# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Ben size bir bilgi vereyim.: Galatasaray'ımız bu sene 2-3 tane yabancı transfer yapacak ama kimlerdir, kaç paradır, bilmiyorum. Yakında , en geç 1 Eylül tarihine kadar kesin öğreniriz..

Saygılarımla

Bu zaten kesin bişey 3 transfer kesin olucak ben alabileceğimizin en iyisini istiyorum:D

Ulan Babelle Deco gelirse askere falan gitmem genelkurmay mazur gör beni:D

Ryan Babel'in müslüman olması bu transferin gerceklesme ihtimalini arttiyor .

Ne alakaysa :D

bence rijkaard baroş kewelda olduğu gibi gündemde olmayan futbolcuları alırız gündem yaratırız:m26::m26:

Babel Anfield’da mutlu

Basında Liverpool’dan ayrılacağı yönünde haberler çıkmasına rağmen Babel, takımında mutlu olduğunu açıkladı.

Ryan Babel’in Liverpool’da çok fazla forma şansı bulamadığı için bu yaz takımından ayrılmak istediği yönünde haberler yer alıyordu. Hatta Liverpool menajeri Rafael Benitez’in de bu oyuncuyu satarak bu yaz yapmak istediği transferlere kaynak yaratmak istediği söyleniyordu.

Ancak Babel’in menajeri Winni Haatrecht yaptığı açıklamada, “Ryan Liverpool’da oynamaktan dolayı mutlu, ayrılmak istemiyor. Zaten hala 3 yıllık kontratı bulunuyor” dedi. Benitez’in ileride çok şeyler beklediği oyuncu ile ilgili olarak Haatrecht, “O çok güçlü bir oyuncu. Onun yaşındaki bir isimden böyle davranışlar beklemezsiniz ancak o bundan da iyisini başarabilir. Kendisini taktik açıdan geliştirdikten sonra ilk 11’de maçlara başlayarak gücünü kanıtlayacaktır” ifadelerini kullanarak bitirdi.

https://www.goal.com/tr/news/1053/liverpool/2009/06/11/1319102/babel-anfieldda-mutlu

Babel mi? Şu Liverpool da oynayan Babel'i mi alacağız? :D

BALON.

Babel Anfield’da mutlu

Basında Liverpool’dan ayrılacağı yönünde haberler çıkmasına rağmen Babel, takımında mutlu olduğunu açıkladı.

Ryan Babel’in Liverpool’da çok fazla forma şansı bulamadığı için bu yaz takımından ayrılmak istediği yönünde haberler yer alıyordu. Hatta Liverpool menajeri Rafael Benitez’in de bu oyuncuyu satarak bu yaz yapmak istediği transferlere kaynak yaratmak istediği söyleniyordu.

Ancak Babel’in menajeri Winni Haatrecht yaptığı açıklamada, “Ryan Liverpool’da oynamaktan dolayı mutlu, ayrılmak istemiyor. Zaten hala 3 yıllık kontratı bulunuyor” dedi. Benitez’in ileride çok şeyler beklediği oyuncu ile ilgili olarak Haatrecht, “O çok güçlü bir oyuncu. Onun yaşındaki bir isimden böyle davranışlar beklemezsiniz ancak o bundan da iyisini başarabilir. Kendisini taktik açıdan geliştirdikten sonra ilk 11’de maçlara başlayarak gücünü kanıtlayacaktır” ifadelerini kullanarak bitirdi.

https://www.goal.com/tr/news/1053/liverpool/2009/06/11/1319102/babel-anfieldda-mutlu

Nasıl bir medyamız var ya.Anladılar olmuyacak kafalarından salladılar,şimdi yan yatalım babel mutluymuş diyelim valla ezik bu satılık medya ;);).

Babel medya için bir yemdi demek ki...Ya da medyanın sallamasıydı.Haldun Üstünel yine bombayı patlatacak diye düşünüyorum :) Biraz daha sabredelim.

Geri
Üst Alt