Lan bir yürü git paragöz herif

Kadın olacakmış bu yanlış olmuş. Gerçi hala önünde zaman var her an değişebilir

Bu paralara bu sozlesmeleri imzalatanlar, simdi de onu bir zahmet gondersinler. (FT ve Yonetim) Bugunlerin gelecegini transferi sirasinda soylemistim. Maksimum 500 + 500 ve 1+1 sozlesme verilmesi gereken oyuncuya hem 3 senelik sozlesme, hem is bilmez gibi 2.5 milyon Euro garanti maas, bir de utanmadan 2.5 milyon Euro imza parasi verdiler. 33 yasindaki adama... Gelecegine yatirim yaptigimiz adam... Yersen...

500 bin 1+1 i ülkesinde bile alirdi. 2,5 milyon veriyorsan, sözlesmesi tek 2 sene olacakti. O zaman bu yazin kampa almayip kadro disi birakirsan, kendine yeni takimi simdiye coktan bulup kacmisti.

apo'nun eserlerindendi di mi bu

500 bin 1+1 i ülkesinde bile alirdi. 2,5 milyon veriyorsan, sözlesmesi tek 2 sene olacakti. O zaman bu yazin kampa almayip kadro disi birakirsan, kendine yeni takimi simdiye coktan bulup kacmisti.
O zaman almayacaksin. Aynen bu sekilde yazdim transferi oncesi. Bu sartlara imzalarsa OK, yoksa gule gule. Bu bitmis adamlari enayi gibi cok yuksek maaslarla alip, ne kazandik su gune kadar?

Valla adam olsa bizim idari ve teknik yönetim Muslera'nın lisansını çıkartır, bunu askıya alır

Babel dünyanın hiç bir takımında daha milli takıma katılacak performansı gösteremez.

Şarapçı dayılar gibi ortalıkta dolanıyor...

Gscimbom mobil

bunun parasını terime ödetin o istedi o aldırdı o göndermeye calısıyo

saçını sarı kırmızı veya tonlarında boyamayı yasaklarınlar buna sinirlerim bozuluyor

Sana o sozlesmeyi verenin de, onaylayanın da, seni bu takimda isteyenin de Abv

kim transfer ettiyse cebinden ödesinler, nasil bir ihanettir emanete,

35ine kadar kontrat yapmayi hangi salak aklina getirdi acaba

bunun transferinde kim bilir kimin cepine kac para girmistir, yoksa akil mantik isi degil okadar maas arti imza parasi vermek, dursuna hirsiz diyorduk da bunlarda sanki gizli sakli birseyler ceviriyorlar

Hayır bu adama böyle kontrat yapıyorlar, sonrada gomis in performansı zaten düşecek deyip adamı gönderiyorlar.

Fm oynamayan adamları bu klübe çaycı bile yapmayacaksın.

Geri
Üst Alt