# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Bizimde acil bir forvet almamız lazım bunu vurgulamak için buraya yazdım bu Babel olur diye umut ediyorum.

nihat Avrupa da ki seruvenini bitirdi.ispanya da sadece lige yeni cikan takimlar talip olunca careyi Turkiyeye donmekte buldu.baska yerde de oynayamazdi zaten...

Topuzun acısı ancak böyle çıkardı.

Bunu da başardılar.

Bjkyi severim.Hayırlı uğurlu olsun.Nihat onlara Şampiyonlar Liginde heyecan yaşatabilecek kalitede bi futbolcu.

Nihatı da çok sever zaten Türk milleti.Hayırlı uğurlu olsun.

Sıra bizde artık :D

Gel Valbuenaaaa gellllllllllll :D

Taktın sen bu adama galiba:D:D:D:D:D:D:D

'' Valbuenaaaa '' sokma araya şu adamı sokma :D.Babel'in büyüsünü bozacan:).Babel gelecek işte bu kadar :D:D:D:D.

Babel resti

Rijkaard,Babel transferinin artık bitirilmesini isterken "Ya Babel ya hiç" ifadesini kullandı.Hollandalı çalıştırıcının ısrarı üzerine yönetici Haldun Üstünel, Liverpool ile yeniden masaya oturmak için İngiltere'ye gidiyor. kaynak:Savaş Çorlu

Babel'den daha çok istiyorum desem,eminim kafama taş yağdırırsınız :D

Ama ne bileyim.Daha candan oynayan,varını yoğunu ortaya koyacak bi futbolcu olarak geliyor hep gözüme :)

Lincoln forması da eskimişti zaten.Kendisi de eskidi efendinin...

Üstüme ne yakışır ya Valbuena forması :D

Hayali bile güzel...

ya su oguz dizerden haberalan cocuk kimdi ya bali heveslendirmesin bide nihat oldu ya artik bize babel gelsinde atm bomba olur ya bu arada turkspora ne oldu cit yok;))))

Yazıklar olsun :D:D:D:P:P:P.Hemen Babel'i sattınız bu mu sizin Babel hayranlığınız:D:D:D.Bu gelende mi Babel değil söyleyin he bu gelende mi Babel değil:D:D:D:D:D:D:D:D.

Babel resti

Rijkaard,Babel transferinin artık bitirilmesini isterken "Ya Babel ya hiç" ifadesini kullandı.Hollandalı çalıştırıcının ısrarı üzerine yönetici Haldun Üstünel, Liverpool ile yeniden masaya oturmak için İngiltere'ye gidiyor. kaynak:Savaş Çorlu

Uydurma haber gibime geliyo.

Geri
Üst Alt