# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Babel'in gelmesini cok isterim fakat, para yok su an. Servet Cetin, Olympique Marseille kulübune transfer olursa, evet dusunebilirim boyle bir transferi. Ama su an boyle bir ihtimal yok gibi gorunuyor. Defansa'a ise Servet'in gidisi bekleniyor, Servet gitmezse zaten defans oyuncusu almazlar.

Faruk Süren demiski...

Adnan Polat isterse yarim Fenerbahce takimini satin alir.:D

Faruk Süren demiski...

Adnan Polat isterse yarim Fenerbahce takimini satin alir.:D

arkadaşlar şunu sakın unutmayın.adnan polatın öyle bi mal varlığı varki azizeyi 5 le çarpar 3e böler.ancak kulüpteki tüzük nedeniyle başkanımız cebinden para koyamıyor kulübe

E sponsorlar nasıl oyuncu alıyor bize?

Adnan Polat'ta sponsor olarak alsın?

arkadaşlar şunu sakın unutmayın.adnan polatın öyle bi mal varlığı varki azizeyi 5 le çarpar 3e böler.ancak kulüpteki tüzük nedeniyle başkanımız cebinden para koyamıyor kulübe

E sponsorlar nasıl oyuncu alıyor bize?

Adnan Polat'ta sponsor olarak alsın?

Adnan Başkanımızın maddi durumu sanıldığı kadar parlak değil.Önce onu araştırmadan konuşmak yanlış.İkinci olarak Ege Seramik bakımından büyük maddi krizdeydiler yavaş yavaş kriz tersine dönüyor.

Üç Galatasaray'ın kimsenin bir kuruşuna ihtiyacı yok.İyi yönetilmesi kafidir.Bu yönetimde yavaş yavaş iyi yönetim konusunda başarıya ulaşacak...

Adnan Başkanımızın maddi durumu sanıldığı kadar parlak değil.Önce onu araştırmadan konuşmak yanlış.İkinci olarak Ege Seramik bakımından büyük maddi krizdeydiler yavaş yavaş kriz tersine dönüyor.

Üç Galatasaray'ın kimsenin bir kuruşuna ihtiyacı yok.İyi yönetilmesi kafidir.Bu yönetimde yavaş yavaş iyi yönetim konusunda başarıya ulaşacak...

ben adnan polatın her işini biliyorum kardeş araştırma yapmama gerek yok.sadece ege seramikle ilgilenmiyor başkanımız.polat rönesans otel - inşaat işleri tabi yurt dışında - taşımacılık işleri yine yurt dışında.ayrıva uçak fabrikası yapımlarınada başlamıştır.sen başkanımızı o kadar küçümseme.adnan polat öyle sıradan biri değil.arkası çok ama çok sağlam biridir.ve şundan çok eminim başkanımız eğer cebinden külübe para koysa para sıkıntısı yaşamayız

kriz konusunda haklısın ama kriz artık ortadan kalktığı için polat holding artık rahat durumda

ayrıca aynı siteden bir haber daha.daha önce de Benitez'in Babel'i istemedigini duymustum. bu haber de onunla ilgili.

Babel ready to leave

Dutch wing Ryan Babel is close to leave Liverpool. The player isn't any longer wanted by coach Rafa Benitez and Rijkaard's Galatasaray seems interested in the player.

Türkçe :

Babel gitmeye hazır

Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel Liverpool'dan ayrılmaya çok yakın.Bu oyuncu Rafa Benitez tarafından daha fazla istenmiyor ve Rijkaard'lı Galatasarayında Babelle ilgilendigi goruluyor.

Aslında Rijkaard faktörümüz var bizim.Maddi durumumuz uygun olur inşallah ve alırız.

Ya Servet'ten gelecek parayla, ya da bir sekilde sponsor yardimiyla önemli bir isme bonservis bedeli ödeyecegimizi düsünüyorum. Simdiye kadar hic bonservis bedeli ödemedik, hepsini 1-2 önemli isim icin biriktiriyouz heralde. Bu isim Babel olmayabilir belki ama en az onun kadar önemli biri olacaktir. En azindan öyle umuyorum..!

Michael Jackson'ı duydum bende üzüldüm :s

--------------------------------------------

diğer isim belli zaten babel olmazsa gudjhonsen elbet onemli biri gelecek bunlar olmazsa baskası

Babel set to leave Anfield in summer

April 17, 2009

Ryan Babel is set to leave Liverpool in the summer after voicing frustration at his peripheral role in Rafael Benítez’s squad.

Babel has failed to make it into the starting eleven with consistency and is now frustrated with the lack of first-team oppurtunities.

“With this supporting role, I am not happy,” Babel said.

“I have had three good talks with the trainer this season in which he indicated that I could not lose sight of the defensive aspect. It is my feeling that I have strongly improved, but still I get no real chance.”

Babel will more than likely leave the club especially with Benitez set to bring in attacking options in the close season.

Babel Yazın Anfield'den ayrılıyor

Nisan 17,2009

Rafa Benitez'in kadrosunda önemsiz bir role sahip oldugunu dile getirdiği Ryan Babel yazın Anfield'dan ayrılma yolunda.

Babel ilk 11'de cıktıgı maclarda bekleneni verememişti ve su anda ilk 11 fırsatı engellenmiş durumda.

"Yedek olmaktan dolayı mutsuzum" diyen Babel ekledi :"Bu sezon antrenörle üç kez güzel konuşmalar yaptık.Onun belirttiği şey defansif açıdan eksikliğimin olmaması gerektiğiydi(bu tarz birşeyden bahsediyor tam olarak anlayamadım :) ).Bence ben bu yeteneğimi geliştirdim ama hala gerçek bir şans verilmedi."

Babel kulüpten ayrılacak gibi gözüküyor.

haber birebir Liverpool FC News and Media sitesinden alıntıdır.

LFC GLOBE

fox sports da bile haberi çıkmış.babel bu sezon kesinlikle liverpooldan ayrılıyor bu kesin..

sanırm kısa vadede bişey olmayacak. her sene aynı her sene aynı bıktık ya. 6 aydır transfer çalışması yapıyoruz diyorlar daha ortada hiçbir şey yok. gökhan ile mustafa çalışma olmadan da getirilirdi zaten. yazık bize ya

Geri
Üst Alt