Samet Köroğlu
Sarı Üye
- 10 Haziran 2009
- 727
- 170
- 1.483
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birisi yazmisti burda türk arkadasi cokmus Hollanda da. olur mu olur valla..ne almanlar gördüm ben türkceyi söken![]()
Ben demistim, ayrica Babel'in Galatasaray'a gelmek istemesi cok kucuk bir ihtimal oldugunu da soylemistim. Babel'in turkce bildigi felan yok, o Amsterdam'in Bijlmer sokaklarinda otururken, bizim Türkler ona küfür felan ogretiyordu. Babel gercekten iyi bir cocuk, ama kendisi bana da söyledi, Türk futbolu'nu sevmiyorum dedi. Ama gelirse, Galatasaray yönetimi gercekten süper is becermis olur.
Ben demistim, ayrica Babel'in Galatasaray'a gelmek istemesi cok kucuk bir ihtimal oldugunu da soylemistim. Babel'in turkce bildigi felan yok, o Amsterdam'in Bijlmer sokaklarinda otururken, bizim Türkler ona küfür felan ogretiyordu. Babel gercekten iyi bir cocuk, ama kendisi bana da söyledi, Türk futbolu'nu sevmiyorum dedi. Ama gelirse, Galatasaray yönetimi gercekten süper is becermis olur.
Sen Babel'i tanıyo musun?
sallayan sallayana , van nistelrooy u da taniyon mu???![]()
Evet, Babel'in yegini benim takimda oynuyordu, önce Zeeburgia'da, sonra'da FC Volendam'da beraber oynadik. Babel maclara gelirdi bakmaya, ve cok konusurduk. Babel ozamanlarda Ajax'ta oynuyordu ve buyuk bir yetenekdi.
Babel'in yegeni mi? Kiz kardesinin cocugu mu yani?
Babel´in bir erkek kardesi bir kiz kardesi var.
Ikiside Babel´den kücük.Yani onlarin cocuklari bile olmus olsa, seninle ayni takimda oynamalari imkansiz Kenan....
yada erkek kardeşinin.
Evet, Babel'in yegini benim takimda oynuyordu, önce Zeeburgia'da, sonra'da FC Volendam'da beraber oynadik. Babel maclara gelirdi bakmaya, ve cok konusurduk. Babel ozamanlarda Ajax'ta oynuyordu ve buyuk bir yetenekdi.