Alkan Gültekin
Parçalı Üye
- 3 Haziran 2009
- 3.666
- 0
- 1.306
Cevap: # Ryan Babel
Babel'in olan bitenden haberi yok bence
Babel'in olan bitenden haberi yok bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel'in olan bitenden haberi yok bence![]()
Babel gelirse bikini giyerim![]()
Ben oyuncuyla anlaşıldığını ve sadece kulüple bonservis sorununun çözülemediğini düşünüyorum.
Buna yakın haberler bugün medyada yeralıyor zaten...
asla gelmez babel türkiyeye zaten hala transfer yapamadık bu saatten sonrada en fazla nonda ayarında adam gelir.
Açıkçası oyuncuyla anlaştıktan sonra kulübü ikna etmek, kulüp de oyuncuyu takımda düşünmüyorsa (çıkan haberler bu yönde), zor olmasa gerek. Babel gelmeyi kabul ettiyse bu saatten sonra geri dönüş yok demektir.
Benim düşünceme göre Babel'in henüz hiçbir şeyden haberi yok. Adam tatile gitti, ordan Amerika'ya gitti, sürekli aktivite halinde. Ne zaman görüşüldü de anlaşıldı bilemiyorum. Liverpool bu yüzden 12 Milyona aldıkları adamı 8 Milyon'a satmaya ikna olmayabilir.
Yok Abdullah abi bugün birşey çıkmayacak gibi duruyor hayırlısı
Glen Johnson transferinden sonra cash ister Liverpool.. Eğer biz 8 milyonu taksitle ödemek istiyorsak transferin uzama sebebi bu olabilir..
arkadaşlar neden herkes servet'in transferine bağlı diyor ki başka kaynağımız yok mu sanki bizim geçenlerde 30-40 milyon civarında olduğu söyleniyordu ???