# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Ekli dosyayı görüntüle 270

burda'da zeeburgia'dan yolladilar beni, ama hellas sport'ta oynuyorum zaandam'da. zeeburgia'a karsi.. dedim gibi, bunlar bilgisayardaki resimler, diger resimler laptop'ta.

Ya güzel arkadasim, Babel'i taniyabilirsin anormal bir durum degil. O da senin benim gibi insan. Ama Babel'in yegeni yok, belki kuzeni falandir sen yanlis biliyorsundur. 2.'si bu resimleri bos yere koyuyorsun, cünkü hic bir seyin ispati degil, futbol oynayan bir kac insanin resmi bunlar sadece..!

zaten 15 yasindayim. burda 19 yaziyo, ama hersey yanlis cunku daha once burda ban yemistim.

Ya güzel arkadasim, Babel'i taniyabilirsin anormal bir durum degil. O da senin benim gibi insan. Ama Babel'in yegeni yok, belki kuzeni falandir sen yanlis biliyorsundur. 2.'si bu resimleri bos yere koyuyorsun, cünkü hic bir seyin ispati degil, futbol oynayan bir kac insanin resmi bunlar sadece..!

nerden bilim, kuzen yegeni aynisi degil mi.

turkcem okadar iyi degil, amca ve dayi arasindaki farki bile bilmiyom.

ama gercekten yemin ederim yalan soyledim yok benim.

balik tutmaya gidecem simdi.

Atam Köroglu'u biliyormunuz MVV'de oynuyor, o adam eldivenlerini bana verdi o turnovada, insallah Galatasaray'da da oynarim 5 sene sonra, tabii ki bu bir hayal.

nerden bilim, kuzen yegeni aynisi degil mi.

turkcem okadar iyi degil, amca ve dayi arasindaki farki bile bilmiyom.

ama gercekten yemin ederim yalan soyledim yok benim.

Yemin etmene gerek yok, bir sey ispat etmek zorunda da degilsin. Isteyen inanir, istemeyen inanmaz, ki forum ortamlarinda kimse kimseyi tanimadigi icin genelde bu tarz iddialar pek inandirici gelmez kimseye. Ama zaten su an senin Babel'i taniyip tanimaman bir sey degistirmeyecegi icin fark etmiyor. O yüzden bosver, konu uzamasin.

zaten 15 yasindayim. burda 19 yaziyo, ama hersey yanlis cunku daha once burda ban yemistim.

15 yasinda ne kadar cok da küfür biliyormussun sen...

Senden belki 15 yas büyük insanlara küfür ediyorsun.

Dünyada futbol oynayan tek insan senmisin?Herkes futbol oynadi burda.

Koy Babel´le bir fotografini inanalim.Kendi sahsi resimleri koyuyorsun konuyla alakasi bile yok.Hadi konustun diyelim Babel´le.

Senin konusmalarinin hic bir anlami yok Babel transferiyle ilgili.

O zaman öyle düsünüyordur simdi baska.Sen yegen diyorsun adamin yegeni bile yok.Ya dogru bilgi ver ya da en azindan Bebel le cekmis oldugun hatira fotograflarindan birini koy.Canli canli görmüs olduguna inanalim bari en azindan...

Ekli dosyayı görüntüle 269

al bu kaledeki benim, 19 yasindayim, fc omniworld'a karsi, burda babel'in yegeni gorunmuyo, ama baska fotoraflarda var, ozaman'a kadar atarsiniz zaten beni

İki yazı hakkındaki 2 fark

ilkinde 19 yaşındayım diyor.

İkincisinde 15.

Lafım yalan söylüyor demek değilde bunu anlamadım işte

millet iyice sıyıdırdı en sonunda gitçem çekçem kulağını getirçem babel'i:D

Geri
Üst Alt