Cevap: Terim'den Ronaldinho Açıklaması | Video

biri saat 5 te uçak kalkıyor brezilyaya gidiyor başkan özel uçağıyla dedi

bizde yelkovan ve akrepin 05 i göstermesini bekliyoruz. o anda uçak kalkarsa doğrudur diye sevineceğiz

ama gel gör ki uçak nereden kalkıyor biz kalktığını nasıl öğreneceğiz hangisi bizim uçak hiç bir fikrimiz yok :)

uçak kalkmış mı bilen biri var mı saat 5:03 oldu

Abi SİZLERE İNANAMIYORUM YAA !!!

RONALDİNHO'YA BİLİP BİLMEDEN İTİRAZ EDEN TİPLERE İNANAMIYORUM .

R10'A BİTİK DİYENLER:

KESİNLİKLE ADAMIN GÜNCEL PERFORMANSINI BİLMİYOR DEMEKTİR . ADAM SON DERECE FİT DURUMDA , FORM DURUMU DA ÇOK İYİ .

PARA İÇİN , TATİL YAPMAYA GELİYOR DİYENLER:

BREZİLYA'DA ALDIĞI MAAŞ 4.5 M $ , GALATASARATIN VERECEĞİ PARA İLE ARASINDA BİR UÇURUM YOK YANİ . ADAM AVRUPA'YA DÖNMEK İSTİYOR . "AVRUPA FUTBOLUNU ÖZLEDİĞİNİ" SÖYLEMEDİ Mİ BU ADAM ???

MALİYETİ ÇOK DİYENLER:

EĞER AŞI TUTARSA , R10 İLE GELECEK SPORTİF BAŞARI + REKLAM + STAD + MOĞOLİSTAN'DA BİLE SATACAĞIN FORMA GELİRİ İLE , MALİYETİNİN ÖNEMLİ BİR KISMINI ABSORBE EDER .

EĞER AŞI TUTMAZSA , R10'UN EN ÖLÜ , 35 YAŞINDAKİ HALİNİ BİLE 10-15 M € VERİP ALACAK QATAR KULÜPLERİ VAR .

R10'A BİTİK DİYENLER:

KESİNLİKLE ADAMIN GÜNCEL PERFORMANSINI BİLMİYOR DEMEKTİR . ADAM SON DERECE FİT DURUMDA , FORM DURUMU DA ÇOK İYİ .

BREZİLYA'DA ALDIĞI MAAŞ 4.5 M $ , GALATASARATIN VERECEĞİ PARA İLE ARASINDA BİR UÇURUM YOK YANİ . ADAM AVRUPA'YA DÖNMEK İSTİYOR . "AVRUPA FUTBOLUNU ÖZLEDİĞİNİ" SÖYLEMEDİ Mİ BU ADAM ???

MALİYETİ ÇOK DİYENLER:

EĞER AŞI TUTARSA , R10 İLE GELECEK SPORTİF BAŞARI + REKLAM + STAD + MOĞOLİSTAN'DA BİLE SATACAĞIN FORMA GELİRİ İLE , MALİYETİNİN ÖNEMLİ BİR KISMINI ABSORBE EDER .

EĞER AŞI TUTMAZSA , R10'UN EN ÖLÜ , 35 YAŞINDAKİ HALİNİ BİLE 10-15 M € VERİP ALACAK QATAR KULÜPLERİ VAR .

Ya bence bu anti ronaldinhoculara karşı buna benzer taslak bir yazı hazırlayalım, aynı yazıyı çeşitli topiclerde R10 a laf attıklarında copy paste yapalım, 2-3 güne susar hepsi, susmazlarsa da artık alay konusu olurlar. Bu yazı güzel bence mesela, kullanılabilir.

Arkadaşlar uçak buradan oraya değil galiba direk oradan buraya gelecek :D Şaka bir yana asparagas habere düştük galiba.

O değil Rivaldo Angola ligine mi gitmiş? :o

Oglum olursa gobek adi Ronaldinho

roni gelirse, sol acikta mi oynar acaba?

eger elmander'in yerine oynarsa, cok büyük mücadeleci kaybederiz orta saha da. roni elmander ve baros kadar mücadele etmez.

takim da ki dengelerden dolayi gelmemesini tavsiye ediyorum. keita veya shakir daha iyi secenek olurlar. üstüne üstlük roni son transferini yapacak. sonu guti gibi olmayacagi ne malum???

ben roni'yi veto ediyorum arkadaslar...

Dayi Ronaldinhoya kufur etme bari.. Guti madridin banko yedegi herac son 20 dakika oyuna giren bi adamdi.. Roni is Psg, Barca anlatmaya gerek yok.. Milan eh iste.. Brezolyada suanda yine iyi.. Yani guti kim ya?

şakiri,gillet veya suarez gibi adamlar gelsin yaşı geçmiş para için gelen adamı ne yapalım takımda dengeler bozulur zamanında lider giden takıma kosecki gelmişti herşey alt üst olmuştu

Fatih hoca gulerek: " bi Alex etmez" deseydi keske.. Kopardik vallaha

İyi sabahlar beyler.

Allah'a emanet. :tiphat:

R10'A BİTİK DİYENLER:

MALİYETİ ÇOK DİYENLER:

valla cahil damgası yemeyi göze aldık :D hayırlısı. bide neydi alay konusu olacaktık galiba bu yazıya itiriraz edersek. ona da eyvallah :)

bitik mi ? hayır buna katılıyorum. adam milanda da oynuyodu iyi kötü. brezilyada da oynuyor 90ar dakka. peki eski formu var mı? e tabi ki yok.

tatile mi geliyo? yoksa futbol oynama niyeti mi var ? eh futbol oynama niyeti olan "dünyanın en iyi oyuncusu" daha 30 yaşında memleketine dönmez. ha şu anda yeni bir avrupa macerasına heves etse bile gençliğinde bile çok hırslı bi oyuncu değildi zaten. (bide biz çok avrupa sayılmıyoruz dışardan bakanın gözünde hatırlatırım)

maliyete gelince o paraya gelcek başka daha genç bir star da zaten forma ve bilet satışlarını çok arttırcaktır. (hani shaqiri/suarez maç başı 15.000 fazladan bilet sattıracaksa roni de 18.000sattırır) ayrıca türkiye dışında çok forma satacağını sanmıyorum. çünkü hayranlarında zaten roni forması var. hem de havalı milan barça forması. ekstradan yurt dışındaki hayranı forma almaz tekrar. gurbetçi gslileri ayrı tutuyorum.

ayrıca roni her takımın "harika çocuğu"ydu ama çok lider karakterli bi oyuncu da değil. hani bi hagi gibi takımı, taraftarı, rakibi, hakemi etkisine alabilecek bir maestro deil. sadece yetenekli (ama müthiş yetenekli)

katar klübüne 35 yaşında roniyi 15m euroya satma olayına gelince, isticek mi roni katar gibi bi ülke de kalmak. eşek yüküyle para kazandı zaten. belki çoğu brezilyalı gibi ilk fırsatta memlekete döner.

bütün bunları göz önünde bulundurarak diyorum ki: istemezük!

çünkü bizim bir yılda bir tane çok büyük maliyetli (bonservis) oyuncu alma hakkımız var. hani çok olsa onu da alalım onu da derdim. ama bi tane varsa ve seçmek zorundaysak ben tercihimi daha genç olan olan yıldız oyunculardan yana kullanırdım.

@ semih akdemir

"cahil damgası yemek ve bu yazıya itiriraz edilirse alay konusu olmak" gibi bir şey benim klavyemden çıkmadı reis . Başkası yazdı onu.

Çok uzun yazmışsın ama içerik açısından beni pek tatmin etmedi . Görüşüne saygım var ama konuyu uzatmayacağım .

İyi geceler reis :tiphat:

Roni'nin mevkisi sürekli soruluyor. Bakın Ronaldinho, Zidane yada Hagi gibi oyuncuların belli baslı mevki veya pozisyonları olmaz. Hücumun her pozisyonunda bulunan serbest hücumcu konumundadır bu oyuncular. Ronaldinho Barcelona'da genellikle sol capraz'dan olmak üzere, istisnasız her pozisyonda iceri kateden oyuncu konumunda oynuyordu. Yanlıs hatırlamıyorsam eger böyle bir dizilisleri vardı o dönemlerde.

Edmilson-Van Bommel

Giuly-Deco-Ronaldinho

Eto'o​

Bize geldiginde nasıl bir pozisyonda oynatılacagı konusunda bir ton alternatif olusturulabilir. Bunlardan bir kacı.

Melo-Selcuk

Kazım/Yigit-Engin/Emre-Ronaldinho

Baros/Elmander

Melo-Selcuk-Engin/Emre

Ronaldinho

Baros/Sercan-Elmander/Sercan​

Shaqirinin gelmesi'de muhtemel bir durum. Yabancı kontenjanının zorlanmasın'dan dolayı Eboueyi yedek veya Sercanı forvette görebiliriz.

Melo-Selcuk

Shaqiri-Engin/Emre-Ronaldinho

Sercan​

Yine'de kagıt üzeri dizilislere takılmayın. Inanılmaz yönlü bir orta sahamız var. Ronaldinhoyu alakasız yerlerde top yaparken veya Shaqiriyi aynı on saniye icin'de farkli kanatlarda görmemiz muhtemel ve zamanlar alısılacak bir durum.

Neden bilmiyorum ama R10'un geleceginden baya ümitliyim bu sefer.

R10 sahip olduğu yeteneğin yarısını ortaya koysa şu ligin anasını ağlatır.

Suarez'i alamayız , net .

Shakiri'yi sonuna kadar kovalamalıyız .

Eğer Shakiri olmazsa , R10'u kesinlikle almalıyız .

Geri
Üst Alt