Ryan Donk'un Maliyeti Belli Oldu

Bence aslında evet çünkü şampiyonlukta önemli bir rol oynadı. Ama gel gelelim, adamın yaşı da malum ondan önceki 2-2,5 senesi de.

ewt mantiken normal ama iste 3.20den sozlesmeyi yaptiktan sonra euro 5.40 mi ne olunca zammi verince SERT oluyor

bu gürültü ne icin ?
bu adam sampiyonlukta büyük katki sagladimi ?
arda emreyi yere dizdimi ?
zaten 1,5 milyon € almiyormuydu ?
ve sadece 1 senelik degilmi kontrat ?
1,5 milyon olsa kimsenin sesi cikmayacak, zaten herkes 1 + 1 istiyordu.
sampiyonluk icin 390 bin kiyak gecmisler, okadarcikta olsun sampiyonluk icin.
sampiyonlukta büyük payi var, o olmasa nah sampiyon olurduk.
fernando zaten sakatti selcuk tolgaya kalmistik birde burdan yakin.
al ulan götür 395 bin € fazlasiyla hakettin.

Evet artık ben demiştim deyip uzatmama kararı aldım ama tek bir seferle sınırlı kalarak renktaşlar ben demiştim bu adamı överken dikkat edin sözleşmesi bitiyor yerin dibine sokalım ki uzatılacaksa bile eli güçsüz olsun adam 2 sene daha bizimle teknik olarak chiellini ile yaşıt neredeyse...İnşallah başka kimsenin sözleşmesi uzatılmaz...

Evet artık ben demiştim deyip uzatmama kararı aldım ama tek bir seferle sınırlı kalarak renktaşlar ben demiştim bu adamı överken dikkat edin sözleşmesi bitiyor yerin dibine sokalım ki uzatılacaksa bile eli güçsüz olsun adam 2 sene daha bizimle teknik olarak chiellini ile yaşıt neredeyse...İnşallah başka kimsenin sözleşmesi uzatılmaz...
T A M A M

Tek açıklaması olabilir,bu paralara yakın teklif olabilir avrupadan,bonservisi olmadığı için tek ihtimal o bence yoksa büyük mallık.

REZALET!!!
yok yani sanki liverpool da teklif etti bizimkiler fiyat attirdi ikna etmek icin
Öte yandan gevsek donki kendini kabul ettirmeye baslamisti oynadigi topla simdi diken üstünde olcak yani cünkü batiyor aldigi maas

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Suan giden oyuncularla toplam maas tablomuz nekadar? Büypk ihtimal bir kac oyuncu gitti maas tablosu düsünce bol kepceden donka vermisler. Hic mi düsünmez insan daha bu takima bir kac futbolcu gerek?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 sene boyunca yat, son 2-3 ay oyna ve zamli sözlesmeyi kap
ne güzel yav

Yattigi donemde terim yoktu . Biraz da "iskarta adami ben kadro dongusune ekledim" kanitlamasi da vardir bu sozlesme ve donk ile devam kararinda

yav gecmis yildan alacaklari toplayip bu seneden verme durumu olmus olabilir mi benim aklima bu geldi simdi de.
Mugdat vr bu ikisi arasindaki tutarsizlik bana bu ihtimal uzerinde durduruyor ha tabii gelecek yeni oyuncuya gore bu belli olur

Muğdat olmazsa olmaz bir pozisyonda degildi. Yanlış anlaşılmasın bence de verilen rakam cok yüksek ancak simdi doğruya doğru Donk ta iyi bir takımda kesinlikle katkı verebilecek,hem stoper hem orta saha da oynayabilen,takımı bilen,kendine bakan, bonservissiz bir oyuncu. Belki de bunu düşünmüşlerdir ne bileyim aklıma başka bir şey gelmiyor. Yerine oynayabilecek bir alt yapı oyuncumuz olsa keşke ama demek ki yokmuş sonuç olarak bu takımın antrenörü ya da Td u değiliz, inşallah hakkını verir geçen seneki gibi ,hayırlısı

bundan sonra nah size yellow weekend. ulan taraftar bi tarafını yırtıyor paraları çöpe atıyorlar resmen

Nasıl göndermeliyiz kara kara düşünürken yaptığımız anlaşmaya bakın! Donk asla güven veren bir oyuncu değil. Ağustos ayında küfür yeme olasılığı çok yüksek!

Yahu çıldırmamak elde değil

Donk iyidir hoştur ama bu parayı hakeden bir oyuncu değildir

Yine evlat muamelesine başladık herhalde

Ne diyelim ki umarım parasının hakkını fazlasıyla verir

bu gürültü ne icin ?
bu adam sampiyonlukta büyük katki sagladimi ?
arda emreyi yere dizdimi ?
zaten 1,5 milyon € almiyormuydu ?
ve sadece 1 senelik degilmi kontrat ?
1,5 milyon olsa kimsenin sesi cikmayacak, zaten herkes 1 + 1 istiyordu.
sampiyonluk icin 390 bin kiyak gecmisler, okadarcikta olsun sampiyonluk icin.
sampiyonlukta büyük payi var, o olmasa nah sampiyon olurduk.
fernando zaten sakatti selcuk tolgaya kalmistik birde burdan yakin.
al ulan götür 395 bin € fazlasiyla hakettin.
ne alaka

Geri
Üst Alt