# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

haftaya birde bakıyoruz haldun ali lukunkuyu almış getirmiş ne gülerim:D:D:D:asd::asd::asd::ka25::f68.gif:

şaka şaka Allah göstermesin

Galatasaray'lilar transfer geliyor..Medya mensubu bi arkadaşımızdan aldığımız habere göre 2 Temmuz Perşembe günü 2 tane birden futbolcu açıklanacak..

Medya mensubu arkadaşımızın bize aktardığı haber aynen şu şekildedir..

Yönetimden öğrendik fakat ismini açıklamadılar hatta 2 futbolcu ve hollandalı olup olmadıklarını sorduk çelişkili konuştular yüksek ihtimal hollandalı bu isimler..

= Huntelaar ve Heitinga olmasin :P

Ulan onlar bir olsa formalarından alıcam diyecem ama nefesim kokuyo açlıktan.atkılarını bile alamam.Yardım edin renkdaşlar:p

Galatasaray'lilar transfer geliyor..Medya mensubu bi arkadaşımızdan aldığımız habere göre 2 Temmuz Perşembe günü 2 tane birden futbolcu açıklanacak..

Yönetimden öğrendik fakat ismini açıklamadılar hatta 2 futbolcu ve hollandalı olup olmadıklarını sorduk çelişkili konuştular yüksek ihtimal hollandalı bu isimler..

Koparttın benii :) Süleyman Rodop sureklı baglanıp 4 yıldız geliyor: KALLON,NUNO GOMES,RUİ COSTA,MALDİNİ diyordu onu hatırlattınnn banaaa:D

Koparttın benii :) Süleyman Rodop sureklı baglanıp 4 yıldız geliyor: KALLON,NUNO GOMES,RUİ COSTA,MALDİNİ diyordu onu hatırlattınnn banaaa:D

hahah :D bi ara o listede ZAMORANO da vardı.2000 yılındaydı sanırsam star gazetesinde görmüştüm 8-9 yaslarındaydım heyecanlanmıstım..ne guzel yazdım hikaye gibi oldu :D

eğer öyle bir söylenti varsa Merino da var. keşke o olsa...

zaten adı pek gündemde kalamdı...

inşallah o dur...

hahah :D bi ara o listede ZAMORANO da vardı.2000 yılındaydı sanırsam star gazetesinde görmüştüm 8-9 yaslarındaydım heyecanlanmıstım..ne guzel yazdım hikaye gibi oldu :D

O listede kimler yoktu ki.Bir baktım monaco'nun yedegının yedegının yedegı Eloi die bır adamı getırmıslerdi.Hazırlık macında Arif ona pas atmadı topu sureklı taca vuruyordu yenı gelin gibi naz yapıyordu.Valla ne gunlerdi o gunler ustunede Suleyman abi baglanıp az once Baskanl gorustum demesı yok muydu :D:D:D:D 4 yıldızla gelıyor sankı avrupadan 4 kutu çikolatayla gelıyor:D:D:D

O değilde şu Güney Afrika'nın futbolcuları gerçekten kaliteliymiş.Özellikle Gaxa(Kaka) hem sağ bek,hem sağ açık oynayabiliyor.Tam aradığımız gibi hızlı.Bir de Mepenza mı Melenza mı ne 9 numaraları var o da iyi bence bu iki alınsa yeter.Tam Rijkaard'lık...

O listede kimler yoktu ki.Bir baktım monaco'nun yedegının yedegının yedegı Eloi die bır adamı getırmıslerdi.Hazırlık macında Arif ona pas atmadı topu sureklı taca vuruyordu yenı gelin gibi naz yapıyordu.Valla ne gunlerdi o gunler ustunede Suleyman abi baglanıp az once Baskanl gorustum demesı yok muydu :D:D:D:D 4 yıldızla gelıyor sankı avrupadan 4 kutu çikolatayla gelıyor:D:D:D

"başkanla görüştüm alamanyadan 8 paket çukulata getiriyor,haldunda bulgaristandan macır gofreti getirecek" :D

Babel veya Ruud van Nistelrooy 'da olabilir

Gazetelerinde şu kadar oyuncuyu bize geliyor haberi yapan muhabirler mi ?

Transfer 'de Galatasaray ile adı geçen! futbolcular

Tuncay Şanlı ( Fotospor )

Mustafa Sarp ( Fotomaç )

Dudek ( Fotomaç )

Leo Franco ( Akşam )

Mehmet Aurelio ( Fotomaç )

Ruud Van Nistelrooy ( Star / Aziz Üstel )

Asenjo ( Lig Tv )

Christos Patsatzoglu ( Fanatik )

Kone ( Turkspor.net )

Hüseyin süleymani ( İHA )

Drenthe ( Fotospor )

Voronin ( Hürriyet )

Karim Haggui ( DHA )

Mamadou Sakho ( Ntvspor )

Rabiu Afolabi ( Ntvspor )

Carlos Sanchez ( Ntvspor )

Rodrigo Tabata ( Milliyet )

John Carew ( The Mirror )

Sami Hyypia ( Fotospor )

Ricardo ( Fotospor )

Emre Aktaş ( Fotomaç )

Babel ( Star )

Stepanov ( Fanatik )

Forlan ( Fotospor )

Bilica ( HaberTürk )

Abdurrahman ( HaberTürk )

Eren Göngür ( HaberTürk )

Aydın Toscalı ( HaberTürk )

İsmail ( HaberTürk )

Murat Ceylan ( HaberTürk )

Shevchenko ( Fotomaç )

Kuyt ( Fotospor )

Adriano ( Fotospor )

Jose Sand ( Sabah )

Bailly ( Lig Tv )

Pizarro ( HaberTürk )

Marko Marin ( Fotospor )

Lucas Neill ( Fanatik )

Coloccini ( Fotospor )

Maniche ( Milliyet )

Capell ( Fotospor )

Saviola ( AA )

Oktay Delibalta ( Fotomaç )

Metzelder ( Star )

Mbokani ( Vatan )

Andreas Beck ( Kanal 24 )

Juninho ( Star Tv )

Ufuk Ceylan ( Star Tv )

Ediz Bahtiyaroğlu ( Fotomaç )

Ahmet Arı ( Fanatik )

Mehmet Topuz ( Fanatik )

Lucho Gonzalez ( Fanatik )

Diego Capel ( Fanatik )

Chamak ( Star )

Yiğitcan ( DHA )

Beto ( Fanatik )

Ujfalusi ( Fotomaç )

Pedro Alvarez Mario ( Sabah )

Halil Altıntop ( Milliyet )

Hamit Altıntop ( Milliyet )

Kanoute ( Fotomaç )

Alex ( İnternetspor )

Diego Buonanotte ( Maraton.com.tr )

Polak ( Vatan )

Martins ( Fotomaç )

İsmail Köybaşı ( Fotospor )

Van Der Vaart ( Fotospor )

Zurab Khizanishvili ( Fanatik )

Djibril Cisse ( Fotomaç )

Bailly ( Fotospor )

Mutu ( HaberTürk )

Roberto Merino Ramirez ( Maraton.com.tr )

Jan Koller ( Turkspor.net )

Oliviera ( Sabah )

Biglia ( Fanatik )

Van Buyten ( Sabah )

Hüseyin Çimşir ( Fotospor )

Gudjohnsen ( Fanatik )

Dieumerci Mbokani Bezua ( Vatan )

Ömer Toprak ( Ajansspor )

Deco ( Lig Tv )

Dos Santos ( HaberTürk )

Piquionne ( DHA )

Michael Owen ( Maraton.com.tr )

Oleguer ( Milliyet )

Zaccardo ( Fotospor )

Mehmet Yıldız ( Fotomaç )

Biglia ( Fanatik )

Sezer Öztürk ( İHA )

Loic Remy ( Turkspor.net )

Martin Caceres ( Fanatik )

Melberg ( Sabah )

Senderos ( Turkspor.net )

Volkan Şen ( NTVSpor )

Alexander Frei ( HaberTürk )

Heitinga ( Vatan )

Huntelaar ( Vatan )

Sanel Jahiç ( Zaman )

Grafite ( Milliyet )

Sulejmanı ( Takvim )

Ricardo Quaresma ( HaberTürk )

Yiğit Gökoğlan ( Fanatik )

Hayrettin ( Fanatik )

Nuri Şahin ( Takvim )

Pablo Hernandez ( DHA )

Sidney Govou ( DHA )

Yeni isimler çıktıkça eklenecektir ...

İzinsiz alıntı yapılması yasaktır.

:o

"başkanla görüştüm alamanyadan 8 paket çukulata getiriyor,haldunda bulgaristandan macır gofreti getirecek" :D

Yakında Haldun baba elinde çukulatayla gelırse gercekten sasırmayalım.Medya zaten sponsor.kredi vs... bır suru sey uyduruyor.Acaba ıclerınden kac tanesı baskan adnan polat'ın ismini soylemek ıstemedıgım bektaşi kuruluslarına yıllık 10 milyon euro yardım ettıgını yazsında görelim!

Medya degıl medyamatik gıbı sureklı atmasyon haberlerle ınsanlarıda Gs'yi aciz ve parasız bir kulüp olarak tanıtmaya ve sogutmaya calısıyolar hatta sindirmeye.

Ben onlara burdan ajdar'dan "alırımm senden sonra tüm sevgimi,tüm yetkimi" parcasını armagan edıyorum:D

ohhhoooooo beyler iyice makara ya çevirdiniz forumu ha canınız sıkılıyorsa gidin fm oynayın adamı tutup getirip gözünüze sokarlarsa görürsünüz bu mesajları sonra biraz ciddi olun yada muhabbet alnında konuşun hayret bişey ya doğru düzgün gelişmeleri yazın yada böyle saçma sapan şeyler yazmayın konu başlığı babel babelden başka herkezi konuşuyorsunuz lütfen boş muhabbet yakışmaz bize ya alay ettiğiniz adamın yaptığı işleri çok hafife alıyosunuz siz ama türkiyede kimsenin yapamadıklarını yapıyor haldun üstünel haberiniz olsun...

Yakında Haldun baba elinde çukulatayla gelırse gercekten sasırmayalım.Medya zaten sponsor.kredi vs... bır suru sey uyduruyor.Acaba ıclerınden kac tanesı baskan adnan polat'ın ismini soylemek ıstemedıgım bektaşi kuruluslarına yıllık 10 milyon euro yardım ettıgını yazsında görelim!

Medya degıl medyamatik gıbı sureklı atmasyon haberlerle ınsanlarıda Gs'yi aciz ve parasız bir kulüp olarak tanıtmaya ve sogutmaya calısıyolar hatta sindirmeye.

Ben onlara burdan ajdar'dan "alırımm senden sonra tüm sevgimi,tüm yetkimi" parcasını armagan edıyorum:D

:D aynı parca benden de gelsin

ayrıca : https://www.gscimbom.com/forum/meti...uren-polat-isterse-fenerin-yarisini-alir.html

ribery de ikinci ligde sürünüordu... şimdi real madrid istiyor...

şans meselesi... bence süper bir yetenek...

Yok gardas Riberyi bis ikinci ligden almadik Metz den aldik ozaman birinci ligdeydi ama ribery 21 yasindaydi ve ümit milli takim yildiziydi merino 26-27 yasinda bence kendini kanitliyamamis gitdi takimlarda tutunamamis

Geri
Üst Alt