Ryan Donk'un Maliyeti Belli Oldu

Ben donk ile dusuk sozlesmeyle de devam taraftari degilim ama adam kabul etmezse alacagin en minimum yabanci , bu ucret citasini gorunce 1,85 ten az ister mi ?

Ustelik bonservis imza parasi taleplerini saymiyorum bile

Ne çıtası anlamıyorum ki? 1.25 veriyoruz alıyorsan kal almıyorsan git dediğinde Donk ne yapacak Hollanda'da 3 veren var gideyim mi diyecek?

Malın değerini talep belirler.

Ne moral kaldı ne foruma girme isteği,500 bin euro alacak adama verilene bak yazıklar olsun

Donk yerine 19-24 yaş arası genç bir defansif orta saha bulsak kötü mü olurdu? Donk yedek olacağına o olsaydı keşke.

Ben donk ile dusuk sozlesmeyle de devam taraftari degilim ama adam kabul etmezse alacagin en minimum yabanci , bu ucret citasini gorunce 1,85 ten az ister mi ?

Ustelik bonservis imza parasi taleplerini saymiyorum bile
Yahu Sinan, kendini kanıtlamış oyuncular tabiiki daha azına tav olmayabilir. Bir sürü keşfedilmeyi bekleyen oyuncu var. Gidip onları bulacaksın, onları daha ucuza getirirsin.

Ayrıca burada kimse Donka kızmıyor esasen. Kızılan nokta her iki lafından biri mali sıkıntı olan yönetimin ortaya koyduğu tutum. Yani senin iddialarının aksine, bu platformda olanlar mali konulara önem veriyorlar.

Bu mesajın gerçekten ciddi mi Sinan? Eğer ciddi ise Kongre üyesisin, bunu lütfen burada bize değil kulübün yöneticilerine sor. Çünkü bu iş için para alan bir ekip var kulüpte.

Muğdat gereksiz 1 transferdi , donkta da ücret bakımından fiyasko cengiz'de yapamıyor bu işi anlaşıldı.

Mugdat'in sözlesmeden dolayi gsc olarak yönetimi övdük,ertesi gün agzimiza s.ctilar

Cengiz bundan sonra duygu sömürüsü yapıp kafa açarsa hakaret serbest olmalı.

Donk'un 2 yıllık maliyeti 4.5-5 m euro diyelim Fransa 2.ligden 3-4 m euroya genç topçu bulabilirsin. Senede 1 m euro maaş versen 2 senelik maliyeti 6 m euro. 2 sene sonra Donk emekliye ayrılacak ama o genç aldığın adamı yüksek paralara satma şansın var bu kulüp bu kafayla düzelmez

Iki gun de cengizi de terimi de sattiniz helal valla

Dinamik bir kulubuz

Yokluktan 11 oynadı diye zamlı kontrat kaptı adam resmen. Performansı da tamamen basın, taraftar şişirmesi. Ortada öyle sanıldığı gibi iyi bir performans yok. Kendi oyuncumuzu iyi görmek istediğimiz için iyi dedik taraftar olarak. Basın zaten her zaman kazananı yüceltiyor. Kulüp de bu olumlu havadan adamın değerli olduğu fikrine kapıldı belli ki. Büyük aptallık.

Şimdi bu kontratı bu adama verdikten sonra ilk 11'e orta saha da almaz bunlar.

@Melih Peker

Basiretsiz cengiz yonetimini ifsalayip soven ilk ismi tebrik edelim

vakit kaybetmeden gerizekalilik yapmislar

Geri
Üst Alt