# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

gayin-sin.net'ten

(Selam Bahadır. Bochum kampı öncesinde Galatasaray’ın yapabileceği tek transfer yabancı stoper olabilir. Yabancı forvette ihtimal ikiye düştü. Birisi oldukça pahalı. Belki bu transfer de belli olur. Onun dışında yerli transferinde Bursaspor’dan yanıt bekleniyor. Olma ihtimali var. Onun dışında belki bir yerliyle kapatırız sezonu. Bochum kampı sonrası duruma ve rapora göre yabancı transferi hareketlenebilir. 20 Haziran tarihi itibariyle manzara-ı umumiye böyle. Sevgiler. Melih)

gayin-sin.net'ten

(Selam Bahadır. Bochum kampı öncesinde Galatasaray’ın yapabileceği tek transfer yabancı stoper olabilir. Yabancı forvette ihtimal ikiye düştü. Birisi oldukça pahalı. Belki bu transfer de belli olur. Onun dışında yerli transferinde Bursaspor’dan yanıt bekleniyor. Olma ihtimali var. Onun dışında belki bir yerliyle kapatırız sezonu. Bochum kampı sonrası duruma ve rapora göre yabancı transferi hareketlenebilir. 20 Haziran tarihi itibariyle manzara-ı umumiye böyle. Sevgiler. Melih)

Her zaman ki gibi G.S ' da transfer bitmez...(bu snee olmazsa seneye bilemedin 2020 yılına kadar....) :)

valla şu an tek istediğim turksporun hamit fenerde haberinin yalan çıkması...

süleyman rodop un hiç sesi çıkmıyor yaa....ona sormak lazım,babel ne oluyo geliyo mu Marcelo Gallardo hesabı oda uçakta mı? inmek üzeremi:D:D

4 yıldır uçakta adam:D:D

babel i getir bize süloo....bu sefer insin ama...

ben önceden babel gelmez diyordum ama hislerim gelece diyor :D

bu arada konuyla alakalı degıl ama T.T arenada talu kredi bulmus şantiye kaynaklı:D

beyler bn babel'le ciddi ciddi görüştüklerine inanmıyorum bizimkilerin haldun üstünel transfer çalışmalarını yürüttüğünden beri basına yansımayan oyuncuları aldık babel hedef saptırmadan başka bişey deil

Geri
Üst Alt