# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Türkiye'ya geldiğin gün mahşer alanı olur.Gelirse pencereden bilgisayarı atarım.Nedeni sevinçten ne yapacağımı bilemem.:D

gelirse gitmek isteriz ama ya İstanbul'da oturmayanlarda var sitede.

ben istanbul da değilim mesela ama eylem planım hazır. eger hollanda dan gelecekse mesela, önce hollandaya giderim, onunla aynı ucakla İstanbul a gelirim . herkes havalimanının dısında beklerken ve tam kapıya yanasınca arkasından bayrak acarım :D:D:D

gelirse gitmek isteriz ama ya İstanbul'da oturmayanlarda var sitede.

Onların adınada bir çiçek veririz Nistelrooy'a.:)Sitede İstanbul'dan epey üye var.Bence bu isteğim yöneticiler tarafından düşünülsün:D

Gerçi bu doğmamış çocuğa don biçmeye benzedi ama önceden plan yapmak lazım:D

Gelirse ben bile giderim bende hiç gitmedim ama Ruud gelse giderim. Süper bir adam ya !

Para biriktirip formasını bile alırım. Daha hiç Orjin formaya para vermedim ama Ruud için ben bile veririm.

Ciddi bir sakatlığı oldu ancak adam tam bir profosyonel futbolcu.Nasıl yaşayacağını biliyor.Yaşı riskli bir konumda olmasına rağmen burada iş yapabilir ancak bizim ligimiz oldukça sert bir lig,sağlam kondüsyon yapmaz ise maya tutturamaz.

Van nistelrooy manu dan beri takip ettiğim bir oyuncu.Tüm özellikleri ile sağlam bir santrafor ancak 32 yaşa gelmesi ve ciddi bir sakatlık geçirmesi büyük handikap olarak görüyorum.

Bütün bu handikapları üstünden atar birde takımın başına sağlam bir teknik direktör getirilirse van nistelrooy türkiye liginide domine eder.

Onların adınada bir çiçek veririz Nistelrooy'a.:)Sitede İstanbul'dan epey üye var.Bence bu isteğim yöneticiler tarafından düşünülsün:D

Gerçi bu doğmamış çocuğa don biçmeye benzedi ama önceden plan yapmak lazım:D

planı yapında belki başka gelen kişiye uygularsınız

Keşke gelse. Öyle bir şey olur aslında.

Ruud burada kral olacağını biliyor istediği çok büyük kulüplerde yıllarca başarıyla oynadı,kariyer kaygısıda yok gelip bizde futbolu bırakabilir bırakana kadar bi 150 tane gol atar zaten!

Ruud gel Baros la sen hayatını yaşa Baros yaşadı sıra sende

''Ruud şudddd ve goll'' :D

Bu repliği Ümit Aktan abimden dinlemek istiyorum

Eğer bu transfer gerçekleşirse aziz üstel omuzlardan inmez :D çünki bu ismi ilk dile getiren aziz üsteldi dolayısı ile nistelrooyun gelmesi otomatik olarak aziz üstelin yorumlarını kayde değer bir konuma getirecekdir.

Eğer bu transfer gerçekleşirse aziz üstel omuzlardan inmez :D çünki bu ismi ilk dile getiren aziz üsteldi dolayısı ile nistelrooyun gelmesi otomatik olarak aziz üstelin yorumlarını kayde değer bir konuma getirecekdir.

Aziz Üstel söylemeden tam 1,5 ay önce bu isim söyleniyordu ben emindim transferden artık Aziz Üstel de sağır sultanın bildiğini bizlere söyledi..

ee hoca kesin schuster olacak diyolardı ruud transferi de mantıklı geliyodu o zaman şimdi kesin le guen olacak diyorlar peki le guen le birlikte ruud da gelirmi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt