Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Adam oldu başımıza gevşek diye tabir ettiğimiz Dong
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden böyle rezil sözleşmeler hep bizde oluyor? Fiko buna 500 bin € teklif ederdi. Ben bu paradan anladığım ilk 11 dünüşüyor terim. Maddi kriz var hesabı bunla devam edecek. Yedekte tolga selçuk. Bunun üstüne ben başka bir 8 almazlar diyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim anlamadığım bizim sözleşmelerde revizeye gitmemiz gerekmiyor mu? Yani rakamları daha standartlara çekmemiz gerekiyor. Aynı ücret verilseydi en azından. düşündükçe sinirleniyorum. Zam nedir ya. 3 ay oynadı diye 3 yıldır yatan adama zam nedir.
Yönetim diyemiyor mu 3 yıl yattın. Paranın karşılığını fazlasıyla aldın diye.
Der niye diyemesin . Ama yonetim donup terime bu is olmadi dediginde , o zaman bana o ayarda adam alin cevabini alir
Uyumsuzluk ihtimalini goz ardi ederek soyluyorum , hic bir oyuncu turkiyeye , hele de boyle maaslarin oldugu bir yere , menejerine ciddi sekilde yedirmeden , uzun sozlesme almadan , imza parasi istemeden GEL-MEZ
hele bu oyuncu bonservisli ise , hem ekstra masraf , ki zaten kimseyi satamadigimiz icin ffp izin vermiyor
Kisaca donk a verilen gereginden fazla para , aslinda daha daha cok fazlasini vermemek icin mecbur kalinan bir para
Niye abi ? Dun terim ve cengiz diyenler , tudor ve dursun out edilsin isteyenler donk u isteyen terim ve bu maasa imza atan cengize laf soyler olmuslar
Uzaktan gazel okumak kolaydir , konusmanin , fikir vermenin bedeli yok , o koltuga oturunca konusmak kadar basit degil hic bir sey
Sinan 1.90 buna vermeyip 2 milyon daha üzerine koy, git daha iyisini al. Artık haketmeyene yönetim olarak verme bu rakamları. Eğer Donk hep ilk 11 düşünülüyorsa ve oyuncu alınmayacaksa ortasahaya eywallah. Ancak yedek kalacaksa Tarık Çamdaldan farkı kalmayacak.
Sözleşmeyi görünce anladım ortasahaya transfer yapmayacağımızı. Cl de elek gibi olur Donk-Fernando-Selçuk triosu. 4. adam yok.Ilk 11 oynayacaktir cunku baska transfer yapma ihtimalimiz gorulmuyor malum kosullardan oturu
Sözleşmeyi görünce anladım ortasahaya transfer yapmayacağımızı. Cl de elek gibi olur Donk-Fernando-Selçuk triosu. 4. adam yok.
Cevabi cok basit . Cunku bjk li bir oyuncuya 500-600 bin euro teklif edildiginde yan gelip yatip 1 mac forma giymeyen ama 1,6 milyon euro alan ve bunu senelerdir alan bir tarik yok
Almanyada 450-500 bin euro ya oynarken buraya gelince sozlesmesi 4 katina cikarilan bir tolga yok
Yas ilerledikce sozlesmesi astronomiklesen , maglubiyetlerde bile her sahaya ayak bastiginda araba alacak kadar mac basi parasiyla maliyeti 3,5 milyonu bulan selcuk yok
Sordugun sorunun cevabi bu kadar basit aslinda
Örnekler tabiki düz mantık bakıldığın da donk için koz, ama sonuçta bunlar eski sözleşme. Sen yeni bir sayfa açtım diyorsun, müğdat la bir başlangıç yapmışsın. Donk 2.5 yıl da bize ne vermiş? son maçlarda vasat üstü oynadı o kadar. Adamın kariyer zirvesi biziz. Şampiyonlar ligi kozun var. Olmaz yani olmaz bu sözleşme kabul edilemez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasil ki Selcuk 3 aliyor diyorsak Donk da 2 aliyor diyecegiz
Oradaki AMK başka bir AMK ama yine de sen bilirsin.