# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Ben oyuncuyla anlaşıldığını ve sadece kulüple bonservis sorununun çözülemediğini düşünüyorum.

Buna yakın haberler bugün medyada yeralıyor zaten...

Açıkçası oyuncuyla anlaştıktan sonra kulübü ikna etmek, kulüp de oyuncuyu takımda düşünmüyorsa (çıkan haberler bu yönde), zor olmasa gerek. Babel gelmeyi kabul ettiyse bu saatten sonra geri dönüş yok demektir.

Benim düşünceme göre Babel'in henüz hiçbir şeyden haberi yok. Adam tatile gitti, ordan Amerika'ya gitti, sürekli aktivite halinde. Ne zaman görüşüldü de anlaşıldı bilemiyorum. Liverpool bu yüzden 12 Milyona aldıkları adamı 8 Milyon'a satmaya ikna olmayabilir.

asla gelmez babel türkiyeye zaten hala transfer yapamadık bu saatten sonrada en fazla nonda ayarında adam gelir.

Açıkçası oyuncuyla anlaştıktan sonra kulübü ikna etmek, kulüp de oyuncuyu takımda düşünmüyorsa (çıkan haberler bu yönde), zor olmasa gerek. Babel gelmeyi kabul ettiyse bu saatten sonra geri dönüş yok demektir.

Benim düşünceme göre Babel'in henüz hiçbir şeyden haberi yok. Adam tatile gitti, ordan Amerika'ya gitti, sürekli aktivite halinde. Ne zaman görüşüldü de anlaşıldı bilemiyorum. Liverpool bu yüzden 12 Milyona aldıkları adamı 8 Milyon'a satmaya ikna olmayabilir.

Glen Johnson transferinden sonra cash ister Liverpool.. Eğer biz 8 milyonu taksitle ödemek istiyorsak transferin uzama sebebi bu olabilir..

bence transfer çalışmaları servet'in transferine bağlı. ona göre şekillenecek ya da işte sonuçlandırılacak. servet'in durumu kesinleşsin transferler sonuçlandırılmaya başlar.

Yok Abdullah abi bugün birşey çıkmayacak gibi duruyor hayırlısı

Evet, her zaman hayırlısını dilemek lazım.

Lincoln için daha beter taklalar attık gelsin diye ama sonuç ortada. Hayırlısını dilemek en iyisi...

Yine de bugün yada yarın bir hamle bekliyorum yönetimden.

Glen Johnson transferinden sonra cash ister Liverpool.. Eğer biz 8 milyonu taksitle ödemek istiyorsak transferin uzama sebebi bu olabilir..

Zaten onlar da peşin ödememişlerdir, taksite bölmüşlerdir. Belki kendi ödeme çizelgelerine göre bir teklif bekliyorlardır, bilemiyorum. Ama sonuçta Babel ile anlaştıysak gerisi teferruattır bence. Yine de ben anlaşma falan olduğunu düşünmüyorum.

Otel müdürü,hademe, klüpten tanıdık yok ki duyum alsam söylesem.:)

1 Temmuz´dan evvel transfer olmaz herhalde..

Ilk önce anlastigimiz futbolcular imzalayacak Leo gibi..

1 hafta daha zaman kazanacak yönetim.Sonra bi ara bir futbolcu daha gelir transfer kapanir.Cok transfer olacagina benzemiyor.Umarim yanilirim.

Cok sürdü artik

arkadaşlar neden herkes servet'in transferine bağlı diyor ki başka kaynağımız yok mu sanki bizim geçenlerde 30-40 milyon civarında olduğu söyleniyordu ???

arkadaşlar neden herkes servet'in transferine bağlı diyor ki başka kaynağımız yok mu sanki bizim geçenlerde 30-40 milyon civarında olduğu söyleniyordu ???

bütçemiz 10M euro civarındadır sezon başında. bunun büyük kısmı rijkaard ve ekibine harcandı zaten. yani bütçemiz yok denecek kadar az şu an. forvet transferi için sponsor desteği olabilir diyordu melih şabanoğlu bilmiyorum artık. ama yine de bir yol çizebilmek için önce servet'in durumunun kesinleşmesi gerek.

Arkadaslar Transfer donemi 1Temmuz da basliyor yani biraz sabir

Geri
Üst Alt