# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Yalnız arkadaşlar kondisyon filan tamamda.Abd-ispanya maçını izleyenlerde görmüşlerdir,total futbol oynayan takımlar ilk golü yedikleri zaman çok zor çıkartıyorlar yada çıkartamıyorlar...Bu sene barça bile chelsea den ilk golü yedikten sonra hiç pozisyon bulamadı,kendi kalesinde birçok poazisyon gördü ve chelsea kendi savunmasında yaptığı bir hata ile yedi golü barça dan...Yani demem o ki;Eğer total futbol oynıyacaksak başarılı olabilmek için defansımızın gerçekten çok sağlam olması lazım...

Chelase kadar iyi defans yapan bana göre yoktur.O yüzden bize okadar iyi defans yapan bi çıkmaz.Ama evet total futbol anlayışı kapanan takımlarda çok zorluk cıkarıyor ya şut çekeceksin ya geriye döneceksin ya orta açacaksın:D.

Chelase kadar iyi defans yapan bana göre yoktur.O yüzden bize okadar iyi defans yapan bi çıkmaz.Ama evet total futbol anlayışı kapanan takımlarda çok zorluk cıkarıyor ya şut çekeceksin ya geriye döneceksin ya orta açacaksın:D.

Ya tam olarak bilmiyorum ama barça bu sene la liga da kaybettiği maçların kaçında ilk golü yedi acaba?Chelsea defansı üstlimit bir örnek oldu tabi ama.Golü yiyen barçanın kapanan chelsea defansı karşısında 1 tane bile pozisyon bulamaması şaşırtıcı,maçı geri çevirmekten çok...Hatta çok zorlandılar bile diyemiyeceğim zorlanmadılar bile.hiçbirşey yapamadılar çünkü(11 kişiyken bile).

Yalnız arkadaşlar kondisyon filan tamamda.Abd-ispanya maçını izleyenlerde görmüşlerdir,total futbol oynayan takımlar ilk golü yedikleri zaman çok zor çıkartıyorlar yada çıkartamıyorlar...Bu sene barça bile chelsea den ilk golü yedikten sonra hiç pozisyon bulamadı,kendi kalesinde birçok poazisyon gördü ve chelsea kendi savunmasında yaptığı bir hata ile yedi golü barça dan...Yani demem o ki;Eğer total futbol oynıyacaksak başarılı olabilmek için defansımızın gerçekten çok sağlam olması lazım...

Chelsea'de Hiddink faktörünüde unutmamak lazım. Adam Messi'nin tahribatını bile minimum düzeye indirdi.

Keza o maçta Chelsea'nın takım halinde yaptığı savunmaya karşı hangi takım olursa olsun tıkanırdı bence.

Babel hepsini açar:p

Açar hertürlü açar...

--------------Topal-------------

-------Biglia---------Arda--------

---Babel----------------Kewell---

-----------Huntelaar-------------

Bu kadro 2-3 yıl korunsun,sonra tabi zamanla kewell ın yarine Babel gibi bir bomba patlatıcaksın,iddia ediyorum şampiyonlar liginde iddialı konuma geliriz...

Açar hertürlü açar...

Bu kadro 2-3 yıl korunsun,sonra tabi zamanla kewell ın yarine Babel gibi bir bomba patlatıcaksın,iddia ediyorum şampiyonlar liginde iddialı konuma geliriz...

bu kadro ancak önümüzdeki 10 sene içerisinde belki kurulabilir. :D

bi senede bu kadar para harcamamız imkansız.

-----------------------------leo franco----------------------------

ugur ucar-----------senderos----g.zan-----------------------h.balta

- topal

v.vart.--- dos santos

babel baros arda

bence bu olmali tabi defansa bir oyuncu alinsin

Açar hertürlü açar...

Bu kadro oluşsun ............ dicek bişey yok.Süper lig de nağmalüp mü şampiyon oluruz artık ne yaparız bilemicem:D

Açar hertürlü açar...

Baros'u nasıl oynatmayı düşünüyorsun?

Ya aslında bu kadro kurulabilir ama elinde 20 milyon euro nakit olması lazım.Buda baya bir zor galiba bizim açımızdan.Hayal kurmak güzel ama...Dediğim gibi 2-3 yıl koruyacaksın şampiyonlar liginde bile iddialı oluruz...

Ben Baros u unuttum Babel sola sağ tarafa Baros zaten kewell 2 sene oynar en fazla.Şunu da unutmamak lazım hem babal hem Huntelart hayal sadece:D onun için Baros oynuyo konumda olucak zaten:D

Ben Baros u unuttum Babel sola sağ tarafa Baros zaten kewell 2 sene oynar en fazla.Şunu da unutmamak lazım hem babal hem Huntelart hayal sadece:D onun için Baros oynuyo konumda olucak zaten:D

Kanka zaten fantazi yapıyoruz:D Ama bişey söyliyim bu bile baya zevkli...Birde böyle kadronun olduğunu düşün...

Geri
Üst Alt