Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Ama bak ne yazmışustad demir sana ismail abi diye hitap ediyor ama sen onu engelliyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama bak ne yazmışustad demir sana ismail abi diye hitap ediyor ama sen onu engelliyorsun.
Fiyenüürjd maclari guzel olur ya ben kacirmazdim hem de stadin dibindeymissinHollanda futbolu hic beni cekmedi aslinda. Feyenoordun stadı mesela bizim balkondan görünür ama en fazla 1 sefer icerisine girmisimdir. Oda Nuri Sahin Feyenoordda kiralık oynadığı dönemGalatasarayli olup baska takimlarin maclarina gitmek icime pek sinmiyor rengim..
İlk kez karşılaştığım zaman mı?Anlasildi, butun mesele perspektifmis. Buna bu haliyle bakilirKıvrımlar tamam.
Abi sen bir hatunda ilk nereye bakarsin? Duygu, kalp, gozler, dudak gibi bos romantizm yapmaya gerek yok. Açık ve net!
HAHAHAOkadar da begenmedik beYolanthe bunu döver. Leminanin hatunuda keza oyle.
Yanimdan gecse 2 sefer bakarim. Ucuncuyu aramam. Bana en az 4 sefer baktirtacak gacilar getirin ve like manyagi edeyim orayı
İlk kez karşılaştığım zaman mı?
HAHAHA
atma be, kari seni gorse al cöpcu bunlari topla diye eline cöp verir.
Starbucks a hiç gitmedimYes. 2 senaryo:
- Starbuckste ilk tanisma esnasinda
- Alanya sahilde guneslenirken ve hatun denizden çıktığı esnada
O zaman yazın kışın diye soralımStarbucks a hiç gitmedim
Alanya'ya da
İlk baktığım yüzü dönükse boynu
sırtı dönükse beli
kışın yüzünü zor görüyorsun insanları CihanO zaman yazın kışın diye soralım
Anlasildi, butun mesele perspektifmis. Buna bu haliyle bakilirKıvrımlar tamam.
Abi sen bir hatunda ilk nereye bakarsin? Duygu, kalp, gozler, dudak gibi bos romantizm yapmaya gerek yok. Açık ve net!
Sorumu cevapla abi, demek ki kışın yüze bakmıyorsunkışın yüzünü zor görüyorsun insanları Cihan![]()
Starbucks a hiç gitmedim
Alanya'ya da
İlk baktığım yüzü dönükse boynu
sırtı dönükse beli
Açık olan yer neresi ise oraya bakarsın ilk.Sorumu cevapla abi, demek ki kışın yüze bakmıyorsun![]()
Boyun önemliHayda.. Paylastigin giflerden sanki fuze uzmaniymissin gibi bir dusunce olusmustu bende
Konu bir müddet kilitlenmiştir.
Rose bertramla belhanda skills videolari izleme diyelimrose bertram'la one night stand mı yoksa belhanda'yla bir akşam yemeği mi?