# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray’da!

Öncelikle forma hoşgeldiniz Aziz Üstel boş konuşmaz yalnız Rijkaardla Hoojdonk çok fazla gibi geldi bana ikisinin mali ücretini karşılıyabilirmiyiz bilmiyorum bence karşılıyamayız. Oyun kurucusu konusundada bence mutlaka alınacaktır biri eger Lincoln giderse benim içimden geçen oyun kurucu Tabata:) Tekrar formumuza hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz..

teşekkür ederim...

Aziz Üstel'in yalnızca yazısını okumadım perşembe günü radyo sporda canlı yayında da aynen teati etti.aslında olayın özü şu: kimi zaman 25 bin kapasiteli stadımızı doldurmakta bile zorlanırken alelade bir kadroyla yeni stadın hüsrana neden olacağı düşüncesiyle traftarı heycanlandıracak bir kadro kurulmak isteniyor.ilk adımları da bu şekilde vuku buldu.finanse durumlarına gelecek olursak bu tip isimlerin imzayı attıkları anda kendilerini amorti ettiğini biliyoruz ha bir de Arda'ya çok ciddi takımlardan çok ciddi teklifler olduğunu ve Arda'nın satılabileceğini de belirtmişti.yerine muadili bir oyuncu alınacaksa hiç sakıncası yok bence.eğer para kazanan bir klüp haline gelirsek önümüzdeki yıllarda gerçek anlamda çıldırabiliriz.yeterince ekonomik güçle desteklenmiş bir galatasaray...kulağa hoş gelmiyor mu?...:)

Buraya uzun uzun yazardım ama Arda,Lincoln'un 5'de 3'ü ise daha ben bişe yazmam :o

Ayrıca Arda 10 numara mevkisinde Trabzon maçında denendi başka hangi maçta denendi ben hatırlamıyorum ? :o Birde Werdere karşı hazırlık maçında denenmişti galiba iki maçtada çok güzel oynadıgını goller ve asistler yaptıgını belirtiyim :)

Tabi bunları yaptı diye 10 numara mevkisinde oynasın demiyorum sadece bir hatırlatma :)

Asıl konuya dönersek bence çok fazla hayal kurduk,bu transferin gerçekleşmesi çok zor

ardanın top ayağına geldiğinde yapacaklarını herkes ezberledi haklısınız,bunun içinde önlem alıyorlar,ama arda hep onları geçiyor..ama tekniği yok,o yüzden dünya çapındaki kluplerden teklif alıyor,onun için rakip takımdaki oyuncular / teknik adamlar ardayı övüyor..ve bütün takımlar onun için önlemler alıyor..

Lincoln'ü severim,herkes de sevmelidir,gerçek kimliğiyle oynadığında hepimiz izlediğimizden zevk alıyoruz.ama arda gibi takım oyuncusu sıfatına sahip adamlar olmadan da bir başarı alabiliceğimize ben inanmıyorum..

Arda'ya bağzı arkadaşların büyük bir kini var,anlamıyorum ne yaptı ki size..ya da sizin gözünüze girmesi için ne yapması gerekiyor ? Lincoln izin almadan kaçar gider,yine gelip översiniz..arda bi maç,sadece bi maç biraz kötü oynasa avrupaya yollarsınız,yeteneklerine laf söylersiniz,euro 2008'de ardayı izleyip,onun en iyi olmadığını söyleyen taraftarlar bi fenerden çıkar sanırdım,bizim içimizde laf söyleyenler daha çok,anlamak gerçekten çok zor bağzı arkadaşları ..ayrıcada dünyanın en iyi klupleri arasında 10 numara diye tabir edilen futbolcu göremezsiniz.yada şöyle söyliyeyim ; lincoln,alex,tabata gibi adamları göremezsiniz..hayatımda izlediğim tek bir 10 numara vardır o da hagidir.ondan sonra ne g.saray nede dünya futbolu bir hagi çıkartamamıştır..burda lincoln'ü övüyorsunuz,bende övüyorum,ama lincoln benim gözümde ardanın yarısı bile edemez,arda bana güven verir,top ayağına geldiğinde,kondisyonu da olamasa,şutta çekemese,ben o an eminimdir ki o top bizde kalacaktır,içimde umut kalmamışken bile eminimdir ki,arda benden çok düşünüyordur g.saray'ı,bunun içinde birşeyler illaki yapacaktır.hagi'den sonra bana bunu tek hissettiren ardadır,hagiyle futbolu kısaylanamaz,hagi bir dünya yıldızıydı,bambaşka bir adamdı,ama arda da benim için özeldir,şimdiden de efsanedir,siz başka düşünürsünüz ona karışamam,ama benim için böyledir,ve böyle kalacaktır..

+1905:005:

Ceyda,Arda'nın ismi Ardila olsa taparlardı ona :)

Arda'nın yanında Lincoln'ün adı geçmesin çarpılırız valla. :D

En basitinden Arda bu yıl genel toplamda 51 maçta oynamış.Lincoln 28-30

En basitinden Arda bu yıl genel toplamda 51 maçta oynamış.Lincoln 28-30

Hangi 51 maç? Ligi baz alırsak Arda 24 maçta 6 gol 9 asistle oynamış, Lincoln 17 maçta 8gol 14 asistle oynamış

Avrupa kupaları, fortis maçlarınıda katarsak Lincoln 33 maçta 9 gol 21 asistle,Arda 48 maçta 10 gol 14 asistle

oynamış rakamlarla böyle fayda konusu nisbi bir konudur size göre Arda çok faydalıdır bana göre Lincoln başkasına göre

Kewell.Bu arada Korkmaz'ın attığı kesiklerden birkaç maç kulübe sakini oldu, sakatlığı var bilmem nesi var vs.

Arda genç geliştirebilir kendini ama şuan teknik olarak Lincoln'den zayıf bunu futboldan anlayan her bünye sindirsin.Gerçekleri

görmemizi engellememeli bazı şeyler.Arda genç milli takımlarda da oyun kurucu oynadı.Terim geçen yıl ve önceki yıl ki birkaç

maçta 10 numara oynatmaya çalıştı olmadı yapamıyor arkadaşlar adam kanatçı.

Kaç kere yazdım ben bıktım artık hemen "Avrupa'da falanca takımın 10 numarası oyun kurucusu yokmuş" savunmasından gına

geldi.Anlamak istemeyenler için son kez gelsin bu şarkı :D Avrupa'da o 10 numarası olmayan oyun kurucusu olmayan takımlarda

herkes oyun kurabilecek kadar yetenekli.Stoperleri bile buradaki orta saha oyuncularından teknik!Orta sahada oynayan

adamların hepsi 10 numara, hepsi önlibero forvete koysan sırıtmaz.Gerard'ın bu sezon ligde 13 gol 9 asisti var totalde 22 gol 13

asist bu adam forvet değil defansif orta saha!Oyunda kurar, golde atar, asistte yapar, top kesip kontratağada kaldırır

yaparoğlu yapar.Fiyatı, kalitesi ona göre!Bizim tüm orta saha oyuncularını üstüste koy Gerard etmez her bakımdan.Orada 10

numara yok değil mi? Gerard ne ? ön libero aynı zamanda oyun kurucu o kurmazsa kim kurar oyunu Alonso o da mı kurmadı

Mascherano kurar onunda canı istemedi o kurmadı Benayoun kurar oda kurmasın Torres kurar en olmadı Sami Hyypia kurar

defanstan.Bizde bir tek Lincoln var o kurar başkası kuramıyor yapamıyor.Adam tabi 10 numara oynatmaz orta sahası amiral

gemisi gibi 1 tane oyuncusunu alabilirmiyiz? Hayır.Bir tane oyuncusu gelse gittiği takımın çehresi değişir.Misal Ernst adam ön

libero ama bırak oyun kursun o yenetek var.Takımın belli bir kalitede değilse kusura bakma oyun kurucuya

mecbursun.Barcelona'da 10 numara yok diyenlere şaşırıyorum adamların orta sahası kalite hepsi 10 numara muadili

adamlar.Puyol Türkiye'deki orta saha oyuncularını yaya bırakır teknikte adam oyunda kurar bilmem ne de yapar ne gerek var 10

numaraya.Popescu nereden geldi Barcelona adamın en büyük özelliği defanstan oyun kurmasıydı.Aradaki nüans farkını hepimiz

anlamışızdır inşallah.Bu sizin yaptığınız ağır siklet ile orta sikleti karşılaştırmak.Barcelona, Liverpool, Man.Utd., Bayern Münih gibi

takımlarla kendimizi bir tutmayalım.Onlar 10 milyon euroluk adamı 5' satar 20 milyon euroluğunu zorlanmadan alırlar.Biz 20

milyon euroya stoper alabilirmiyiz? hayır adamlar o kıymette adamı alırlar yok yoktur adamda oyunda kurar herşeyi

yapar.Arkadaşlar sikletimizi bilelim bu kafayla canımız yanar...

Onların Gerard'ı var dediğin gibi,Gerard rüştünü ispat etmiş,Liverpool'un tarihi oyuncularından biridir.Barcelona'nın orta sahası yıldızlardan oluşuyor,söylediğin gibi hepside çok çok teknik isimler,bizde onların teknik oyuncularının yarısı olmadığ için,bi yerden sonra iş yapamaz Lincoln,biz bu sene CL'ye kalsaydık,ve karşımıza Chelsea,ManU,Liverpoll,Barcelona gibi takımlar çıksaydı Lincoln senin dediğin teknik adamlara karşı bir iş yapabilirmiydi ? Hiç sanmıyorum..Dünyada forvet arkası kalmadı,çünki çok iyi ön liberolar var,orta sahadaki bütün isimler istikrarlı ve teknik.Lincoln gibi bir adam alıyorsan,barış,sabri,ümit,mehmet g, karan ve türevlerinin bu takımda işi ne ? Böyle bir kadroda,Lincoln yinede iyi işler yaptı,bu da bi başarıdır,burda kimse Lin'e laf söylemiyor,en azından futboluna söylemiyor,kişiliğine gelirsek işin içinden çıkamayız..

Ardanın tekniği Lincoln kadar iyi değildir buna bende katılıyorum,ama mücadele gücüyle bunu kapatır,ki kendini yetiştirebilir,2 sene önceki ardayla şimdiki arda arasında çok fark var,ama Arda Lincoln'un 5'de 3'ü demek,ardayı harcamaktır.Ardanın tekniğine dünya hayran kaldı,bana Türk oyuncular arasında en çok güven verendir,TSL'de avrupada bir klupte oynamayı en çok hakedendir.Arda & Lincoln kıyaslanamaz oyuncular,ikiside kendi mevkilerinde yeteneklerini ortaya koyduklarında iyi işler yapıyor,biri bu takımda belki son sezonunu yaşan bi 10 numaradır,biri bu taraftarın umududur..Böyle bi zamanda,önemli bi derbi öncesi bu tartışmalar yersizdir.Lincoln'e güvendik,yarın çıksın maçı alsın,ama bu benim Lincoln'e kendi adıma verdiğim son kredidir,bu maçı kaybedersek önümüzdeki seneyide kaybederiz ..

Onların Gerard'ı var dediğin gibi,Gerard rüştünü ispat etmiş,Liverpool'un tarihi oyuncularından biridir.Barcelona'nın orta sahası yıldızlardan oluşuyor,söylediğin gibi hepside çok çok teknik isimler,bizde onların teknik oyuncularının yarısı olmadığ için,bi yerden sonra iş yapamaz Lincoln,biz bu sene CL'ye kalsaydık,ve karşımıza Chelsea,ManU,Liverpoll,Barcelona gibi takımlar çıksaydı Lincoln senin dediğin teknik adamlara karşı bir iş yapabilirmiydi ? Hiç sanmıyorum..Dünyada forvet arkası kalmadı,çünki çok iyi ön liberolar var,orta sahadaki bütün isimler istikrarlı ve teknik.Lincoln gibi bir adam alıyorsan,barış,sabri,ümit,mehmet g, karan ve türevlerinin bu takımda işi ne ? Böyle bir kadroda,Lincoln yinede iyi işler yaptı,bu da bi başarıdır,burda kimse Lin'e laf söylemiyor,en azından futboluna söylemiyor,kişiliğine gelirsek işin içinden çıkamayız..

Ardanın tekniği Lincoln kadar iyi değildir buna bende katılıyorum,ama mücadele gücüyle bunu kapatır,ki kendini yetiştirebilir,2 sene önceki ardayla şimdiki arda arasında çok fark var,ama Arda Lincoln'un 5'de 3'ü demek,ardayı harcamaktır.Ardanın tekniğine dünya hayran kaldı,bana Türk oyuncular arasında en çok güven verendir,TSL'de avrupada bir klupte oynamayı en çok hakedendir.Arda & Lincoln kıyaslanamaz oyuncular,ikiside kendi mevkilerinde yeteneklerini ortaya koyduklarında iyi işler yapıyor,biri bu takımda belki son sezonunu yaşan bi 10 numaradır,biri bu taraftarın umududur..Böyle bi zamanda,önemli bi derbi öncesi bu tartışmalar yersizdir.Lincoln'e güvendik,yarın çıksın maçı alsın,ama bu benim Lincoln'e kendi adıma verdiğim son kredidir,bu maçı kaybedersek önümüzdeki seneyide kaybederiz ..

O saydığın takımlar bizi muhtemelen yer hoca faktörü belki çok şey değiştirir.Arda'nın Lincoln'ün 5'te 3'ü kadar yetenekli olduğunu inkar edemem ödün vermiş olurum futbol anlayışımdan.Bu bizdendir bu değildir diye bunu yapamam.Eğer taraf tutacaksam Messi'den iyidir Arda diyeyim hepimizin gönlü hoş olsun.Arda kendini geliştirebilir uzun yılları var önünde kendini yeterli görmeyip çalışmaya devam ederse Arda Zidane'nın veliahtı olur.İnanıyorum ki Lincoln seneye de burada onun için bu kadar kesin sınırlar çizmeyin.Arda ne yaparsak yapalım gidecek adamın kariyeri söz konusu burada.Hasan Şaş'a yapılan muameleyi görüpte burada kalır mı?

Bende aynısını savunuyorum Arda 1. kalite bir kanat oyuncusu winger Kewell'da, ama Lincoln'de 1. sınıf oyun kurucu.

ya Ardada Lincolnde bizim futbolcumuz arkadaşlar.İkiside yararlı işte hangisi iyi diye bunu zevkle tartışmanız gerekirken hırsa bürünerek tartışmayın

O saydığın takımlar bizi muhtemelen yer hoca faktörü belki çok şey değiştirir.Arda'nın Lincoln'ün 5'te 3'ü kadar yetenekli olduğunu inkar edemem ödün vermiş olurum futbol anlayışımdan.Bu bizdendir bu değildir diye bunu yapamam.Eğer taraf tutacaksam Messi'den iyidir Arda diyeyim hepimizin gönlü hoş olsun.Arda kendini geliştirebilir uzun yılları var önünde kendini yeterli görmeyip çalışmaya devam ederse Arda Zidane'nın veliahtı olur.İnanıyorum ki Lincoln seneye de burada onun için bu kadar kesin sınırlar çizmeyin.Arda ne yaparsak yapalım gidecek adamın kariyeri söz konusu burada.Hasan Şaş'a yapılan muameleyi görüpte burada kalır mı?

Bende aynısını savunuyorum Arda 1. kalite bir kanat oyuncusu winger Kewell'da, ama Lincoln'de 1. sınıf oyun kurucu.

Ben Ardanın gitmesinden yanayım,özellike bu sezon daha iyi gördüm bunu.G.Saray'da kaldığı her sezon kendini daha da bitirecek,örneklerini gördüm,Arda böyle olsun istemiyorum..Lincoln seneye bizimle kalacaksa,psigoloji eğitimi almış bir TD ile anlaşalım çok rica edicem :D

Gerarrad bu sene forvet arkası oynuyor ;) önceki senelerde daha geride oynuyordu

Arda sahada sağa bakıp sola pas atarsa herhalde o zaman Lincoln ile aynı teknige sahip olcak :) Bu arada bunu hali sahada ben bile yapabiliyorum :D bunuda küçük bir not olarak düşelim,artislik olsun diye ;)

Ayrıca konunun Nistelrooy konusu oldugunuda hatırlatırım :)

Gerarrad bu sene forvet arkası oynuyor ;) önceki senelerde daha geride oynuyordu

Arda sahada sağa bakıp sola pas atarsa herhalde o zaman Lincoln ile aynı teknige sahip olcak :) Bu arada bunu hali sahada ben bile yapabiliyorum :D bunuda küçük bir not olarak düşelim,artislik olsun diye ;)

Ayrıca konunun Nistelrooy konusu oldugunuda hatırlatırım :)

Ben ne diyorum o adamı forvete koy sırıtmaz diyorum.Arda Hagi'nin en olmadık yerde beklenmedik pasları, asistleri şutları gibi, Lincoln'ün acayip gol pasları çalımları, isabetli ve faydalı olan no look paslarını atıp karşısındaki stoperi pazara yollarsa o gün Zidane'nın tahtına oturmuş demektir.Lincoln artistlik için yapmıyor ayrıca.

Konu Nistelrooy'sa ve geliyorsa hoşgelir sefalar getirir.

ooo konu nistelrooy dan cikmis nerelere gelmis :D

Arda'yı izlerken çok keyif alıyorum,Lincoln artık istesede faydalı olamaz,bir Galatasaraylıyla bir Brezilyalıyı kıyaslamayalım artık!

Nistelrooy haberi Aziz Üstel in ağzından gelmiş.Gerçekçi geliyo bana

Bencede artık Nistelrooy konusuna dönelim arkadaşlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt