# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Arkadaşlar hevesinizi kırmayayım ama çok heveslisiniz..Babel'in olma ihtimali imkansız diye düşünüyorum..Ciddi şekilde ilgileniyor olabiliriz ama bu oyuncunun gelmesini imkansızdır bana göre..Çok hevesli gördüm sizi..Bence gelmezse çok fazla üzülürsünüz..

Arkadaşlar hevesinizi kırmayayım ama çok heveslisiniz..Babel'in olma ihtimali imkansız diye düşünüyorum..Ciddi şekilde ilgileniyor olabiliriz ama bu oyuncunun gelmesini imkansızdır bana göre..Çok hevesli gördüm sizi..Bence gelmezse çok fazla üzülürsünüz..

haklı olabilirsin ama babeli şu an isteyen yok gibi.olmama durumu gibi bişey olmaz.adam zaten kendini tekrar ispatlamak istiyor.aynı baroş gibi

İlla Babel olacak değil tabiki.Ama yönetimimizin ben kaliteli oyuncular alacağından hiç şüphem yok.

Sayın adminim, zaten kırmızı renklerle ismi belirtmişsiniz şimdi biz nasıl uyuyacağız bu durumda?

Bu arada kırmızı renkli harflerin gösterdiği oyuncu Babell.... :)

arkadaşlar ben kaçırdım neler oluyor bugün transfermi açıklanacak yoksa şakamı? iyi geceler

babel gelmiycek bnce bugüne kadar gündemdeki hiçbir yıldızı almadı 007 haldun yine almıycak gündemde olmayan bir yıldızla anlaşacaz sonra demedi demeyin.

Sayın adminim, zaten kırmızı renklerle ismi belirtmişsiniz şimdi biz nasıl uyuyacağız bu durumda?

Bu arada kırmızı renkli harflerin gösterdiği oyuncu Babell.... :)

Allah allah :):D

Gidin uyuyun bu geceden birşey çıkmaz.;)

Yarına Allah kerim. :)

gürhan kardeşim birlikte bekleriz üzülme sen ama büyük ihtimalle babel gelmez ama daha iyisini getirebilir 007 haldun mesela ricardo quaresma :D

bnce sabri ile ibrahim üzülmez takası açıklanacak yılın transferi olarak :D:D

Admininiz kuüp yetkilisi değil, Haldun bey 'in yakını değil birşey değil.

Hisleriyle sizi yanıltmasın sonra?

Hepinize iyi geceler. :)

Yonetim Serveti mi bekliyor ne yapiyor hic anlamadim. Supriz transfer olacak , ama kotu suprizlerden korkuyorum :D

Beyler noluyor ya? :confused:

Bir gelisme mi var? Abdullah abi?

Biri anlatsin artik :D

Douche yaptim, geri geldim. Bi baktim millet yine heyecanlaniyor, beni de heyecanlirdiniz.

Noliiiir :p

Geri
Üst Alt