Burak YAĞCI
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 4.790
- 123
- 1.333
Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray’da!
?Nistelroy demek istedin galiba.
Hoojdonk
?Nistelroy demek istedin galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoojdonk
Öncelikle forma hoşgeldiniz Aziz Üstel boş konuşmaz yalnız Rijkaardla Hoojdonk çok fazla gibi geldi bana ikisinin mali ücretini karşılıyabilirmiyiz bilmiyorum bence karşılıyamayız. Oyun kurucusu konusundada bence mutlaka alınacaktır biri eger Lincoln giderse benim içimden geçen oyun kurucu TabataTekrar formumuza hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz..
ardanın top ayağına geldiğinde yapacaklarını herkes ezberledi haklısınız,bunun içinde önlem alıyorlar,ama arda hep onları geçiyor..ama tekniği yok,o yüzden dünya çapındaki kluplerden teklif alıyor,onun için rakip takımdaki oyuncular / teknik adamlar ardayı övüyor..ve bütün takımlar onun için önlemler alıyor..
Lincoln'ü severim,herkes de sevmelidir,gerçek kimliğiyle oynadığında hepimiz izlediğimizden zevk alıyoruz.ama arda gibi takım oyuncusu sıfatına sahip adamlar olmadan da bir başarı alabiliceğimize ben inanmıyorum..
Arda'ya bağzı arkadaşların büyük bir kini var,anlamıyorum ne yaptı ki size..ya da sizin gözünüze girmesi için ne yapması gerekiyor ? Lincoln izin almadan kaçar gider,yine gelip översiniz..arda bi maç,sadece bi maç biraz kötü oynasa avrupaya yollarsınız,yeteneklerine laf söylersiniz,euro 2008'de ardayı izleyip,onun en iyi olmadığını söyleyen taraftarlar bi fenerden çıkar sanırdım,bizim içimizde laf söyleyenler daha çok,anlamak gerçekten çok zor bağzı arkadaşları ..ayrıcada dünyanın en iyi klupleri arasında 10 numara diye tabir edilen futbolcu göremezsiniz.yada şöyle söyliyeyim ; lincoln,alex,tabata gibi adamları göremezsiniz..hayatımda izlediğim tek bir 10 numara vardır o da hagidir.ondan sonra ne g.saray nede dünya futbolu bir hagi çıkartamamıştır..burda lincoln'ü övüyorsunuz,bende övüyorum,ama lincoln benim gözümde ardanın yarısı bile edemez,arda bana güven verir,top ayağına geldiğinde,kondisyonu da olamasa,şutta çekemese,ben o an eminimdir ki o top bizde kalacaktır,içimde umut kalmamışken bile eminimdir ki,arda benden çok düşünüyordur g.saray'ı,bunun içinde birşeyler illaki yapacaktır.hagi'den sonra bana bunu tek hissettiren ardadır,hagiyle futbolu kısaylanamaz,hagi bir dünya yıldızıydı,bambaşka bir adamdı,ama arda da benim için özeldir,şimdiden de efsanedir,siz başka düşünürsünüz ona karışamam,ama benim için böyledir,ve böyle kalacaktır..
Ceyda,Arda'nın ismi Ardila olsa taparlardı ona![]()
En basitinden Arda bu yıl genel toplamda 51 maçta oynamış.Lincoln 28-30
Onların Gerard'ı var dediğin gibi,Gerard rüştünü ispat etmiş,Liverpool'un tarihi oyuncularından biridir.Barcelona'nın orta sahası yıldızlardan oluşuyor,söylediğin gibi hepside çok çok teknik isimler,bizde onların teknik oyuncularının yarısı olmadığ için,bi yerden sonra iş yapamaz Lincoln,biz bu sene CL'ye kalsaydık,ve karşımıza Chelsea,ManU,Liverpoll,Barcelona gibi takımlar çıksaydı Lincoln senin dediğin teknik adamlara karşı bir iş yapabilirmiydi ? Hiç sanmıyorum..Dünyada forvet arkası kalmadı,çünki çok iyi ön liberolar var,orta sahadaki bütün isimler istikrarlı ve teknik.Lincoln gibi bir adam alıyorsan,barış,sabri,ümit,mehmet g, karan ve türevlerinin bu takımda işi ne ? Böyle bir kadroda,Lincoln yinede iyi işler yaptı,bu da bi başarıdır,burda kimse Lin'e laf söylemiyor,en azından futboluna söylemiyor,kişiliğine gelirsek işin içinden çıkamayız..
Ardanın tekniği Lincoln kadar iyi değildir buna bende katılıyorum,ama mücadele gücüyle bunu kapatır,ki kendini yetiştirebilir,2 sene önceki ardayla şimdiki arda arasında çok fark var,ama Arda Lincoln'un 5'de 3'ü demek,ardayı harcamaktır.Ardanın tekniğine dünya hayran kaldı,bana Türk oyuncular arasında en çok güven verendir,TSL'de avrupada bir klupte oynamayı en çok hakedendir.Arda & Lincoln kıyaslanamaz oyuncular,ikiside kendi mevkilerinde yeteneklerini ortaya koyduklarında iyi işler yapıyor,biri bu takımda belki son sezonunu yaşan bi 10 numaradır,biri bu taraftarın umududur..Böyle bi zamanda,önemli bi derbi öncesi bu tartışmalar yersizdir.Lincoln'e güvendik,yarın çıksın maçı alsın,ama bu benim Lincoln'e kendi adıma verdiğim son kredidir,bu maçı kaybedersek önümüzdeki seneyide kaybederiz ..
O saydığın takımlar bizi muhtemelen yer hoca faktörü belki çok şey değiştirir.Arda'nın Lincoln'ün 5'te 3'ü kadar yetenekli olduğunu inkar edemem ödün vermiş olurum futbol anlayışımdan.Bu bizdendir bu değildir diye bunu yapamam.Eğer taraf tutacaksam Messi'den iyidir Arda diyeyim hepimizin gönlü hoş olsun.Arda kendini geliştirebilir uzun yılları var önünde kendini yeterli görmeyip çalışmaya devam ederse Arda Zidane'nın veliahtı olur.İnanıyorum ki Lincoln seneye de burada onun için bu kadar kesin sınırlar çizmeyin.Arda ne yaparsak yapalım gidecek adamın kariyeri söz konusu burada.Hasan Şaş'a yapılan muameleyi görüpte burada kalır mı?
Bende aynısını savunuyorum Arda 1. kalite bir kanat oyuncusu winger Kewell'da, ama Lincoln'de 1. sınıf oyun kurucu.
Gerarrad bu sene forvet arkası oynuyorönceki senelerde daha geride oynuyordu
Arda sahada sağa bakıp sola pas atarsa herhalde o zaman Lincoln ile aynı teknige sahip olcakBu arada bunu hali sahada ben bile yapabiliyorum
bunuda küçük bir not olarak düşelim,artislik olsun diye
Ayrıca konunun Nistelrooy konusu oldugunuda hatırlatırım![]()
ya Ardada Lincolnde bizim futbolcumuz arkadaşlar.İkiside yararlı işte hangisi iyi diye bunu zevkle tartışmanız gerekirken hırsa bürünerek tartışmayın