Sabri: "Zamanı gelince açıklama yapacağım"

Futbolculuğu yetersiz olabilir ama bu yüzden kadro dışı bırakılmadı, başka şeyler var.

Prandelli daha ülkeye yeni gelmiş görmeden niye böyle bir karar versin? Mancini raporu desen eee o zaman mancini niye kadro dışı yapmadı ?

Sende bu tip bir karar verecek olsan göstermelikte olsa bi kampa götürürsün sonra bu yetersiz dersin.

kendini TD olarak düşün... ve sabrinin herhangi 5 maçının kasetlerini verdiler... seyretsen sabriyi yeterli görür müsün?... tamamen meraktan soruyorum...

mancini mecburiyetten oynattı elinde adam yoktu... kaldı ki ben mancini söyledi de ondan almadı laflarına inanmıyorum... geldikten sonra ekibiyle neredeyse 1 hafta kasetleri seyretti hatırlarsanız hatta kampı erteledi... kaldı ki her kulüpde artık tüm futbolcuların dataları, bilgileri, yeterlilikle ilgili raporları var... bunlar herkes için değerlendiriliyor...

son olarak ben olsam kampa götürmeden açıklardım kimseyi kampa göstermelik de olsa götürmem... bu en çok sabriye haksızlık olur... kendi geleceğini takımlar transferlerini tamamlamadan belirlemek durumunda... onun zamanını harcasaydı asıl bu haksızlık olurdu...

kendini TD olarak düşün... ve sabrinin herhangi 5 maçının kasetlerini verdiler... seyretsen sabriyi yeterli görür müsün?... tamamen meraktan soruyorum...

mancini mecburiyetten oynattı elinde adam yoktu... kaldı ki ben mancini söyledi de ondan almadı laflarına inanmıyorum... geldikten sonra ekibiyle neredeyse 1 hafta kasetleri seyretti hatırlarsanız hatta kampı erteledi... kaldı ki her kulüpde artık tüm futbolcuların dataları, bilgileri, yeterlilikle ilgili raporları var... bunlar herkes için değerlendiriliyor...

son olarak ben olsam kampa götürmeden açıklardım kimseyi kampa göstermelik de olsa götürmem... bu en çok sabriye haksızlık olur... kendi geleceğini takımlar transferlerini tamamlamadan belirlemek durumunda... onun zamanını harcasaydı asıl bu haksızlık olurdu...
mevcut şartlatda tarık gibi ne olacağı belli olmayan birine 4-5 milyon vereceğime sabriyi takımda tutarım, yedek yaparım daha iyi. Elimizde sadece 1 tane sağ b bek varken sabriyi istememek mantıklı değil. Daha iyisini alırsın öyle gönderirsin normelde.

Ayrıca sabrinin öyle seçmece maçlardan videolarını hazırlarlarki sen bile hayran kalırsın :)

Geçen sezonda ondan önceki sezonda zaman zaman iyi performans sergiledi.

mevcut şartlatda tarık gibi ne olacağı belli olmayan birine 4-5 milyon vereceğime sabriyi takımda tutarım, yedek yaparım daha iyi. Elimizde sadece 1 tane sağ b bek varken sabriyi istememek mantıklı değil. Daha iyisini alırsın öyle gönderirsin normelde.

tarığa da vermem ki o kadar parayı:)

bana sorarsan sabri'ye gelene kadar en az 3 kişi sayarım sağbek oynayabilecek... hem de orijinleri sağbek olmamasına rağmen...

FT davala ve Şaş'ı haksızlık yaparak gönderdiler ben de haksızlığa uğrayanlardan biriyim falan diyecek herhalde.

Bence yerli yabanci arasindaki ayrimi korukleyen adam Sabri olabilir.

Zira bu yetenekle takimda kalmak icin digerlerinin destegine ihtiyaci var, o da onlara veriyor coskuyu.

Bizden sizden olayinda ayyuka cikmisti zaten.

Taraftara sirinlikleri vs de bunun icin zaten, bakmayin siz yaptigi abuk silubuk hareketlere, cok kurnaz adam.

Geri
Üst Alt