Ugur Uludag
Sarı Üye
- 4 Aralık 2008
- 514
- 0
- 1.286
Cevap: # Ryan Babel
Duyumlar duyumlar gelsinn
Duyumlar duyumlar gelsinn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayrıca emre kardeşim dediklerim için kusura bakma
Duyumlar duyumlar gelsinn![]()

Yönetim, Brezilyalı yıldızı satarsa Belaruslu virtüöze teklif yapacak.
Rota İspanya
Transferde önceliği bir golcü ile bir stopere veren G.Saray, Cassio Lincoln’ün gitme ihtimaline karşılık iyi bir ‘10 numara’ arayışına başladı. Yönetimin, Almanya kampına da katılmayan sambacıyı artık tamamen gözden çıkardığı ve alternatif olarak Barcelonalı Alexandr Hleb’i gündemine aldığı öğrenildi. Lincoln satılabilirse,
Belaruslu oyun kurucu için resmi girişimlere başlanacağı belirtiliyor.
Yedek kalıyor
Katalan ekibine 2008′de Arsenal’den transfer olan Hleb, İspanya’da umduğunu bulamadı. Messi, İniesta ve Xavi gibi yıldızların arasında sadece 19 maçta şans bulan ve genellikle yedek kulübesinde oturan orta saha oyuncusunun, Rijkaard faktörüyle ikna edilebileceği kaydedildi. Belarus’ta 4 kez yılın futbolcusu seçilen, Stuttgart’ta asist kralı olan, Arsenal’de zirve yapan Hleb, 27 yaşında.
gstv.com dan aldım haberi.kaynak yazmıyor
gstvnet.com'dur o. Resmi bir site değil. Heyecana gerek yok![]()
Konu Babel konusundan cikti, genel transfer basligi olarak kullaniliyor. Hleb? Sanmam, cok isterim.
resmi iste gibi ama.gstv nin sitesi dikkat derim:f50:
evet kanaltürkte soytarı futbol programı başladı
Futbol programi degil sanki o, pek futbol konusuldugunu görmedim cünkü. Ama soytari bol orda haklisin!
ümitin neden ayrıldığını açıklayacaklarmış.bakalım ne diyecekler yok yok ne sallıyacaklar