Ryan Donk'un Maliyeti Belli Oldu

Gören biliyordur, sürekli para yok yazıyorum transfer nöbetine. Yazarken arkadaşların uçtuğunu gördüğüm için yazıyordum. Benimse büyük bir transfer beklentim yoktu. Lakin şu dakikadan sonra kimse para yok edebiyatı yapamaz. Bu şartlarda Donk'a yol vermemek ve sözleşme imzalamak skandaldır.

Emegi gecen herkesin Allah belasini versin

Enkaz edebiyatiyla uyutup Donk'la turnayi gozunden vurdunuz tebrikler yine birilerinin cepleri doldu

Kopek Dursun girmeseydi secime bunlar secilmezdi herkes o onun bunun cocugu secilmesin diye bunlari secti

bu sacma sapan sozlesmelerle insanlari kulupten sogutuyorlar

Bi daha ki weekendlerde babalarıııı alırsınnn başkan,taraftarla alay etmektir bu sözleşme millet son kuruşunu klübe verdii bir daha para-yardım diye ağzını açmasın başkan cebinden ödesinn artık

Oyunculara "bulunmaz hint kumaşı" gibi davranırsanız bu fiyatlar normaldir. Donk kim yahu? Adamın gelebildiği en üst nokta biziz zaten. 2 sene gram katkı vermemiş biri.

Gelmiş 32-33 yaşına. Yapılacak belli; "Bizim şartlarımız bu, kabul edersen hayhay,etmezsen güle güle" dersin yeni oyuncu bakarsın.

Emegi gecen herkesin Allah belasini versin

Enkaz edebiyatiyla uyutup Donk'la turnayi gozunden vurdunuz tebrikler yine birilerinin cepleri doldu

Kopek Dursun girmeseydi secime bunlar secilmezdi herkes o onun bunun cocugu secilmesin diye bunlari secti

Mario Gomezi istedik 9m cektiler diyen kafayla ayni kafa bu yonetim

2 maç oynadı diye şu çöpe bu kadar para vermişler hatalar devam ediyor dursundan ne farkınız kaldı

Sizin ben yapacağınız işin...Ondan sonra borç erimiyor.Bunlar akıllanmaz.

Patlatalım bir purple wednesday kampanyası.

4 ay top oynamış kazmamıza kontrat verdik. Bir yerden çıkarmak lazım.

Iki gun de cengizi de terimi de sattiniz helal valla

Dinamik bir kulubuz
Bu ne şimdi? Kimsenin kimseyi sattığı yok. Üstelik bu cümleyi senin yazman tam bir akıl tutulması.

Hem Taraftarları mali konularda eleştiriyorsun, hem de mali konularda bu denli kulübü düşünen taraftarlara sattınız gibi ithamlarda bulunuyorsun.

Kimsenin kimseyi sattığı yok. Durum ortada, söylenen ile yapılan bir birine zıt ve doğal olarak buna eleştiri yapılıyor.

BADELJ 1.2 almis bu sene fiorentinadan
donka verilen paraya gelebilirdi ya da bu sene biraz daha az verip seneye daha fazla verilebilirdi copler gidecegi icin
olmadi 500 bin euroya SAMBA SOWu falan alirdin o da beles.

Atibayı alsaydınız hem bundan iyi futbolcu hem 1 milyon euro ya koşa koşa gelirdi

Terim şans vermese, net 500-600 bin veren bir kulüp bulamazdı. 1m max önerilmeliydi.

32 yaşında yedek oyuncuya 2,5m ödeyeceğiz, şaka gibi.
Bu saatten sonra vasat/üstü oyuncular kapıyı 4-5 milyondan açar herhalde.

Bizde de suç var.

İki maç oynayan adamı kral yaparsan o da kendini kral sanmaya başlar.

Medya da atlıyor zaten üstüne hemen. Adamı bir anda değere bindirdik.

Geldiğinden beri yatan ve yokluktan 4 ay top oynayan bir adamdı, fazlası değil. Gösterdiği performans da özel falan değil, fazlasıyla sıradan.

Emre ile Arda'ya sert girdi diye şişirdikçe şişirdik.

Sonuç ortada.

Geri
Üst Alt