# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Senderos? Senderos'un Liverpool'da ne işi var? :)

Ayrıca Senderos'un bize, özellikle de Servet'in yanına uygun bir isim olduğunu düşünmüyorum. Bize daha çabuk, hamleli, kesici bir stoper lazım.

Nedense yanılmadım :)

Hemen atladı biri "senderos liverpoolda değil" diye.

Hadi canım şaka yapıyorsun :)

Valla öyle demek istememiş olabilirsin ama kusura bakma yazdığından o çıkarılıyor. :)

Ayrıca bellirttiğim gibi Senderos doğru tercih olmaz.

yok çağatay, arda-arsenal lafları çıkmıştı ya o zamanlar senderos+10m euro da diyolardı sonra liverpool babel+10m euro olayı oldu bende 2sini birleştirince bu formül çıktı ortaya.

Ryan Babel

Arkadaşlar bugün a.bilbao-r.madrid maçı arasında ntvspor da spor haberlerinde ryan babel ile benitez arasında iplerin kopma noktasına geldiği haberi geçti.babel son maçta da kadroya alınmadğını öğrenince kendi twitter'ından benitez'e ateş püskürmüş.'geldiğim ilk sene attığım 10 golle en iyi genç oyuncu ödülü almama rağmen neden takımda 2. ve 3. sezonumda nden bu kadar az forma şansı buldğmu anlamış değlim' demiş.benitez se cevap olarak artık herkesin twitter'I var istediği gibi konuşabiliyor.susturamıyorum oyuncuları.hiçbirşey eskisi gibi değil demiş... acaba diyorum bi ihtimal haldun da ordayken bu transfer olur mu :D sezon sonuna kadar kiralarız :D

Cevap: Ryan Babel

Arkadaşlar bugün a.bilbao-r.madrid maçı arasında ntvspor da spor haberlerinde ryan babel ile benitez arasında iplerin kopma noktasına geldiği haberi geçti.babel son maçta da kadroya alınmadğını öğrenince kendi twitter'ından benitez'e ateş püskürmüş.'geldiğim ilk sene attığım 10 golle en iyi genç oyuncu ödülü almama rağmen neden takımda 2. ve 3. sezonumda nden bu kadar az forma şansı buldğmu anlamış değlim' demiş.benitez se cevap olarak artık herkesin twitter'I var istediği gibi konuşabiliyor.susturamıyorum oyuncuları.hiçbirşey eskisi gibi değil demiş...

Birmingham City 10 milyon € teklif etti diye bir şeyler okumuştum. Piyasada o fiyata gideri var zaten Babel'in.

Alıcısı bu kadar çok olan bir oyuncuyu kiralamak çok zor;ipler kopmuşsa zaten Babel'de kiralık seçeneğini düşünmez önümüzde ki 5 aylık süre içinde takıma alışma ve adaptasyon sorunu yaşamamak için bonservisiyle birlikte transfer olmak ister.

Sezon sonuna kadar kiralık alırız, sene sonunda Arda da gidicekse Babel ile sözleşme yapar üstüne Arda için para alırız. :)

Önümüzdeki günlerde Sunderland`e gitmesi muhtemel.

Boşuna hayal kurmayın.

Arkadaşlar bugün a.bilbao-r.madrid maçı arasında ntvspor da spor haberlerinde ryan babel ile benitez arasında iplerin kopma noktasına geldiği haberi geçti.babel son maçta da kadroya alınmadğını öğrenince kendi twitter'ından benitez'e ateş püskürmüş.'geldiğim ilk sene attığım 10 golle en iyi genç oyuncu ödülü almama rağmen neden takımda 2. ve 3. sezonumda nden bu kadar az forma şansı buldğmu anlamış değlim' demiş.benitez se cevap olarak artık herkesin twitter'I var istediği gibi konuşabiliyor.susturamıyorum oyuncuları.hiçbirşey eskisi gibi değil demiş... acaba diyorum bi ihtimal haldun da ordayken bu transfer olur mu :D sezon sonuna kadar kiralarız :D

Konu birlestirildi. Buradan devam.

Liverpool taraftarı bu adamdan kurtulmaya çalışırken, biz neden bu kadar istiyoruz anlamıyorum... :o

Geri
Üst Alt