# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Quaresma Man U'ya gidecek gibi.Alex Ferguson ondan yeni Ronaldo yaratmak istiyormuş.

Aklınızdan bile geçirmeyin bence bu adamı.:)

Babel ile Dos Santos yeter bize 2yabancı kontenjanı dolsun bu iki oyuncuyla daha ne isteriz :).

Quaresma nerden çıktı.:D:D:D:D:D

Yavuz Bayraktar isimli üyenin haberini Cisse başlığı altında ben yazmıştım arkadaşlar.Evet birbirlerini tanımayan iki Galatasaray içinden isimden aldığım bilgi Lincoln'un Hannover96 ile anlaştığı yönünde.Şahısların birbirini tanımıyor olmasından dolayı haber bana ilginç geldi ve Cisse başlığı altında sizlerle paylaştım bu haberi.Elçiye zeval olmaz derler.

medya, bloglar uçmuş herkes ... :D

millet transfer beklemekten sıyırdı kafaları sonumuz hiç iyi değil :D

Quaresma 10-15 Milyon mu? Cakma Quaresma mi?

Quaresma´yi 20 den asagi alamazsin.Imkani yok...

25-26 yasinda daha Quaresma...Imkani yok 15´e birakmazlar..

Yoksa kimler kimler pesindeydi simdi....Manu bile düsünebilir Ronaldo´nun yerine Quaresma´yi..Sira Galatasaray´a gelene kadar Quaresma olur 47...

Sansimiz sifir yani.Hatta eksilerde

Inter 24 aldı zaten. Adam son sezonunda hiç bir şey yapmadı neden bırakmasınlar.

https://turkiyeozet.blogspot.com/ şöyle bir şey var .. yorum sizin :)[/QUOTE

Gökhan ZAN'ın imza töreni esnasında Üstünel"in bir açıklaması vardı dikkatimi çekti.Yabancı transferi hakkında sorulan soruya "evet biten transferimizi var ama şu an açıklamayı doğru bulmuyoruz" dedi. Anlaşılan futbolcuların önceki takımları ile henüz sözleşme süreleri sona ermemiş olması sebebiyle olacak herhalde. Bu mantıktan hareketle, Leo'nun temmuz itibarı ile sözleşmesinin sona erdiğini biliyoruz.Üstünel bunu kastetmiş olabilir ama diğer adı geçen futbolcuların (Neill,Babel,Volkan) sözleşmeleri ne zaman bitiyor bilmiyorum.

Quaresma hiçbir şey yapmasa bile piyasasıyla 10-15'e gelmez.Çok büyük işler peşinde koşulduğunu sanmıyorum.Babel gelirse gerçekten büyük iş olur ama benim gözümde.

Ya bu 26 Haziran ne kadar uzak bir günmüş topu topu 2 - 3 gün ama sanki zaman geriye doğru akıyor.Bizlerin tedavisi için Cuma günü illaki en az iki isim açıklanmalı.

Kanımca çok iyi transfer olur ama sanmıyorum... Az önce Osman Tanburacı'nın yazısını okudum ve "Babel'le görüşüyoruz ağabey" lafını Haldun Üstünel'in ağzından vermiş..

Bi ters köşe kokusu sezdim ben ama... :D

Transferin maliyeti 25 milyon +Pele olarak söyleniyor

Quaresma'yı bu fiyata almışlar.

Ki dediğinize göre Genoa ve SPL ilgileniyormuş yahu adam niye bize gelmesin ben onu anlayamıyorum. Dediğim gibi gönder Lincoln'ü ilk önce 3,5 mio € dan kurtul. Daha sonra Lincoln'den 2-3 mio € gelir + bide transfer bütçeni koy. Yeter ki alınmak istensin bence gelir. Avrupada R.Q'ya yıllık 3,5 mio € verecek bir klüp görmüyorum.

Hea biz alırmıyız hiç sanmıyorum ama imkansız diye bir şey değil bence.

Geri
Üst Alt