Ryan Babel ve Sofiane Feghouli, Kesin Olarak Yolcu

Babel faydalı oynuyor. Düşük bi rakama kalirsa seneye de lazim oldukca fayda saglayabilir

Seneye herkes gitsin diyoruz eyvallah ama oyle cok da transfer beklemek biraz hayalcilik. Takimda mecbur bir kac tecrubeli ayaklar lazim.

Feghouli gitsin ona birsey demiyorum ama Babel mesela senelik 750 bin euro'ya oynarim derse 1 sene daha rotasyon oyuncusu olarak kalabilir.

Babel'in çabasına sağlık. Karakterli adammış. Ama uzatılmaması gerek tabi ki.

Feghouli ise tam g*t çıktı. 1-2 maç kasıp hep yattı. Direkt şutlanmalı.

Seneye herkes gitsin diyoruz eyvallah ama oyle cok da transfer beklemek biraz hayalcilik. Takimda mecbur bir kac tecrubeli ayaklar lazim.

Feghouli gitsin ona birsey demiyorum ama Babel mesela senelik 750 bin euro'ya oynarim derse 1 sene daha rotasyon oyuncusu olarak kalabilir.
750'ye kalmaz bence.

ABD'ye gitme kafası var onda. Tam onun tarzı bir hareket olur.

Babel'e teşekkürler diyerek - futbolu tatmin etmeyebilir tabii kimseyi ama konduğu zamanda tribi olan bir adam olmadı hiç - elinden geleni verdi/oynadı diyelim bazen kanser etsede.

Feguli pılını pırtını topla - yaşı yüksek diyoruz ama 32 yaş yani veteran sayılmaz o yüzden babel'den bile daha derdi çıkıyor. haydi güle güle

ikiside indirim yapsa bile kalmamalı , babel hakikaten yaşlı , feguli bizi benimsemeyen bir profil olduğundan ayrılınmalı artık.

Yetenekli her ikisi de ama rahat tipler. Açıkçası bunlar gibi yıldızlardansa Elmander gibi çabalayan 1 tık düşük profilleri tercih ederim.

Kurun durumu malum. Ayak-yorgan ilişkisine göre sözleşmesi ağır futbolcu, tazminatı yüklü hoca işleri geçti bizden. Aslında çoktan geçmişti de uzatmaları oynuyorduk.

İkiside tez elden şutlanmali ne sözleşme uzatması yaa siz kafayı yemişsiniz.

Bu adamlar biz göndermediğimiz için değil, *kendileri gitmek istemedikleri için kaldılar.

Gelecek sezon mevcut maaşlarının 3te 1i kontratı dahi zor alırlar.

sevgili keramettin,

kontratli olduklari icin bu noktaya katilirim...

fakat,

hatirlarsan ozellikle *feg'e yonelik baskanin tutumu ve karari var idi.bold ve net gonderilmesi yonunde...
buna ragmen *hocamiz, o donem resmi mac onu ve sonrasi roportajlarinda (sezon oncesi hazirlik,uefa maci) feg'e yonelik oyuncu dan yana tavir/karar almasi da kalmasinda en azindan kadro da tutulmasinda etken etmis olabilir diye dusunuyorum.
*halbuki kadrodisi veya mac kadrosuna eklenmeden bu sekilde izole edilebilirlerdi. akabinde en azindan kadro planlamaya yonelik alinan misal morutan(yeterli yetersizden bagimsiz) oncelik olmaliydi israr edilmeliydi feg bolgesinde...

bu ikisi disinda - omer'le de sozlesme uzatilmasi bir diger anlam veremedigim karar idi.

basa donersek, dedigin gibi maaslarinin 3te birini bile zor alirlar.

ben feg'in bu bazda(3te1 veya biraz ustu) bir maasla basaksehir ile devam edecegini tahmin ediyorum.kendilerinin gecen sezondan beri suregelen ilgilerinden dolayi...

babel ,hull yapar buyuk ihtimal...

son olarak, bu konu ilk planda cenk ergun levent nazifoglu'ndan birine eksi yazar. bu tur isimlere gereginden fazla maas ve uzun sozlesme yapilmasinda paylari buyuk. < - > hangisi oldugunu suan hatirlamiyorum.fakat o donem sportif direktor veya buna benzer bir gorevde idiler....

neyseki sezon sonu sozlesmeleri bitiyor. kendilerine guvenenlere buyuk hayal kirikligi yasattilar her yonden.

sevgili keramettin,

kontratli olduklari icin bu noktaya katilirim...

fakat,

hatirlarsan ozellikle *feg'e yonelik baskanin tutumu ve karari var idi.bold ve net gonderilmesi yonunde...
buna ragmen *hocamiz, o donem resmi mac onu ve sonrasi roportajlarinda (sezon oncesi hazirlik,uefa maci) feg'e yonelik oyuncu dan yana tavir/karar almasi da kalmasinda en azindan kadro da tutulmasinda etken etmis olabilir diye dusunuyorum.
*halbuki kadrodisi veya mac kadrosuna eklenmeden bu sekilde izole edilebilirlerdi. akabinde en azindan kadro planlamaya yonelik alinan misal morutan(yeterli yetersizden bagimsiz) oncelik olmaliydi israr edilmeliydi feg bolgesinde...

bu ikisi disinda - omer'le de sozlesme uzatilmasi bir diger anlam veremedigim karar idi.

basa donersek, dedigin gibi maaslarinin 3te birini bile zor alirlar.

ben feg'in bu bazda(3te1 veya biraz ustu) bir maasla basaksehir ile devam edecegini tahmin ediyorum.kendilerinin gecen sezondan beri suregelen ilgilerinden dolayi...

babel ,hull yapar buyuk ihtimal...

son olarak, bu konu ilk planda cenk ergun levent nazifoglu'ndan birine eksi yazar. bu tur isimlere gereginden fazla maas ve uzun sozlesme yapilmasinda paylari buyuk. < - > hangisi oldugunu suan hatirlamiyorum.fakat o donem sportif direktor veya buna benzer bir gorevde idiler....

neyseki sezon sonu sozlesmeleri bitiyor. kendilerine guvenenlere buyuk hayal kirikligi yasattilar her yonden.
Cenk Ergun.

Benim kastım şu aslında, Feg'i göndersek Falcao gibi maaşının %60ını verip anca gönderirdik öyle olunca takımda tutulması bana abes gelmiyor.

Direkt gitse kimsenin dur diyeceğini sanmıyorum.

Geri
Üst Alt