# Ronaldinho

Cevap: # Ronaldinho

Hagi'yi sanmam benim kadar seven, özleyen baska bir futbol sever vardır su dünyada. Fakat dünya futbolunun "bence" dibe vurdugu su dönemde iyi bir takım kurulur ve Ronaldinho armayı benimser ise, Hagi'nin Galatasaray'a verdiklerinden fazlasını verebilecek tek oyuncudur dünya üzerinde.

Nefret ettigim Brezilya ligini son dönemde izlemeye basladım ara ara. Ronaldinho hakkında tek diyebilecegim, 30'un da dahil köpek gibi ac ve hırslı futbola. Bir nevi o Real Madrid ile tek basına dalga gecen adamın hırsı geri gelmis gibi.

Demem o ki, zamanında oldugu gibi gerektiginde 10 kisi oynuyormus gibi oynayıp, arı gibi calısan bir takım kurup, Ronaldinho'yu fazla yormadan 10'u serbest oynatıp üstün meziyetlerinden yararlanırsak ... olacak seyleri hayal bile edemiyorum.

Ronaldinho lan bu. Geldigi gibi 500,000 forma sattırmazsa birsey biliyorum :animation:

Hagi'yi sanmam benim kadar seven, özleyen baska bir futbol sever vardır su dünyada. Fakat dünya futbolunun "bence" dibe vurdugu su dönemde iyi bir takım kurulur ve Ronaldinho armayı benimser ise, Hagi'nin Galatasaray'a verdiklerinden fazlasını verebilecek tek oyuncudur dünya üzerinde.

Nefret ettigim Brezilya ligini son dönemde izlemeye basladım ara ara. Ronaldinho hakkında tek diyebilecegim, 30'un da dahil köpek gibi ac ve hırslı futbola. Bir nevi o Real Madrid ile tek basına dalga gecen adamın hırsı geri gelmis gibi.

Demem o ki, zamanında oldugu gibi gerektiginde 10 kisi oynuyormus gibi oynayıp, arı gibi calısan bir takım kurup, Ronaldinho'yu fazla yormadan 10'u serbest oynatıp üstün meziyetlerinden yararlanırsak ... olacak seyleri hayal bile edemiyorum.

Ronaldinho lan bu. Geldigi gibi 500,000 forma sattırmazsa birsey biliyorum :animation:

Kardeşim bir kere geleceği yer İstanbul gece hayatını bitirmiş olsada cezbeder.Onun dışında çok hırslı ve gol krallığına oynuyor.Tek hedefi milli takımda oynamak.Orada kafası rahat ve futboluna konsantre olmuş durumda.Gelmek isterse ne olursa olsun alalım alınabilecek en akıllıca risktir.Senin söylediklerine katılıyorum ama Ronaldinho'nun gelebileceğine pek inanmıyorum.

Valla bu adamı alsınlar ismindeki her harf için bir forma alırım :) kaç etti yaw :)

Eski Ronaldinho kadar olmasada bayağı formda şuan.Takip edenler iyi bilirler.

Bence Ronaldinhonun eski formu ve hali , şuanki bütün futbolculardan iyidir.

Nedeni? Zevk veriyordu oyunu.Garip pasları, değişik stili ile.

Vallahi şu ana kadar 1 tane orjinal forma aldım.Eğer Ronaldinho gelirse, kesinlikle formayı alır.

Geldiği zaman, 10 numara giymez sanırım.80 giyiyordu Milanda.

Ronaldinho'nun şu hali bence, Kazım'dan 2-3 gömlek daha üstündür.

Vallahi şu ana kadar 1 tane orjinal forma aldım.Eğer Ronaldinho gelirse, kesinlikle formayı alır.

Geldiği zaman, 10 numara giymez sanırım.80 giyiyordu Milanda.

Ronaldinho'nun şu hali bence, Kazım'dan 2-3 gömlek daha üstündür.

Keşke 2-3'ün aralarına birer tane 0 ''sıfır'' yerleştirseydin.

Ronaldinho Milan'da da çok iyiydi,flamengoda da çok iyi.

Adam sürekli gülüyor falan ama hırslı adam.Ben bu adamın yattığını hatırlamıyorum.

Milli takıma tekrar dönmek istediğini de açıklamışiyani salmış falan değil ama tekrar bir avrupa seferi yapması çok çok zor.Ekstra Para+vizyon sunmak gerek.

Ronaldinho Milan'da da çok iyiydi,flamengoda da çok iyi.

Adam sürekli gülüyor falan ama hırslı adam.Ben bu adamın yattığını hatırlamıyorum.

Milli takıma tekrar dönmek istediğini de açıklamışiyani salmış falan değil ama tekrar bir avrupa seferi yapması çok çok zor.Ekstra Para+vizyon sunmak gerek.

Para ise öyle bir isme para verilsin hakkı. Vizyon ise gel bu sene şampiyon olalım seneye CL'de senin liderliğinde hak ettiğin ve hak ettiğimiz yerlere gelelim dense bir sunum ile ilgisini çekebilir. Çünkü kariyeri ve kendini tekrar ispatlaması adına bu adımı atması gerek.

Benim son zamanlarda izledigim Ronaldinho hırs küpü. Fizikende cok iyi durumda. Italya liginde 45 macta 15 gol atan 16 asist yapan adam bizim ligde kosan calıskan bir takımda show yapar. Kosan calıskan takımda direk Fatih'in aslanlarını cagırıstırıyor.

Aynen İtalya liginde bile iyi iş yaptı.Üstelik takımlar hep kapalı oynarken.Onu izlemesi büyük zevk gerçekten.

Arda Selçuk Ronaldinho , gerçekten sarar beni gibi geliyor.Mustafa Sarplı günlerden sonra en azından :)

Benim son zamanlarda izledigim Ronaldinho hırs küpü. Fizikende cok iyi durumda. Italya liginde 45 macta 15 gol atan 16 asist yapan adam bizim ligde kosan calıskan bir takımda show yapar. Kosan calıskan takımda direk Fatih'in aslanlarını cagırıstırıyor.

Bu adamı elinden geleni yaparak Türkiye'ye getirecek bir yöneticimiz olsa keşke. Takımda artık herşey bir tek takımın beyni eksik. Bu adam gerçek bir 10 numara. Hagi gibi, Rivaldo gibi eski 10 numaralarla yeni tarz günümüzdeki oyun kurucuların, futbol starların karışımı gibi Ronaldinho.

Sahada olsam.Ronaldinho rakibim olsa.Sert müdahale edemem , içim acır.Sempatik ve güler yüzlü.Futbol oynamaya çalışanları çok tebrik ediyorum ve seviyorum.

Sahada sadece futbol oynamak isteyenler...

Geri
Üst Alt