Ryan Donk'un Maliyeti Belli Oldu

Sonra UEFA niye çakıyor cezaları diye zırlar millet.

Vallah az bile yapıyorlar bize.

sent via GSC

Yahu küfretmeden yazmak zor. Adamlar takımın bel kemiğini 2 sene 1 milyon euroya oynattı yetmedi üzerine 1.5 milyon euroya taliscayı oynattı. Donk ne bokumdur lan 1.8 milyon euro alacak isterse ilk 11 için düşünülsün sokarlar öyle işe 1 milyona tav olursa okey olmazsa siktiri çekersin dünyada 100 tane donk ayarında futbolcu bulursun.

E sen bu parayı verirsen 1.2ye oynayan garry 800 bine oynayan linnesin menajeri niye zam istemesin.
Sonra batıyoruz eski yönetimler bilmem ne çocuğu gibi para harcamışlar. Lan donk kimdir 1.8 milyon euro alacak adamı niye deli ediyorsunuz

Yahu küfretmeden yazmak zor. Adamlar takımın bel kemiğini 2 sene 1 milyon euroya oynattı yetmedi üzerine 1.5 milyon euroya taliscayı oynattı. Donk ne bokumdur lan 1.8 milyon euro alacak isterse ilk 11 için düşünülsün sokarlar öyle işe 1 milyona tav olursa okey olmazsa siktiri çekersin dünyada 100 tane donk ayarında futbolcu bulursun.

E sen bu parayı verirsen 1.2ye oynayan garry 800 bine oynayan linnesin menajeri niye zam istemesin.
Sonra batıyoruz eski yönetimler bilmem ne çocuğu gibi para harcamışlar. Lan donk kimdir 1.8 milyon euro alacak adamı niye deli ediyorsunuz

Atiba bizde olsa 3 milyon €, Talisca ise 4 milyon € verirlerdi bizimkiler en az. Artık nasıl bir döngü içerisindeyse kulüp, uygun sözleşme imzalayamıyoruz.

——————

Şu tabloyu görünce heves, istek bitiyor resmen yeminle. 2 sene yat, sözleşmenin son senesi yarım sezon oyna 32 yaşında zamlı sözleşmeyi kap sonra da taraftarı teskin et para yok, onu-bunu hatta daha iyisini isteriz ama para yok diye. Asıl yatacak yeriniz yok sizin.

yav sonra selcuk 5 sene 3 milyon euro aliyor tarik 1.5 milyon euro alip yayiyor oluyor. Nasil bir tarikat çözemiyorum isimler oyuncular baskanlar değişiyor ama sonuç yine ayni.
Çok mu zor yav biri bana gerizekaliya anlatir gibi anlatsin.
sneijder, melo, telles, bruma, garry şu hamlelerdeki başariyi saglamak cok mu zor.

Sonra taraftar suclu oluyor. Sen boyle sacarsan bende gider adam gibi topcu isterim kardesim. Ibrahimovic istenince ama 20 milyon aliyor ama auv. Yav biz gerizekalilar azalsin daha cok para elimize kalip kaliteli adamlara harcansin bu butce dedikce mallar git gide artiyor. Dursunun yaptigi transferler senin su andaki 2 transferinden 50 adim ondeyse oturup dusunmek zorundasin.

Sinan, akşamdan beri alenen Provokasyon yapıyorsun. Bunu başkası yapsa demediğini bırakamazdın. İnsan bari defalarca ortaya koyduğu ifadelerin tersini yazarken düşünür.

Buyrun şu listeye bakın. Az önce twitterda gördüm. Bu rakamlar doğruysa kim gidip Donk’a 1.9 milyon € verir.
Muhtemelen net rakamlardır.
de1f8899458304d8237aa4cb28de6300.jpg

——————

Benide alsınlar kulübün mazlumu olmaya razıyım nolur mustafa başkan hem terkiyim tl cinsinden sözleşme imzalarım

muğdata az diyenler
2 milyon gördünüz mü hiç
o da fazla

Bizim takimin yanlis bir ucret politikasi var ama dunyada da iyi takima gittikce ucretin artar

Yani mesela bale tottenham da 3 aliyorken "madrid beni istiyor daha ne 1,5 a oynarim" olmuyor

Ucret de takim kalibresiyle paralel artiyor

Onemli olan ucuk rakamlar olmamasi

Donk'u ilk 11 de düşünüyor büyük ihtimal Terim kaybetmemek için verilmiştir bu para durun bakalım o kadar çöpten kurtulduk Hakan, Koray,Lato, Kaleciler v.s. piyasası olduysa İspanya Belçika ve Hollanda'dan talipleri vardı deniliyordu bekleyelim.

Giden Bale, bir sürü talibi olan bir oyuncu idi o zaman. Neden? Çünkü adam çok iyi oynuyor idi yani yine yanlış ve alakasız bir bilgi.

Geri
Üst Alt