# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Babel gelse bile forvet ihtiyacımızı çözemeyecek. Üstelik Kewell ya da Keita'ya yazık olacak.

Babel Ajax'ta santrafordu.L'pool'da kanata geçti.(Diye hatırlıyorum)

cok genc almayalim bunu 23 yasinda daha :D

Babel gelirse hücum hattı

Elano------Sarp----------Arda

----Keita------Babel------kewell

Babel forvette çok rahat oynar

Babel Ajax'ta santrafordu.L'pool'da kanata geçti.(Diye hatırlıyorum)

Öyle mi bilmiyorum ama Hollanda Ligi gibi bol gollü ve biraz kaliteli santraforların çok rahat golleri dizdiği bir ligde, Ajax gibi bir takımda, 2 sezon santrafor oynayıp birinde 25 maçta 2 gol 0 asist, birinde de 27 maçta 5 gol 5 asist ile Liverpool'a transfer olabileceğini pek sanmıyorum. Gerçi transfer olduğu yaş da 20 ama bilemiyorum...

Avrupa Ligi'nde oynayabilir mi ?

Aha, ben bunu unuttum. Hayır, malesef Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı ve Liverpool artık Avrupa Ligi'ne geldiği için alırsak Avrupa Ligi'nde oynayamıyor diye biliyorum ben kurallardan anladığıma göre. Yine itiraz edenler çıkacaktır buna forumda diye "biliyorum ben" şeklinde ekleme yaptım.

Öyle mi bilmiyorum ama Hollanda Ligi gibi bol gollü ve biraz kaliteli santraforların çok rahat golleri dizdiği bir ligde, Ajax gibi bir takımda, 2 sezon santrafor oynayıp birinde 25 maçta 2 gol 0 asist, birinde de 27 maçta 5 gol 5 asist ile Liverpool'a transfer olabileceğini pek sanmıyorum. Gerçi transfer olduğu yaş da 20 ama bilemiyorum...

Yin hatırladığım kadarıyla Babel Ajax'ta pek parlamamıştı.U21 Dünya şampiyonasında gösterdiği performanstan sonra Liverpool'a gitti diye biliyorum.

Yin hatırladığım kadarıyla Babel Ajax'ta pek parlamamıştı.U21 Dünya şampiyonasında gösterdiği performanstan sonra Liverpool'a gitti diye biliyorum.

Mantıklı. Ben milli takım performansına da bir bakayım dedim ama U21 aklıma gelmemişti ama siz söyleyince hatırladım orada parladığını sanki...

YouTube - Ryan Babel @ Liverpool Compilation

Türkiye'de cok rahat forvet oynar zaten bizi 1-2 ay idare etse yeter

Baros gelincede Sol acika gecer

zaten artik orta sahamiz yavas yavas Elano - Arda ikilisiyle oynamaya basladi

Babel/Kewell - Baros - Keita

Arda - Elano

Mustafa/Mehmet

Hakan/Caner - Servet/EmreG - Neill - Sabri

Leo​

YouTube - Ryan Babel @ Liverpool Compilation

Türkiye'de cok rahat forvet oynar zaten bizi 1-2 ay idare etse yeter

Baros gelincede Sol acika gecer

zaten artik orta sahamiz yavas yavas Elano - Arda ikilisiyle oynamaya basladi

Babel/Kewell - Baros - Keita

Arda - Elano

Mustafa/Mehmet

Hakan/Caner - Servet/EmreG - Neill - Sabri

Leo​

Arda'nın orta saha olduğu bir diziliş görürsek ondan çok

--------Arda--------

-Topal/sarp--Elano--

şeklinde olacaktır. Burada isimler aynı olsa da farklı bir diziliş etkisi bariz belli oluyor. Zaten son maçta 4-4-1-1 gibi oynadık Caner ve Barış tercihleri ile birleşince ama bu orta saha varken Kewell(Babel)-Keita kanatlarda olursa o zaman o diziliş 4-2-3-1'e yakın şekil alacaktır. Tabi yine bir 4-3-3 varyasyonu sayılır bu da ama Arda hem savunma yönü zayıf, hem de serbest oynayacağı için Elano daha bir ön libero gibi olacaktır, Ayhan gibi oynayacaktır. Zaten 4-4-1-1 oynadığımız Denizli Belediye maçında da öyle oldu.

babel kendi açıklamasında esas yerinin forvet olduğunu ve kluiverti örnek aldığını söylemişti

Bize gelirse Avrupa liginde oynayamayacak. O yüzden bize uzak bir transfer olur.

Geri
Üst Alt