# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray'da

Van nistelrooyu alsak mukemmel otesi olur bence gelse keske.Turuncu forma ve Nistelrooy sami yende gol attiginda RUUD RUUD sesleri.

Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray'da

ozgurcan diyenler herhalde 14-15 yasinda cocuklardir allah askina ozgurcan kim rud van nistelrooy kim ozgurcanin ne yaptigini gorduk bizde olsun kayseride olsun kaleciden seken toplara vurup gol atiyodu su yasta arkasini cekemiyo daha umitten bir farki yok.

van nistelrooy kalitesinde bir forvet suana kadar turkiye gelmemistir barosla nistelrooy kiyaslanamaz bile siz daha yok ozgurcana sans verilse soyle olur boyle olur, biraz mantikli konusun

van nistelrooy yasliymis bize ne isterse 35 yasinda olsun iyi oynadiktan sonra

dalgami geciyolar 35 yasindaki adam ile mac kazandiniz diye , sizinki sadece oyuncu profilinde 35 yazmasinin kompleksi

ornek larsson simdi gelsin ben yine isterim 37 yasinda ama adam oynuyo

Cevap: # Van Nistelrooy

Ezberden konuşmayın beyler.Sırf yabancı diye salyalarınızı akıttığınız 2.ligin golcüsü Bruno Mazenga kadar gol attı Özgürcan. - bildiğim kadarıyla 17 -

Bu adam bir şansı hakediyor hem de fazlasıyla ki bulacaktır da.Nistelrooy'u öveceğim diye kendi evlatlarınızı bu kadar kolay harcamayın derim ben.

buradan nistelrooy'u beğenmediğim,takıma istemediğim anlamını çıkarana 3 gün 4 gecelik madagaskar tatili benden.

Bence Özgürcan Yaser'i 5e katlar.

Gelecek sene en azından yedek forvet olarak kadromuzda olmalı Özgürcan. Ama ilk 11 henüz değil.

Kimse Nistelrooy'u övecek diye Özgürcanı küçümsemiyor. Ya zaten bu iki oyuncuyu karşılaştırmak bile saçma, çok komik gerçekten.

Yok Nistelrooy çok yaşlı bize Özgürcan yeter demek nasıl bir mantık ona kimse anlam veremiyor.

Tabiki Özgürcan şans bulmalı Ümit-Yaser oynayacağına o oynasın ama yedek olabilir.

Kimi çıkmış 2.ligle süper lig rasında fark yok orada 17 gol atmak çok büyük iş demiş. Ya adı üstünde ikinci lig.

Gecen sene Eskişehirde Serdar Özbayraktar 17 gol attı ikinci ligde ama süper ligde şu ana kadar 1 golü var demekki bir fark varmış...

Eğer nistelrooy bize transfer olursa bu adamı beğenmeyenler hava alanına gidip ruud ruud diye bağarmazsa ne olayım :) Bunlar bildiğimiz şeyler.

Kimse Nistelrooy'u övecek diye Özgürcanı küçümsemiyor. Ya zaten bu iki oyuncuyu karşılaştırmak bile saçma, çok komik gerçekten.

Yok Nistelrooy çok yaşlı bize Özgürcan yeter demek nasıl bir mantık ona kimse anlam veremiyor.

Tabiki Özgürcan şans bulmalı Ümit-Yaser oynayacağına o oynasın ama yedek olabilir.

Kimi çıkmış 2.ligle süper lig rasında fark yok orada 17 gol atmak çok büyük iş demiş. Ya adı üstünde ikinci lig.

Gecen sene Eskişehirde Serdar Özbayraktar 17 gol attı ikinci ligde ama süper ligde şu ana kadar 1 golü var demekki bir fark varmış...

Söylediklerine katılıyorum ama kalınlaştırdığım yer biraz garip olmuş.Geçen seneki şartlarla bu seneki şartlar aynı olmayabilir.

Geçen sene Ümit Karan 11 gol attı ama bu sezon 0.

Baroş hayatında ilk defa 19 gole ulaştı,önceden kötü oyuncumuydu.

Bank Asya'da 17 gol atmak önemli iş.Önemli iş olmasa herkes atar.

Bu adam bize gelsin ben havaalanına gitmekle kalmam.Florya yakınlarında yatar kalkarım. :D

Ruud noldu ? :ka25:

Taner Gulleri?

Bence Özgürcan Yaser'i 5e katlar.

Gelecek sene en azından yedek forvet olarak kadromuzda olmalı Özgürcan. Ama ilk 11 henüz değil.

Yaser ile Özgürcan'ı da karşılaştırdın ya.. diyecek bir şey bulamıyorum.:D

İkisi tamamı ile farklı tip oyuncular bir kere.

Yaser ile Özgürcan'ı da karşılaştırdın ya.. diyecek bir şey bulamıyorum.:D

İkisi tamamı ile farklı tip oyuncular bir kere.

Her ikiside forvet oynuyor Yaser kanatta oynayabiliyor ama forvette izledik bu yıl fizikleri, tarzları daha başka birisi sözde pivot santrafor, diğeri fırsatçı, ayaklarına hakim, güçlü santrafor.

Nistelrooy o yasta, o boyutta bir diz sakatligindan sonra asla eski performansini gosteremez. Sahsen istemem, PSV'ye donsun surunuyorlar ligde.

TÜRKİYE'DE BAŞARILI OLUR!..

Alman hoca, sarı kırmızılı yöneticilere, "G.Saray’ı iki haftadır takip ediyorum. Gol sıkıntısı yaşıyor. Nistelrooy’u alırsanız bu sorun çözülür" dedi.

Hürriyet'in haberine göre, Önümüzdeki sezonun için şimdiden kolları sıvayan G.Saray’da yönetim, ünlü Alman teknik adam Ottmar Hitzfeld’den gelen olumsuz yanıt üzerine Bernd Schuster’de karar kıldı. Real Madrid’den ayrılan Alman hocanın prensip anlaşmasına vardığı G.Saray’a Hollandalı golcü Ruud van Nistelrooy’u önerdiği ortaya çıktı.

G.Saray Futbol Komitesi, teklif götürdüğü Ottmar Hitzfeld’in "Eşim rahatsız. Tedavisini yurt dışında sürdüremeyiz. Onu yalnız bırakamam" sözleri üzerine 1 ay önce görüşüp söz aldıkları Bernd Schuster’le anlaşmaya vardı. Resmi imza için gün sayan Alman çalıştırıcı, Galatasaray Yönetimi’nin karşısına sürpriz bir teklifle çıktı.

Türkiye’de başarılı olur

Schuster’in etkili bir santrfor arayan sarı kırmızılılara, "G.Saray’ı iki haftadır takip ediyorum. Gol sıkıntısı olduğunu gözlemledim. Real’den öğrencim Nistelrooy’u alırsanız bu sorun çözülür. Türkiye’de başarılı olacağına kuşkum yok" dediği öğrenildi. Real Madrid’le 1 yıllık daha sözleşmesi olan 33 yaşındaki ünlü golcü, geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu erken kapatmıştı. G.Saraylı yöneticilerin önümüzdeki günlerde İspanya’ya giderek Nistelrooy’un transferi için Real Madrid’li yetkililerle masaya oturmaları bekleniyor.

Sağ kanada iki takviye

Geçtiğimiz hafta, İspanya’nın Marca Gazetesi’ne "Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birinden teklif aldım ve tereddüt etmeden kabul ettim" diyen Bernd Schuster’in G.Saray için transfer stratejisini şimdiden belirlediği öğrenildi. Yurt dışında bulunan G.Saray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’le birkaç gün içinde bir araya gelmesi beklenen Alman teknik adamın, öncelikli olarak biri sağbek, diğeri sağaçık olmak üzere iki takviyenin yapılmasını isteyeceği ifade edildi.

NiSTELROOY KİMDİR?

ADI: Ruud van Nistelrooy

ÜLKESİ: Hollanda

DOĞUM TARİHİ: 01.07.1976

BOYU: 1.88 m.

Kilosu: 80

OYNADIĞI TAKIMLAR: Den Bosch, Heerenveen, PSV Eindhoven, Manchester United, Real Madrid

maraton.com.tr

Ben istemiyorum, adam yasli ve sakat. Paraya yazik.

Gelsin tabii Nistelrooy gibi adami nasil istemiyorsunuz ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt