- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy
Bedava gelmediği sürece RVN'yi istemem.
Bedava gelmediği sürece RVN'yi istemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne demek herşeyden önce inanmak lazım ya?Merak etme ben öyle her futbolcuya gelmez gözüyle bakmam(marquez bile bana göre gelir şuanda)ama sizinkiside mantıksızlık oluyor.
Siz hala ismimiz olur,forma satarız,ünlü oluruz kameraya el sallarız mantığındamı hareket ediyorsunuz.Arkadaş Ruud bize geldiğinde hiçkimse vay bea Galatasaray kimi aldı demicek.Emin ol herkes para için gitti oraya dicek.
Abu Dabi gibi 34 yaşındaki adamları almaya gerek yok.Bu adamın en fazla oynıcağı yıl sayısı 2 ve biz bu adamı gelsin forma sattırsın,bizi ünlü etsin diye almak istiyoruz.
Sonra hiç utanmadan "Türkiye'nin en büyük takımıyız" dicez ha.Türkiye'nin en büyük takımının, ünlü olup forma sattırması için 34 yaşındaki Ruud'a ihtiyacı varsa biz hiçbirzaman büyük olmamışızdır.
Bunlar sadece işin ünlü olma kısmı.Yoksa daha sürü ile neden var, bu adamı almanın mantıksız olduğuna dair.
Ben bir daha söylüyorum.Bu adam gelirse sevinirim, ama bu adam bizi ünlü yapmak için gelcekse gelmesin.Rotasyona uymıcaksa gelmesin.Çok para harcıcaksak gelmesin.
Duygusal yaklaşınca işler farklı oluyor ama Hayri Reis gibi düşününce,harbiden kumar olur.Gider Henry'i alırsın anlarım da Nistelrooy ... Bilemiyorum.
Rvn'yi istememem için nedenler
1) Uzun bir sakatlık geçirmiş olması
2) Yaşının ilerlemiş olması
3) Yıllık isteyeceği ücret
4) Geleceğe yatırım yapıyoruz Genç oyunculara yönelmemiz
5) Eski performansını gösteremeyebilir
6)Stoper ihtiyacımız var öncelikli oalan o
+ 28 yaşını geçmiş futbolcu almayacağız diyen Adnan Polat.
Kim ne derse desin Ruud'un gelmesi fantastik olur. Umarım gelir, adı yeter diyorum.
+ tek hayalim Ruud Van Nistelrooy'u Arena'da Galatasaray formasıyla görmek diyen Adnan Polat![]()
O zaman hayati hem negatif yasa... Olumsuzluklar düsün, hayatin olumsuz olsun, ve depresyon sürüklen. Tabi inmak lazim, tabi pozitif olmak lazim!
10 yildir, avrupada, sampiyonlar liginde dogru düzgün bir yere gelemedik maalesef. Uefa'yi aldigimiz yil, kalede, sizin tabirinizle yasli Taffarel, defansta "yasli" Popescu, ve ortada, "yasli" Hagi... Tecrübeli elemanlar takimda sart. genclerle biz avrupada zor kupa aliriz.
Real Madrid'den aldigi ücreten alirisa, hic kimse öyle demiyecek. Hem sen kendin Galatasaray'imizi Abu Dhabi takimiyla karslastiriyorsun. Ben ünlü etsin diye alalim demiyorum. Gole doyursun diye, stada taraftar ceksin diye (ama anlasilan oda olmaz, cünkü taraftarimiz, Ruud'un futbolculuguna laf atiyor). Sen Sercan'la satir formayi. Sonra iyi transferler icin iyi kaynak gelir 5 forma satisindan. Forma satirmak icin gelsin demiyorum. Gelirse, forma satislariyla, ona verilen para biraz amorti etmis oluruz diyorum.
Benim dedigim, bu adam milli takimda oynamak icin, bir kulüpte oynamak istiyor. Yani futbol icin gelecek. Para icin yada baska bisey icin degil.
Henry almak istesen alabilirmisin?
6 tane maddede benden;
1- linderoth 2 senedir sakat hala kadroda
2- nonda,ayhan,baros,kewell,aşık, 30 yaş üstü futbolcular
3- takımda elanonun aldığı yıllık ücreti biliyor musun?
4- barış, çalık,alpaslan, vb çok iyi yatırım dimi?
5- eski performansını göstermesini beklesek zaten bize gelmez. manuya intere gider.
6- buna katılıyorum ama olabiliyorsa rvn alınsın derim tabi stoperden sonra.
ALİ Samiyenin RUUUUDDD RUUUUUDDDD diye inlemesi bile yeter
öyle bisey dedimi gercekten?
1) Unutmaki ikna turlarina Haldun abimiz cikiyor. 4'te asagi kapatir. 2.5-3 maximum olur bence. Hem takimda olan, dogru düzgün bi maca cikmayan elemanlarin yerine ona verelim parayi.
2) Adamlara ben vermiyorum paray. Onu veren kulüpler düsünsün. Onlar banko oynuyor, Nistelrooy gibi degil. Fazla mal göz cikarmazimis hem
3) 7-8 olmaz bence. Hem o parayi Sercan'a verecegimize, Ruud alalim daha iyi. Bence cok mantikli bir transfer. Forma satislari, stad gelirleri, reklamlar, vs... Sercanla mi olacak bu is?
Bak başta benim şu herşeye negatif falan yaklaştığımı düşünme tanımıyorsun beni o yüzden öyle şeyler düşünme.
Beni yanlış anlama bende isterim gelsin Ruud ama şunu bil bazı şeyler var yapılması gereken.Öncelikle bu takıma yabancı stoper alınması lazım.Ondan sonra bir yabancımızın gönderilmesi lazım
Ve bu söylediğim şeyler bu kadar kolay şeyler değil.Elimizde Linde ve Nonda varken yönetim,stoperden başka bir mevki için yabancı düşünmez.Önce bu adamların gitmesi lazım.
Birde bu adam gelicekse rotasyona uyması lazım diyorum.Ben Baros varken Baros'u kesicek forvete sıcak bakmam bu aralar.
Sene sonuna kadar bekle rahat rahat alırsın.Anlıyorum hepimizde bir Nistelrooy hayranlığı var ama bilmiyorum.Bu transferin adı kumar olur,ya çıkarız ya batarız.![]()