- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Babel faydalı oynuyor. Düşük bi rakama kalirsa seneye de lazim oldukca fayda saglayabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
750'ye kalmaz bence.Seneye herkes gitsin diyoruz eyvallah ama oyle cok da transfer beklemek biraz hayalcilik. Takimda mecbur bir kac tecrubeli ayaklar lazim.
Feghouli gitsin ona birsey demiyorum ama Babel mesela senelik 750 bin euro'ya oynarim derse 1 sene daha rotasyon oyuncusu olarak kalabilir.
Bu adamlar biz göndermediğimiz için değil, *kendileri gitmek istemedikleri için kaldılar.
Gelecek sezon mevcut maaşlarının 3te 1i kontratı dahi zor alırlar.
Cenk Ergun.sevgili keramettin,
kontratli olduklari icin bu noktaya katilirim...
fakat,
hatirlarsan ozellikle *feg'e yonelik baskanin tutumu ve karari var idi.bold ve net gonderilmesi yonunde...
buna ragmen *hocamiz, o donem resmi mac onu ve sonrasi roportajlarinda (sezon oncesi hazirlik,uefa maci) feg'e yonelik oyuncu dan yana tavir/karar almasi da kalmasinda en azindan kadro da tutulmasinda etken etmis olabilir diye dusunuyorum.
*halbuki kadrodisi veya mac kadrosuna eklenmeden bu sekilde izole edilebilirlerdi. akabinde en azindan kadro planlamaya yonelik alinan misal morutan(yeterli yetersizden bagimsiz) oncelik olmaliydi israr edilmeliydi feg bolgesinde...
bu ikisi disinda - omer'le de sozlesme uzatilmasi bir diger anlam veremedigim karar idi.
basa donersek, dedigin gibi maaslarinin 3te birini bile zor alirlar.
ben feg'in bu bazda(3te1 veya biraz ustu) bir maasla basaksehir ile devam edecegini tahmin ediyorum.kendilerinin gecen sezondan beri suregelen ilgilerinden dolayi...
babel ,hull yapar buyuk ihtimal...
son olarak, bu konu ilk planda cenk ergun levent nazifoglu'ndan birine eksi yazar. bu tur isimlere gereginden fazla maas ve uzun sozlesme yapilmasinda paylari buyuk. < - > hangisi oldugunu suan hatirlamiyorum.fakat o donem sportif direktor veya buna benzer bir gorevde idiler....
neyseki sezon sonu sozlesmeleri bitiyor. kendilerine guvenenlere buyuk hayal kirikligi yasattilar her yonden.