# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

bence parayı bastırıp almamız lazım. 10 milyon avroya alırız. 2010-2011 yılında şampiyon olursak 14 milyon avro kazanacaz. forma satışları felan derken 2 yılda babelden 20 milyon avro rahat kazanırız.

Yabancı bir forumdan alıntı, iki Liverpool taraftarı konuşuyor:

Meali:

-Görünüşüe bakılırsa şimdi de Galatasaray Babel'i istiyor, Birmingham'ın teklifinden daha fazlasını veremezler, Turan'la takas olabilir mi?

-O güpegündüz hırsızlık olur, Turan kalite.

Hoşuma gitti, paylaşayım dedim.

Liverpool forumların en az 14-15 milyon pound edeceği düşünülüyor ki bence mantıklı düşününce ben de 16-17 milyon pound derdim, daha fazla da olabilir.

babel artı 4 milyon rezillik olur.

Arda ocak ayında surdan suraya gitmez adım kadar eminim ama belki söyle bi anlasma olabilir şimdi siz babeli verin sezon sonu ardayı 20 degilde 15 mn € satarız diye

Bu iş olabilir gibi geliyor bana aslında:)

Liverpool eğer sezon başındakine göre daha makul bir bonservis isterse olabilir. Ancak kadro dışı bırakmasına rağmen aynı fiyatta ve nakit olarak diretirlerse bu iş olmaz.

Renkdaşlar bence kiralama yoluna gidilcek.

zarar ederiz, transfer nobetinde de yazmistim galiba,

Babel

2 yildir gozden cikarilmis

2 sezondur dogru durust mac oynadigi yok

sol acikdan baska bir mevkide oynama ozelligi yok(ha oynar tabi am verimi cok duser)

Yabanci kontenjanimiz dolu.

gozume batan tek artisi henuz genc olmasi

Arda gibi oyun kaderini her an degistirebilecek bir oyuncuyu kayib ederiz

Kaptanimiz sonucta

Bu Takimin herseyi bence.

ingilizlerin dedigi gibi he's the face of the club - kulubun yuzu -

su anki piyase degerinde Babel en fazla 6-8 milyon dollar arasi (dedigim gibi 2 yildir oynamiyor)

Ardanin piyasasi 25 milyon dollardan baslar bence.

babel çok çok iyi transfer olur liverpoolda oynamayısının sebebi benitezle olan kişisel sorunlar geçen senelerde de şampiyonlar liginde neler yaptığı ortada hollanda milli takım oyuncusu hızlı süratli teknik, en önemlisi çok genç

fırsat varken kesinlikle kaçırılmamalı

..............forvet(babel)...............

babel(kewell)......................keita

....................arda.....................

.............elano.......sarp...............

caner........h.balta........servet......lucas

...................leo................................

kadrosunu takımda görmek istiyorum...

Babel santrafor değilki ama.Babel'i alacağımıza Kewell'ı oraya monte ederiz.Oda çok sırıtmaz.İsmin büyüsüne kapılıp Babel'i istemek yanlış bence.:)

Bu sene Stade de Gerland'da Lyon'a attıgı golü gördükten sonra , tek istegim GS formasını giymesidir ...

Gelirse nerede oynatıcaz merak ediyorum.

Son dönemde sürekli nokta atışı yapan yönetimin böyle birşey yapacağını sanmıyorum.

Geri
Üst Alt