# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Ryan Babel ile ilgilenmiyoruz onu bile bilmiyoruz. Bence yönetim, Babel'i degil, baska bir santrfor ile temaslari surduruyor. Birakalim istersen Babel'i artik, cok sikildim, duyumcular gelecek diyip duruyolardi, gelmeyecek iste.

Geciniz.. bos bosuna yaziyorsunuz mesajlari.

Ryan Babel ile ilgilenmiyoruz onu bile bilmiyoruz. Bence yönetim, Babel'i degil, baska bir santrfor ile temaslari surduruyor. Birakalim istersen Babel'i artik, cok sikildim, duyumcular gelecek diyip duruyolardi, gelmeyecek iste.

Renkdaş bunu anlamıyorum ne alakası var mesaj yazıyoruz.Neden boşu boşuna olsun.Umut ediyoruz ve geleceğini düşünüyoruz.Neden böyle şeyler söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum.Tamam boşuna yazdığımızı düşünüyorsan sen yazmassın olur biter;).

Sevgili Babel ; sen daha Türkiye'ye gelmeden " B " harflerini çaldırdık. Sayın Üstünel de , bizim 3 harfe verecek o kadar paramız yok dedi. Harf başına para almayı kabul ediyorsan gel. Harf başına vereceğimiz para 3 M€. Zaten senden önce Giovanni'yle ilgileniyorduk , adamın habire adı çıkıyor.

Demem o ki Sayın Babel , isimsiz de gelsen biz kabul ederiz. Elimizde çok güzel isimler var , hem de anlamlı , öyle Babel gibi değil. Örneğin ; Hüsamettin. Bi de sen daha gençsin başına da KÜÇÜK koyduk mu tamamdır.

Hadi bekletme artık bizi. Saçmalamaya başladım senin yüzünden :D

Renkdaş bunu anlamıyorum ne alakası var mesaj yazıyoruz.Neden boşu boşuna olsun.Umut ediyoruz ve geleceğini düşünüyoruz.Neden böyle şeyler söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum.Tamam boşuna yazdığımızı düşünüyorsan sen yazmassın olur biter;).

Tamam tamam, yazin birsey demiyorum.

Yönetim zaten babeli almak için sıcak para arıyordur..Mesela servet transfer bütün planları bozdu gibime geliyor..

Neill,Babel,Yabancı santrafor bekliyorum..

Yönetim galiba bir oyuncuya yüklü bonservis ödeyecek..Oda muhtemelen Babel..

Bir his diyorki, yarin degil, cuma degil, cumartesi günu Leo Franco ve Lucas Neill transferi aciklanacak. Kamp sonrasi ise, forvet transferi bitirilecek. Bu yüzden acele etmeyelim, yönetim yapsin yapacagini, hic acele etmeyelim dedikleri gibi.

Nonda gibi transfer istemiyoruz degilmi? ozaman bekleyelim biraz daha beyler. Elbette yönetim dunya yildizi alacaklar, emin olun. Onlarda bizim gibi futbol izliyorlar ve en buyuk yildizlari Galatasaray'da gormek isterler, ama bunu gerceklestirmek icin zaman lazim. Bildigimiz gibi baska kulupler antrenmanlara baslamadi bile, ve o yuzden kuluplerinden ayrilacaklarini bilmiyorlar, mesela Babel, antremana cikmadi bile, belki'de Benitez ona bir sans daha vermek istiyordur ve antremandaki performansini merakla bekliyordur. Bu yuzden, sabir.

kim gelirse gelsin de artık kapayalım şu transfer meselesini çok sıkıldım. günlerdir bilgisayara yapıştım kaldım ha bugün diye. geceleri uykuma transferler giriyor valla. sabır sabır biyere kadar, yönetim transfer yapmayacağız desin yine de razıyım valla haftalardır sabır sabır diye beynimi kurcalıyor başka birşey düşünemiyorum :D

edit: biliyorum abarttım. :D babel duyar da gelir belki dedim :D:D

kesinlikle sonuna kadar katiliyorum.bosu bosuna vakit olduruyoz bosu bosuna mesajlar yazip kafa yoruyoz.inanin bana yonetim bizim kadar kafa yormuyodur.kulupte 5 kurus para yok hayallermize bak.ellerinden gelse bizden korkmasalar Arda yi bile satacaklar.biz haylaa Babel falan filan bos bos konusup duruyoz

kim gelirse gelsin de artık kapayalım şu transfer meselesini çok sıkıldım. günlerdir bilgisayara yapıştım kaldım ha bugün diye. geceleri uykuma transferler giriyor valla. sabır sabır biyere kadar, yönetim transfer yapmayacağız desin yine de razıyım valla haftalardır sabır sabır diye beynimi kurcalıyor başka birşey düşünemiyorum :D

edit: biliyorum abarttım. :D babel duyar da gelir belki dedim :D:D

bende dün Hamit Altıntop transferini gördüm rüyamda :D :D :D

bakin arkadaslar gece 10 da umitin sozlesmesi feshedildi, ne dersiniz diger aciklama bundan sonraki gun gelirmi, forvet gider forvet gelir:)

kesinlikle sonuna kadar katiliyorum.bosu bosuna vakit olduruyoz bosu bosuna mesajlar yazip kafa yoruyoz.inanin bana yonetim bizim kadar kafa yormuyodur.kulupte 5 kurus para yok hayallermize bak.ellerinden gelse bizden korkmasalar Arda yi bile satacaklar.biz haylaa Babel falan filan bos bos konusup duruyoz

Şahsınıza göre boş boş konuşuyor olabilirsiniz.Ama ben şahsen boş konuştuğumu ve konuştuğumuzu düşünmüyorum.Ozaman arkadaşlar forumu kapatıp gidelim .Transfer olmadan biz hiç bir transfer haberine yorum yapmayalım,konuşmayalım,eğlenmeyelim.Transfer olunca girelim GALATASARAY'ımıza hayırlı olsun diyip çıkalım.

Bana göre Babel gelebilir size-sana göre gelmeyebilir.Burda gelip bize niye bosu bosuna konuşup duruyoruz diyemezsiniz ;).

Bir his diyorki, yarin degil, cuma degil, cumartesi günu Leo Franco ve Lucas Neill transferi aciklanacak. Kamp sonrasi ise, forvet transferi bitirilecek. Bu yüzden acele etmeyelim, yönetim yapsin yapacagini, hic acele etmeyelim dedikleri gibi.

Nonda gibi transfer istemiyoruz degilmi? ozaman bekleyelim biraz daha beyler. Elbette yönetim dunya yildizi alacaklar, emin olun. Onlarda bizim gibi futbol izliyorlar ve en buyuk yildizlari Galatasaray'da gormek isterler, ama bunu gerceklestirmek icin zaman lazim. Bildigimiz gibi baska kulupler antrenmanlara baslamadi bile, ve o yuzden kuluplerinden ayrilacaklarini bilmiyorlar, mesela Babel, antremana cikmadi bile, belki'de Benitez ona bir sans daha vermek istiyordur ve antremandaki performansini merakla bekliyordur. Bu yuzden, sabir.

ohooo oooooo ölme eşşegim ölme yaz gelince yonca biceriz...trasferde sabredenler herzaman kaybeder .inamotolari falan unutmayalim.bütün Avrupa önce bi transferlerini bitirsin kalbur ustü topcular kapisilsin.bizede kirik dökük az biraz kalintilar kalir SABREDELİM....:(

Geri
Üst Alt