Cevap: Terim'den Ronaldinho Açıklaması | Video
Abi SİZLERE İNANAMIYORUM YAA !!!
RONALDİNHO'YA BİLİP BİLMEDEN İTİRAZ EDEN TİPLERE İNANAMIYORUM .
R10'A BİTİK DİYENLER:
KESİNLİKLE ADAMIN GÜNCEL PERFORMANSINI BİLMİYOR DEMEKTİR . ADAM SON DERECE FİT DURUMDA , FORM DURUMU DA ÇOK İYİ .
PARA İÇİN , TATİL YAPMAYA GELİYOR DİYENLER:
BREZİLYA'DA ALDIĞI MAAŞ 4.5 M $ , GALATASARATIN VERECEĞİ PARA İLE ARASINDA BİR UÇURUM YOK YANİ . ADAM AVRUPA'YA DÖNMEK İSTİYOR . "AVRUPA FUTBOLUNU ÖZLEDİĞİNİ" SÖYLEMEDİ Mİ BU ADAM ???
MALİYETİ ÇOK DİYENLER:
EĞER AŞI TUTARSA , R10 İLE GELECEK SPORTİF BAŞARI + REKLAM + STAD + MOĞOLİSTAN'DA BİLE SATACAĞIN FORMA GELİRİ İLE , MALİYETİNİN ÖNEMLİ BİR KISMINI ABSORBE EDER .
EĞER AŞI TUTMAZSA , R10'UN EN ÖLÜ , 35 YAŞINDAKİ HALİNİ BİLE 10-15 M € VERİP ALACAK QATAR KULÜPLERİ VAR .
valla cahil damgası yemeyi göze aldık

hayırlısı. bide neydi alay konusu olacaktık galiba bu yazıya itiriraz edersek. ona da eyvallah
bitik mi ? hayır buna katılıyorum. adam milanda da oynuyodu iyi kötü. brezilyada da oynuyor 90ar dakka. peki eski formu var mı? e tabi ki yok.
tatile mi geliyo? yoksa futbol oynama niyeti mi var ? eh futbol oynama niyeti olan "dünyanın en iyi oyuncusu" daha 30 yaşında memleketine dönmez. ha şu anda yeni bir avrupa macerasına heves etse bile gençliğinde bile çok hırslı bi oyuncu değildi zaten. (bide biz çok avrupa sayılmıyoruz dışardan bakanın gözünde hatırlatırım)
maliyete gelince o paraya gelcek başka daha genç bir star da zaten forma ve bilet satışlarını çok arttırcaktır. (hani shaqiri/suarez maç başı 15.000 fazladan bilet sattıracaksa roni de 18.000sattırır) ayrıca türkiye dışında çok forma satacağını sanmıyorum. çünkü hayranlarında zaten roni forması var. hem de havalı milan barça forması. ekstradan yurt dışındaki hayranı forma almaz tekrar. gurbetçi gslileri ayrı tutuyorum.
ayrıca roni her takımın "harika çocuğu"ydu ama çok lider karakterli bi oyuncu da değil. hani bi hagi gibi takımı, taraftarı, rakibi, hakemi etkisine alabilecek bir maestro deil. sadece yetenekli (ama müthiş yetenekli)
katar klübüne 35 yaşında roniyi 15m euroya satma olayına gelince, isticek mi roni katar gibi bi ülke de kalmak. eşek yüküyle para kazandı zaten. belki çoğu brezilyalı gibi ilk fırsatta memlekete döner.
bütün bunları göz önünde bulundurarak diyorum ki: istemezük!
çünkü bizim bir yılda bir tane çok büyük maliyetli (bonservis) oyuncu alma hakkımız var. hani çok olsa onu da alalım onu da derdim. ama bi tane varsa ve seçmek zorundaysak ben tercihimi daha genç olan olan yıldız oyunculardan yana kullanırdım.