Rüyalar Başlığı

Eski bir arkadaş ve şimdi uyuz olduğum biri karnıma soktu pıçağı 3 kere. Sabah uyandığımda karnım ağrıyordu uyurlen kasılmışım herhalde. :(

Geçmiş olsun. :) Rüyalara inanırsan dediğim gibi bazen bıçaklanmak iyidir, çok zor da olsa istediğin şeyin gerçekleşeceği anlamına gelir. ;) Ama yine de sen bu arkadaşa dikkat et.

Geçenlerde Chelseade oynanacak maçın skorunu gördüm rüyamda. Maçı izlemiyordum bu foruma girip son yazılan mesajlar kısmında başlığın 3-1 lehimize olarak gördüm. Gerçek olduğuna inanamadım hemen konuya girdim ve herkes cevap olarak gerçek mi, bir bilgi var mı gibi sorular soruyordu kimse inanmıyordu ilginçti.

cidden ilginçmiş :)

rüyamda dakika 1de iki kırmızı kart gösterdi hakem.Bende saha kenarındaydım hakeme sürekli küfür ettim.(ingilizce) sinirden ağladım.Kelepçeleyip götürdüler :( Biz aşığız,aşkında tarifi yoktur.

Biraz önce uyandım ve gördüğüm rüyamda ki kaç senedir Galatasaray ile ilgili hiç rüya görmemiştim ! 2-0 öndeydik şiir gibi futbol oynuyorduk sonra 2-1 oldu. Sneijder forvet arkası oynuyor deli gibi oynuyor ve maçı 4-1 alıyorduk.

rüyamda künefemin kaymağını yiyor diye kardeşimi dövüyordum,kardeşimin de fbli olduğunu düşünürsek ,bu ligin kaymağını size yedirmeyiz gibi bir mana çıkararak fbnin küme düşeceğini garanti edebilirim.

Chealsea'de kaleci dahil 3 oyuncu kırmızı kart görüyor.

Penaltıyı Burak saçma sapan bi şekilde auta atıyor.

Maçın sonlarına doğru golü atıyorum da getiriyorum turu Allah'tan :D

Banlanmayacaksam anlatayım hatunları

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Demin bir mesajda da yazdım,gece yatmadan önce maçı düşünerek uyudum,sabah uyandığımdan beri de ''-didier attı 2 oldu,drogba stanford bridge'ye goller dönüyor,Chelsea taraftarı drogba'yı alkışlıyor,Chelsea taraftarı Avrupa Fatihi'ni alkışlıyor...'' sözleri kafamda dönüyor..gece rüyam da drogba parçalıyordu.

Londra sokaklarında gezerken Chelsea formalı Sasha Grey ile karşılaştım. Skoru hatırlamıyorum.

Bir arkadaşın bugün rüyasını anlattı fanatiktir biraz.

Maça gidiyormuş Chelsea maçına.

Marşlar şarkılar söyleyerek stada doğru gidiyormuş derken mavi bir suya düşmüş tam boğuldum öldüm derken Drogba kollarından tutup kurtarıyormuş onu :)

Artık tabiri size kalmış.

Ben rüyalarımı hatırlamıyorum hiç bir zaman nedense. Bir tuhaflık var bende bu konuda galiba:(

beynini dinlendirip uyuman lazim. Beynin yorgunsa gordugun ruyayi hatirlayamazsin. Dinlenmis olarak uyanip sonra tekrar uyursan mutlaka hatirlarsin. Astral seyahat yapanlar bu sekilde yapiyolar

Bende bu gece gordum ruya, maci 2-3 kazanip ceyrek finale cikmistik

Ben futbolla ilgili pek rüya görmem ama arkadaşın birisi bizi Liverpool'la ŞL finali oynarken görmüş, attığınız her golde sinirimden çıldırdım, kupayı kaldırınca ağlamaya başladım diyordu.

Söylemeye gerek yok herhalde hangi takımı tuttuğunu.

Geçenlerde gördüğüm(puan farki 4tü ozaman) bir rüyada 26.haftada fener 10 puan farkla arenaya gelmisti berabere bitti maç olaylar çikti.

Geri
Üst Alt