Rüyalar Başlığı

:DD Ben en iyisi ruyalarimi paylasmim, sakincali olur

Bu gece ben, babam ve en yakın arkadaşım dağa tırmanıyorduk. Baya tehlikeli ve heyecanlı bir yolculuktu ama tüm zorluklara rağmen başardık. Bu da demek ki fark yicez.

Sabrinin golü var

Aynen, rüyadan benim de cikardigim aynisi.

Cünkü nomalde Sabri nin sutlari dag yüksekliginde atmosfere ucuyor. Atmosferde o top yükseldikce daha da donuyor soguktan. Ve Akif in tirmandigi dag Sabri nin sutlari gibi yükseklikte bulundugu ve karli oldugu icin tek aciklamasi bu olabilir.

Saka maka bu herif böyle bir macta gol atarsa en bankosundan bi 5-6 sene daha sülük gibi yapisir.

Sabrinin golü var

Aynen, rüyadan benim de cikardigim aynisi.

Cünkü nomalde Sabri nin sutlari dag yüksekliginde atmosfere ucuyor. Atmosferde o top yükseldikce daha da donuyor soguktan. Ve Akif in tirmandigi dag Sabri nin sutlari gibi yükseklikte bulundugu ve karli oldugu icin tek aciklamasi bu olabilir.

Geçen ben Sneijder'i rüyam da gördüm muhabet filan ediyoruz hatta muhabbet ederken aklımdan da foruma yazınsa kimse inanmayacak. diyorum :D

Rüya işte:(

oo ben drogba ile partideydim sonra eve getirdim adamı kardeşim fenerlidir ağzı açık kaldı drogba yı görünce. drogba kendi cüzdanını karıştırırken öğrenci akbili gördüm dedim bu sana yaramııyorsa ben alabilirmiyim dedim aldım.sonra fotoğraf çektirdik gitti.

:DD

Sabri ve gol

Valla atsınlar da Sabri mi atıyor, Burak mı atıyor umrumda değil. :D

İşte bunlar hep rüya

Gecen sezon Sneijdere ayaginin disi ile verdigi pasi hatirliyormusun golden önce? :D Sabrinin icine de bazen birileri kaciyor iyi seyler yapabiliyor :D

Hatirlatmisken, o pasi öyle kötü verdi ki, Sneijder kalitesiyle kontrol edip atti golü. Pas degil resmen sut atti sanki. Tesadüf.

oo ben drogba ile partideydim sonra eve getirdim adamı kardeşim fenerlidir ağzı açık kaldı drogba yı görünce. drogba kendi cüzdanını karıştırırken öğrenci akbili gördüm dedim bu sana yaramııyorsa ben alabilirmiyim dedim aldım.sonra fotoğraf çektirdik gitti.

Ne beleşçi adamışsın :D

Resmen ölücüymüşsün renktaş. :D

Geri
Üst Alt