# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Bedava gelmediği sürece RVN'yi istemem.

Duygusal yaklaşınca işler farklı oluyor ama Hayri Reis gibi düşününce,harbiden kumar olur.Gider Henry'i alırsın anlarım da Nistelrooy ... Bilemiyorum.

Yabancı kontenjan olayları olmasa alınabilirdi. Dünya kupasına katılmak istiyor mu bilmiyorum ama istiyor heralde, bu yüzden bize gelirse maximum vermeye çalışır, yedek kalırsa 11 için çabalar. Zaten isim olarak baktığımızda kariyeri de hesaba katarsak efsane bir futbolcu, gelirse iyi olabilir. Fakat nasıl gelirse ? Kesinlikle kiralık gelmeli gelirse eğer, hem onun için hem bizim için en iyisi bu olur. Yarım sezon böyle geçer, sonrasında biz yeni forvet almaya bakarız sezon sonu. Satılık alınacaksa bu yaşta alınmasın bence. Baros var yani sürekli yedek kalabilir felan yaşı da hakkaten ilerledi. Fakat kiralık gelecek ise süper olur. Ama işte stoper öncelikle olacağı için yabancı olayı stoperde öncelik kullanılacak, forvet 2.planda...

Ruud'u Galatasaray formasıyla Ali Sami Yen'de izlemek çok güzel olurdu ama şuan için öncelik ve olması gereken stoper transferi,sezon sonu gelsin...:)

Hadi arkadaslar, yeni totemimize bekliyoruz sizleri:

Ruud Ruud Ruud Ruud Ruud Ruud Ruud Ruud !

For those who want Van Nistelrooy playing for Galatasaray ! | Facebook

Ne demek herşeyden önce inanmak lazım ya?Merak etme ben öyle her futbolcuya gelmez gözüyle bakmam(marquez bile bana göre gelir şuanda)ama sizinkiside mantıksızlık oluyor.

Siz hala ismimiz olur,forma satarız,ünlü oluruz kameraya el sallarız mantığındamı hareket ediyorsunuz.Arkadaş Ruud bize geldiğinde hiçkimse vay bea Galatasaray kimi aldı demicek.Emin ol herkes para için gitti oraya dicek.

Abu Dabi gibi 34 yaşındaki adamları almaya gerek yok.Bu adamın en fazla oynıcağı yıl sayısı 2 ve biz bu adamı gelsin forma sattırsın,bizi ünlü etsin diye almak istiyoruz.

Sonra hiç utanmadan "Türkiye'nin en büyük takımıyız" dicez ha.Türkiye'nin en büyük takımının, ünlü olup forma sattırması için 34 yaşındaki Ruud'a ihtiyacı varsa biz hiçbirzaman büyük olmamışızdır.

Bunlar sadece işin ünlü olma kısmı.Yoksa daha sürü ile neden var, bu adamı almanın mantıksız olduğuna dair.

Ben bir daha söylüyorum.Bu adam gelirse sevinirim, ama bu adam bizi ünlü yapmak için gelcekse gelmesin.Rotasyona uymıcaksa gelmesin.Çok para harcıcaksak gelmesin.

O zaman hayati hem negatif yasa... Olumsuzluklar düsün, hayatin olumsuz olsun, ve depresyon sürüklen. Tabi inmak lazim, tabi pozitif olmak lazim!

10 yildir, avrupada, sampiyonlar liginde dogru düzgün bir yere gelemedik maalesef. Uefa'yi aldigimiz yil, kalede, sizin tabirinizle yasli Taffarel, defansta "yasli" Popescu, ve ortada, "yasli" Hagi... Tecrübeli elemanlar takimda sart. genclerle biz avrupada zor kupa aliriz.

Real Madrid'den aldigi ücreten alirisa, hic kimse öyle demiyecek. Hem sen kendin Galatasaray'imizi Abu Dhabi takimiyla karslastiriyorsun. Ben ünlü etsin diye alalim demiyorum. Gole doyursun diye, stada taraftar ceksin diye (ama anlasilan oda olmaz, cünkü taraftarimiz, Ruud'un futbolculuguna laf atiyor). Sen Sercan'la satir formayi. Sonra iyi transferler icin iyi kaynak gelir 5 forma satisindan. Forma satirmak icin gelsin demiyorum. Gelirse, forma satislariyla, ona verilen para biraz amorti etmis oluruz diyorum.

Benim dedigim, bu adam milli takimda oynamak icin, bir kulüpte oynamak istiyor. Yani futbol icin gelecek. Para icin yada baska bisey icin degil.

Rvn'yi istememem için nedenler

1) Uzun bir sakatlık geçirmiş olması

2) Yaşının ilerlemiş olması

3) Yıllık isteyeceği ücret

4) Geleceğe yatırım yapıyoruz Genç oyunculara yönelmemiz

5) Eski performansını gösteremeyebilir

6)Stoper ihtiyacımız var öncelikli oalan o

+ 28 yaşını geçmiş futbolcu almayacağız diyen Adnan Polat.

Kim ne derse desin Ruud'un gelmesi fantastik olur. Umarım gelir, adı yeter diyorum.

1) Kewell

2) Hagi / Popescu / Maldini / Del Piero

3) Tartisilir

4) Sercan kac milyoncuktu? Genc aliyoruzda ne oluyor? Belese kaciyorlar ==> Emre, Okan gibi misal...

5) Kewell

6) Ben öncelik Ruud demedim. Ama 2'sini istiyorum dedim. Marquez ve Ruud.

Kim ne derse desin Ruud'un gelmesi fantastik olur. Umarım gelir, adı yeter diyorum.

Aynen renkdas! Adi yeter! (ama bazilarimiz bu adi tam tanimiyor, yada karistiryor herhalde)

+ tek hayalim Ruud Van Nistelrooy'u Arena'da Galatasaray formasıyla görmek diyen Adnan Polat ;)

öyle bisey dedimi gercekten?

6 tane maddede benden;

1- linderoth 2 senedir sakat hala kadroda

2- nonda,ayhan,baros,kewell,aşık, 30 yaş üstü futbolcular

3- takımda elanonun aldığı yıllık ücreti biliyor musun?

4- barış, çalık,alpaslan, vb çok iyi yatırım dimi?

5- eski performansını göstermesini beklesek zaten bize gelmez. manuya intere gider.

6- buna katılıyorum ama olabiliyorsa rvn alınsın derim tabi stoperden sonra.

ALİ Samiyenin RUUUUDDD RUUUUUDDDD diye inlemesi bile yeter

O zaman hayati hem negatif yasa... Olumsuzluklar düsün, hayatin olumsuz olsun, ve depresyon sürüklen. Tabi inmak lazim, tabi pozitif olmak lazim!

10 yildir, avrupada, sampiyonlar liginde dogru düzgün bir yere gelemedik maalesef. Uefa'yi aldigimiz yil, kalede, sizin tabirinizle yasli Taffarel, defansta "yasli" Popescu, ve ortada, "yasli" Hagi... Tecrübeli elemanlar takimda sart. genclerle biz avrupada zor kupa aliriz.

Real Madrid'den aldigi ücreten alirisa, hic kimse öyle demiyecek. Hem sen kendin Galatasaray'imizi Abu Dhabi takimiyla karslastiriyorsun. Ben ünlü etsin diye alalim demiyorum. Gole doyursun diye, stada taraftar ceksin diye (ama anlasilan oda olmaz, cünkü taraftarimiz, Ruud'un futbolculuguna laf atiyor). Sen Sercan'la satir formayi. Sonra iyi transferler icin iyi kaynak gelir 5 forma satisindan. Forma satirmak icin gelsin demiyorum. Gelirse, forma satislariyla, ona verilen para biraz amorti etmis oluruz diyorum.

Benim dedigim, bu adam milli takimda oynamak icin, bir kulüpte oynamak istiyor. Yani futbol icin gelecek. Para icin yada baska bisey icin degil.

Bak başta benim şu herşeye negatif falan yaklaştığımı düşünme tanımıyorsun beni o yüzden öyle şeyler düşünme.

Beni yanlış anlama bende isterim gelsin Ruud ama şunu bil bazı şeyler var yapılması gereken.Öncelikle bu takıma yabancı stoper alınması lazım.Ondan sonra bir yabancımızın gönderilmesi lazım

Ve bu söylediğim şeyler bu kadar kolay şeyler değil.Elimizde Linde ve Nonda varken yönetim,stoperden başka bir mevki için yabancı düşünmez.Önce bu adamların gitmesi lazım.

Birde bu adam gelicekse rotasyona uyması lazım diyorum.Ben Baros varken Baros'u kesicek forvete sıcak bakmam bu aralar.

Forma satışını çoğaltır 1 sezonda da 9 gol atsa kendi kendini karşılar :D

6 tane maddede benden;

1- linderoth 2 senedir sakat hala kadroda

2- nonda,ayhan,baros,kewell,aşık, 30 yaş üstü futbolcular

3- takımda elanonun aldığı yıllık ücreti biliyor musun?

4- barış, çalık,alpaslan, vb çok iyi yatırım dimi?

5- eski performansını göstermesini beklesek zaten bize gelmez. manuya intere gider.

6- buna katılıyorum ama olabiliyorsa rvn alınsın derim tabi stoperden sonra.

;) Cok dogru

ALİ Samiyenin RUUUUDDD RUUUUUDDDD diye inlemesi bile yeter

Süper olur! Sirf Isvicreden, kalkip bi maca gelirim gelirse Ruud!

1) Unutmaki ikna turlarina Haldun abimiz cikiyor. 4'te asagi kapatir. 2.5-3 maximum olur bence. Hem takimda olan, dogru düzgün bi maca cikmayan elemanlarin yerine ona verelim parayi.

2) Adamlara ben vermiyorum paray. Onu veren kulüpler düsünsün. Onlar banko oynuyor, Nistelrooy gibi degil. Fazla mal göz cikarmazimis hem ;)

3) 7-8 olmaz bence. Hem o parayi Sercan'a verecegimize, Ruud alalim daha iyi. Bence cok mantikli bir transfer. Forma satislari, stad gelirleri, reklamlar, vs... Sercanla mi olacak bu is?

1) Haldun Üstünel'de insan sonuçta,adam gelmem derse ne yapsın zorla mı getirsin ?

2) Nistelrooy'da banko oynuyordu bu sene hariç,sakatlığı yüzünden oynayamadı bu sene sanırım tam bilmiyorum.

3) Ruud 34 yaşında sakat,Sercan 19 ama Ruud daha mantıklı öyle mi ?

Bak başta benim şu herşeye negatif falan yaklaştığımı düşünme tanımıyorsun beni o yüzden öyle şeyler düşünme.

Beni yanlış anlama bende isterim gelsin Ruud ama şunu bil bazı şeyler var yapılması gereken.Öncelikle bu takıma yabancı stoper alınması lazım.Ondan sonra bir yabancımızın gönderilmesi lazım

Ve bu söylediğim şeyler bu kadar kolay şeyler değil.Elimizde Linde ve Nonda varken yönetim,stoperden başka bir mevki için yabancı düşünmez.Önce bu adamların gitmesi lazım.

Birde bu adam gelicekse rotasyona uyması lazım diyorum.Ben Baros varken Baros'u kesicek forvete sıcak bakmam bu aralar.

Negatif derken, sirf seni kastetmiyordum. Kusura bakma. Burada, Ruud'a gelmesin diyenlere diyorum. Ruud'u istememk, aklim almiyor.

Tamam, bak ayni yere geliyoruz. Bende istiyorum Ruud'u. Ama öncelikle, Marquez gelsin, sonra Ruud diyorum.Bu arada, transfer nöbeti konusunda, maalesef Baros'un sakatligi uzayacagi konusluyor. Bende hayranim Barosa. Ama o sakatlaninca, biri lazim. Nonda yetmiyor. Ruud'la rotasyon yapsa Baros, bu is olur.

Sene sonuna kadar bekle rahat rahat alırsın.Anlıyorum hepimizde bir Nistelrooy hayranlığı var ama bilmiyorum.Bu transferin adı kumar olur,ya çıkarız ya batarız. :D

Henry? Su fransa milli takimindaki kara cocuk? Eliyle gol atan irlandaya? Ondan bahsediyoruz degilmi?

Kewell'de kumardi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt