Ryan Babel: "Galatasaray'da 2-3 yıl daha devam etmek isterim"

takım o kadar kötü ki ortalaması olan oyuncu gözümüzde yıldız gibi duruyor. babel de bunlardan biri. en azından vasatın altına inmiyor. bu kesinlikle yeterli değil ama kaliteli kadroyu da para basmadan veya zamana ihtiyaç duymadan yapman imkansız. dün oyundan çıkarken homurdanmalar oldu yakışık değil bunlar. senin takıma olan bağınla kontratlı elin yabancısının kulübe olan bağı aynı olamaz. bunu istiyor taraftar. oyuncu da ben profesyonelim parama bakarım diyor.

HeavyGenerousAlbertosaurus-size_restricted.gif

Düşük bi maaşla 1 sezon daha devam etmesinde beis görülmemektedir.

Son bilgi torrent ve babel kaliyor.

feghouliye yari maas teklif edilmis ama kabul etmemis.

babel'e yonelik asagidaki son yazacagim yorum yeterli benim adima :

ortadogu , asya hatta abd major ligi seni bekler. sahsim adina senin sahada oldugun maclari izlemek kotu donemler olarak hafizam da yer edinecek olmasi kabus gibi...

sahada ball jogging yapmani izlemek eziyetti...
fatih terim'in tasvip etmedigim transferlerinde basi ceken bir oyuncu olarak kalacak kendisi...

ustteki roportaj da soyledikleri hava civa... planlama,sezon oncesi vs konularini herkes soyluyor bu yeni bir yorum degil.........* bir tek gedson, nagatomo, mariano bolumune katiliyorum. *sevilla'ya giden oyuncumuzu soylememesi ise talihsizlik veya unutkanlik olsa gerek....

son olarak :

sana, bizden uzak, 'her nerede futbol oynayacaksan rast gele.....

ustteki roportaj da soyledikleri hava civa... planlama,sezon oncesi vs konularini herkes soyluyor bu yeni bir yorum degil.........* bir tek gedson, nagatomo, mariano bolumune katiliyorum. *sevilla'ya giden oyuncumuzu soylememesi ise talihsizlik veya unutkanlik olsa gerek....

fernando ile takımdaş olmadı üstat

Başkanlık seçimlerinin tarihiyle ilgili yaptığı açıklama için tebrik ederim. Yıllardır bir sürü başkan geldi, biri de şu işe bir standart getiremedi, her sene sezona dezavantajlı giriyoruz.

Geri
Üst Alt