Ibrahim Atesoglu
Parçalı Üye
- 11 Aralık 2008
- 2.797
- 246
- 1.503
Cevap: # Ryan Babel
aynen..
Nöbete alıştık biz zaten.
aynen..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nöbete alıştık biz zaten.
Kim olursa olsun,
(Haldun) Allah razı olsun,
Cimbom 'a gelene,
Canım feda olsun,![]()
Arkadaşlar hevesinizi kırmayayım ama çok heveslisiniz..Babel'in olma ihtimali imkansız diye düşünüyorum..Ciddi şekilde ilgileniyor olabiliriz ama bu oyuncunun gelmesini imkansızdır bana göre..Çok hevesli gördüm sizi..Bence gelmezse çok fazla üzülürsünüz..
yaw gecenin haberi diye fransa medyası mensah galatasarayla anlaştı demiş doğrumuki?
Arkadaşlar hevesinizi kırmayayım ama çok heveslisiniz..Babel'in olma ihtimali imkansız diye düşünüyorum..Ciddi şekilde ilgileniyor olabiliriz ama bu oyuncunun gelmesini imkansızdır bana göre..Çok hevesli gördüm sizi..Bence gelmezse çok fazla üzülürsünüz..
Kim olursa olsun,
(Haldun) Allah razı olsun,
Cimbom 'a gelene,
Canım feda olsun,![]()
3,30 değilmiydi o yaaa
Sayın adminim, zaten kırmızı renklerle ismi belirtmişsiniz şimdi biz nasıl uyuyacağız bu durumda?
Bu arada kırmızı renkli harflerin gösterdiği oyuncu Babell....![]()
babel gelmiycek bnce bugüne kadar gündemdeki hiçbir yıldızı almadı 007 haldun yine almıycak gündemde olmayan bir yıldızla anlaşacaz sonra demedi demeyin.
gürhan kardeşim birlikte bekleriz üzülme sen ama büyük ihtimalle babel gelmez ama daha iyisini getirebilir 007 haldun mesela ricardo quaresma![]()