# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Bu turkspor yine siyahi birini açıklayacaktık şok gelişme oldu Haldun uçtu diyor. Bu kadar hareket getirdiyse önemli bi şahsiyet olsa gerek.

Bence Babel olmaz bu, Türkspor daha bugün Babel haberine balon dedi, laflarını yutmazlar.

Büyük ihtimal Dos Santos.

Babel olmaz kendileri büyük konuştu Dos Santoz veya Gudjonsen olabilir ben Babel in olacağını hiç ümit etmiyorum.

Turkspor balon bir siteye benziyor. Ama o kadar büyük laf ediyorsalar, bence bir seyler biliyorlardirlar.

Hatta bu akşam Babel açıklanırsa, şaşırmayın derim :)

------------------------

bir forumdan alintidir. cocuk günlerdir babel diyor baska bir sey demiyor.

ayni turkspor bi onceki basliginda Babel transferi tamamen balon haber demişti.yalan haber demişti.hatta hayla duruyor orda..

Yaklaşık iki aydır Medya tarafından Galatasaray'a getirilmeye çalışan BABEL sevdası yine depreşti..

Bir çok yorum ve internet sitelerindeki bilgilere göre BABEL yola çıkmış Galatasaray'a geliyor..

Ancak bundan G.Saray'ın haberi yok..

İLgisi de yok..

Yani BABEL .. HAYAL.

Yani BABEL.. Balon

Turkspor.net istihbarat kaynakları BABEL'in G.Saray gündemine bile gelmediğini kesin bir şekilde bildirdiler..

turkspor.net

Yok artık öğle yalanladılar Babel'i okadar yüzsüzde değillerdir heralde.

Bu turkspor yine siyahi birini açıklayacaktık şok gelişme oldu Haldun uçtu diyor. Bu kadar hareket getirdiyse önemli bi şahsiyet olsa gerek.

Valla Remy için geleceğin yıldızı kara bela filan diyorlardı eğer onu bırakıp uçtuysa 007 bilemiyorum Babel mi-Dos Santos mu... Babel'dir inş.. Dos Santos'u beğenmiyorum artık kendimi tokatlicam :D

Bence Babel daha öncede demişlerdi kaçkez bu olmuycak şu diye olmuyacak dedikleri adamlar çıktı :D:D.Ama umarım Babel'dir :D.

ingilizler bu forumu nerden bilecekler

Biz bulmuyormuyuz onlarin sitelerini`?Ne var ki bunda?

Google´e Galatasaray Forum yazar karsisina hemen cikar.

Forumdan bir arkadas söylemisti hatta dün.Burda bir arkadas saka yapmisti.

Süper kalite bir is cikarmisti.Resmi Site gibi.

Onu gördüklerinde copy paste yapmislar.

geçen sene ricardo oliveira için aynı şekilde kendilerinden emin konuştular.Gerçekleşmeyince de kılıfına uydurdular yok şunun bunun yüzünden diye.inşallah yanılırım ama bu turkspor.net e hiç güvenmiyorum

bence Dos Santos cunku orda balon haber demiş. turkspor .net Babel icin bu kadarda acemilik yapmazlar bence

Geri
Üst Alt