# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

monocanun siyahi santraforu gündemde diye duymuştum ama bu akşam öğrendiğim yönetim hekesi terse yatıracak bir transfer açıklaya bilir takımdan gitmesi zor denen bir oyuncu gidebilir gelmesi hadi canım denen biri gelebilir yanlız isim sormayın çünki net bir isim bilgisi yok sadece bu bir ön duyum ama bu işlerin içinde olan birinden saygılarımla

alıntıhttps://www.aslanyurekliler.com/forum/futbol-transferleri

burda barış diye bi arkadaş var.bunları söyledi.tabi doğrumu bilemem

linki açamadım. hemde keşke bu yıldızıda söyleseydin yaa..:)

linki açamadım. hemde keşke bu yıldızıda söyleseydin yaa..:)

Juan Pablo Pino

e_pino_180x250.jpg

monocanun siyahi santraforu gündemde diye duymuştum ama bu akşam öğrendiğim yönetim hekesi terse yatıracak bir transfer açıklaya bilir takımdan gitmesi zor denen bir oyuncu gidebilir gelmesi hadi canım denen biri gelebilir yanlız isim sormayın çünki net bir isim bilgisi yok sadece bu bir ön duyum ama bu işlerin içinde olan birinden saygılarımla

alıntıhttps://www.aslanyurekliler.com/forum/futbol-transferleri

burda barış diye bi arkadaş var.bunları söyledi.tabi doğrumu bilemem

E tamam işte baros u satıp yerine huntelaar ı alıcaklar:D

aslanyurekliler.com da yazan barış eğer eski gs1905 forumudaki barış cenk ise bir bildiği vardır. Abartılı ve uçuk şeyler yazmadı orda, yazıklarınıda çok ciddi kaynaklara göre yazardı.

umarım sabah kalktığımızda yeni transferimiz açıklanmış ve takımla idman yapıyor olur. iyi geceler...:happy0025:

aslanyüreklilerde adı gecen golcü tanıma göre baptista.olursa mükemmel olur

Valla giderse hayatta gitmezdi diyeceğim 3 oyuncu var.. Arda, Kewell ve Baros.. Bunlardan biri gidecekse kim gelirse gelsin farketmez aleyhimize olur.. Kewell - Babel olursa belki ama Kewell benim gözümde karakteri ve ağırlığıyla çok ayrı bir yer etti.. Gitmesini hiç istemem..

Bugün dışarıda olacağım ama kulağım lig radyo da olacak..

Geri
Üst Alt