# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Galatasaray muhabirlerinin en çok merak ettikleri transferdeki son durumdu.. Bu bilgiyi almak için Rijkaard'ın bir anda etrafını saran medya mensupları.. Ardı ardına Deco, Dos Santos, Babel gibi isimleri sordular..

Gazetecilerin arasından hiç durmadan yoluna devam eden Teknik Adam yüzünde en ufak bir tebessüm bile olmadan sadece EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ diyerek havaalanından ayrıldı..

ADADA DÜĞÜN VAR

Başkan Adnan Polat , Reijkaard ve Üstünel ile birlikte sarı kırmızılı yönetim kurulu üyelerinin , kulüp görevlisi Cenk Ergün'ün Galatasaray adasında yapılacak düğününde bir araya gelmesi bekleniyor

turkspor.net özel

Bu haberdeki en önemli nokta Rijkaard ve Haldun Üstünel in İstanbul a gelmiş olması. Birşeyler olabilir ;)

Bu haberdeki en önemli nokta Rijkaard ve Haldun Üstünel in İstanbul a gelmiş olması. Birşeyler olabilir ;)

Rijkaard zaten İstanbul'da değilmiydi ? Haldun Üstünel'in gelmesi ilginç...Umarım Almanya kampına kadar transferler biter...

Bu arada transfer vs.. derken takım p.tesi günü topbaşı yapıyor...

Arkadaşların biri yorumunda sizin altıntop haberini haldun üstünelden aldığınızı esprili bir biçimde yazmıştı. şimdi bende inanmaya başladım. üstünelin almanyadan geldiğini haber yapmışsınız. birde bugün herhangi bir gelişme varmı? gece yine bekleyecekmiyiz ama altıntop haberi gibi erken girerseniz çok makbule geçer. saygılarımla... editör.. Evet sizleri fazla bekletmeyeceğiz

Beyler Babel transferinin gerçekleşmesi çok düşük bir ihtimal,ayrıca Benitez'in ondan geçeceğini sanmıyorum...

Gelmesini isterim aslinda ama bizim sistemimizin ne olacagi asil önemli olan..

Tek forvetlimi yada iki forvetli sistemmi olacak?

Babeli belki sag yada sol acikta kullanabilirsin, belki suanki mevcut oyuncularimizdan daha iyi bile oynayabilir orda ama Babelin asil pozisyonu Santrafordur..

bakalim görecegiz..

Sinan Hocam..

Benitez onu zaten satmayi düsünüyo.. bunu bi kac gazetede okumustum ama simdi bulabilirmiyim bilmiyorum ama satmak istedigi kesin.. he babel bizi secermi orasi ayri tabiki..

Ne oldu?Antintoplar ile ilgili mi?

Zarfmiymis yoksa?Ne oluyor yaw:D

Geri
Üst Alt