Ryan Donk'un Maliyeti Belli Oldu

Çıldırmamak elde değil ya!! Gerçekten bu kulübü taraftar kadar düşünmüyorlar.

Donk gitse o bölgeye adam alamasan ve sonra da "UEFA ile anlaşmamızı biliyorsunuz sevgili taraftar, Donk bizden 1.900.000 euro istedi, o parayı vermek bu ekonomik koşullarda doğru değildi, akabinde de istediğimiz fiyata istediğimiz adamı bulamadık" desen taraftar bu kadar sinirlenmez, hak verirdi.

yapcağınız işi ...

bundan sonra ffp diye ağlayan başkan da yönetici de teknik heyet de şerefsizdir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimse kusura bakmasın ama bunun savunulacak bir tarafı yok. Çok kötü sözleşme. Bunlara böyle paralar verirsen iyi isimlere gittiğinde kapıyı 5’den açarlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam 32 yasinda sakamisiniz siz bu para ne

Gesendet von iPhone 8 Plus mit Tapatalk Pro

En iyisi hiç transfer yapmamak ve sadece alt yapı oyuncular ile yolumuza devam etmeliyiz.

En azından muhasebeci konuları okumaktan kurtuluruz
Hayatimda maliye hesabı yapmadım hatta beni tanıyanlar bilir , yapanlara da kızardım amaaaaaaa sen donk gibi karaktersiz bir adamın 3 sene yatıp yarim sene oynamasına zam aldığında böyle konuşuyorsan. Sadece seni tebrik ederim derim o kadar .

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fransa ikinci ve ucuncu liglerde defansif orta saha kayniyor. Adami senelik 400.000 euro ver kosa kosa gelir.

Ama nerdeeeeeeeeeee

Forumca kafayi yemisisiz herald

baskanliga-hayir-diyen-babayi-dovmek_1314537.jpg

Bu Emre Utkucan ne ise yariyor

Bir çok yönden sevmeyip, tasvip etmesem de ultrAslan bu konuya dair genel bir deklarasyon yayınlamalı. Vakt-i zamanında girmiş olan Eren, Tolga, Tarık, Selçuk gibi ağır sözleşmeleri çıkarmaya çalışırken yönetim mevcut hamleleriyle bu duruma resmen tüy dikiyor. Para yok, hareket alanımız dar diyip milyon Euro'ları Donk gibi adamlara veremezsin ey yönetim. Madem bu denli bir bolluk içindeyiz CL'ye yakışır bir kadro kurun o halde.

rezalet maliyet ne diyim ben şimdi

Akla mantığa sığacak bir para değil verilen yarım sezon top oynamış 32 yaşındaki Donk'a bunu veriyorsak seneye de Selçuk'la 2.5 milyondan 3 yıl uzatırız.

Muğdat'ın kontratı yanıltmasın aynı tas aynı hamam şu Donk'un 2 milyon euro maaş alacağına inanmıyorum.Kim ne derse desin miğde bulandıran maaşlar devam ediyor.

1,895,000 avro mu dediniz?Puan Başı 5.000 avromu dediniz?

212642_660_320.jpg

Su kulupte akıllı biri yokmu bol kepçeden maaş nedir

kac sene yat 5 mac oyna 2milyon al sonra transfere gelince para yok beceriksizler

Geri
Üst Alt