# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Forvet isteyenler Ronaldo'yu unutmayın,bu adam eğer dizindeki o feci sakatlık olmasaymış,dünyanın en iyi forveti olduğu gerçeğini herkes kabul etmek zorunda olurdu,98 dünya kupasının efsanesi,2002'nin efsanesi olmak kolay değil,adamda hız,teknik,bitiricilik,her şey vardı.Ruud ise dünyanın gelmiş geçmis en iyi 20 forveti arasına girer

Jardel'i de unutmayin

gelmis gecmis en iyi 10 forvetten birisi de Jardel'dir

Bir o eksikti , onu alalım o zaman :o Konu nerden nereye geldi.

alabiliyosak alalım abi ölüsü 10-15 gol atar 2. yarıda + tecrübesi bizi bi adım ileri taşır uefa da

adam futbolu bırakacak biz hala gelse muhabbeti yapıyoruz. ölüsü falanda gelmesin adam gibi genç birini alsınlar Baroştan öğrensin, Rijkaarddan öğrensin işi 8-10 yılımızı kurtarsın. Ne bu ya doldur boşalt transferleri.

10-15 gol atar diye adama milyonlarca euro verecek degiliz ya.

O 10-15 golü begenmedigimiz Nondayi sürekli ilk 11 de oynat, o da atar.

bu adam gelirse 1.tercih olur baros yedek kalır,baros u da sürekli yedek bırakamayacağına göre ayrılır büyük ihtimal 1 sene için bu adamı mı alcaz,bide burda rahat bırakmazlar ki taban,tekme,dirsek allah ne verdiyse 2.maçta sakatlanır

Gelsin isterim ama realden aldığı parayı burda almasın

renkdaş real den aldığı parayı hatta fazlasını burda almazsa türkiye ye niye gelsin ki:) GS yi çok sevdiği için mi?

Bugün Zaman gazetesinde yazıyordu Haldun Üstünel'in Nistelrooy için devrede olduğu. Ben söz konusu gazetenin pek transfer haberi yazdığını görmedim. Umarım doğrudur bu haber.

Bence kesinlikle Van Nistelrooy ile ilgileniyoruz,ama ikna edebilirmiyiz orasını bilmem.

bu adam gelirse kim yedek kalır kim oynar diye düşünmeye gerek yok zaten en az fazla 2 maç sonra sakatlanır baroş yine oynar ;) sonra baroş un yedeği yok diye yine golcü ararız ;)

Kiralık gelse daha iyi olur.O kadar para verip bonservisine, 1.5 yıl sonra kullanamıcağımız adamı almak saçma geliyor bana

Galatasaray'ın yeni rotası İspanya

Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard, vatandaşı Nistelrooy'un transferi için yönetime olumlu rapor verdi. Galatasaray, forvet ve savunma hattına takviye yapmak için transfer çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.

Girişimlerine yurtiçinden başlayan Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Kayserispor kaptanı Ali Turan, Trabzonspor'un golcüsü Gökhan Ünal ve Bursaspor'un genç forveti Sercan Yıldırım'ı maliyetleri yüksek olduğu gerekçesiyle şimdilik askıya aldı. Galatasaray'a Milan Baros, Harry Kewell, Elano, Keita gibi yıldızları kazandıran Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel bazı oyuncularla ön görüşme yapmak için İspanya'ya gitti.

Üstünel'in öncelikle Real Madrid'in Hollandalı golcüsü Van Nistelrooy'la temasa geçeceği öğrenildi. Teknik Direktör Rijkaard'ın da onay verdiği vatandaşı Nistelrooy için Haldun Üstünel hem Real Madrid kulübüyle hem de golcü futbolcunun menajeriyle ön görüşmeler yapacak. Sakatlığının ardından takımında bir türlü forma şansı bulamayan 33 yaşındaki Hollandalı golcünün Rijkaard'ın çalıştırdığı ekibe gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor. Üstünel, Nistelrooy'un yanında isimleri sır gibi saklanan bazı defans ve forvet oyuncularıyla yapılacak görüşmenin ardından Antalya kampına gelerek Hollandalı teknik adam Rijkaard'a detaylı bir rapor sunacak. Ekonomik sıkıntı içindeki Sarı-Kırmızılı yönetim, Rijkaard'ın da onay verdiği maliyetleri en uygun isimleri transfer edecek. Bu arada Cim Bom'un Ali Turan'ın transferi için salı günü Kayserispor yönetimiyle masaya oturması bekleniyor.

Spor - Galatasaray'ın yeni rotası İspanya

NİSTELROOY UMUDU

Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez ara transferde takıma takviye yapacaklarını ancak listede Van Nistelrooy'un bulunmadığını açıkladı. İspanyol hocanın bu açıklaması sonrasında yıllık 3 milyon Euro isteyen Nistelrooy'a Galatasaray dışında ciddi bir teklif getiren kulüp olmadığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, Hollandalı golcünün transferi için bir kez daha umutlandı.

kaynak: sabah gazetesi 04.01.2010

Umarım doğrudur...

Ikinci yari'ya 4 - 4 - 2 girelim o zaman :)

Ruud - Baros

Peeeeeh! :D

Rud da ağır sakatlık yasadı.Sakatlığı ne durumda bilmiyoruz ama Günü kurtarmak adına önemli bir transfer olur.Hele tam performansına yaklasırsa O ZAMAN DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM...

1.5 sezona rağzıyım ben.Bu adam sağlam oynarsa yarım sezonda 15 gole rahat ulasır.Golcu adam bunlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt