Saç Ekimi İçin Bilgi

Evet arkadaşlar büyük gün geldi çattı. Saat 8.15 de ilk seans için almaya gelecekler (2. seans yarın).

Aslında biraz heyecan var ama ağrı sızı ile alakalı değil, daha çok 'ben bu gece nasıl uyuyacağım' heyecanı var diyebilirim.

Nasip, bakalım nasıl olacak. Tecrübelerimi buradan sizinle paylaşacağım.

Dün gece otele yerleştim. Antalya - Konya altı bölgesindeki denize 0 olan Corner park otel ile beraber çalışıyorlar. Otel odası büyük olsada oda sanki 2. Dünya savaşından kalma, yani doğru söylemem gerekirse otel konusunda sınıfta kaldılar diyebilirim.

InşaAllah gerisi iyi geçer

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Otel temiz de. Oda biraz 2. Dünya savaşından kalma gibi, buna bi açıklık getireyim ama tercih meselesi. Hani beğenenlerde mutlaka olacaktır. Fotoları paylaşıyorumki kendiniz karar verebilesiniz.

Otel kahvaltı dahildir.
20210929_074044.webp
20210929_074049.webp
20210929_074055.webp

Otel temiz de. Oda biraz 2. Dünya savaşından kalma gibi, buna bi açıklık getireyim ama tercih meselesi. Hani beğenenlerde mutlaka olacaktır. Fotoları paylaşıyorumki kendiniz karar verebilesiniz.

Otel kahvaltı dahildir.Ekli dosyayı görüntüle 139659Ekli dosyayı görüntüle 139660Ekli dosyayı görüntüle 139661

Hayırlı olsun başkan otele pek takma sen saça odaklan

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet arkadaşlar büyük gün geldi çattı. Saat 8.15 de ilk seans için almaya gelecekler (2. seans yarın).

Aslında biraz heyecan var ama ağrı sızı ile alakalı değil, daha çok 'ben bu gece nasıl uyuyacağım' heyecanı var diyebilirim.

Nasip, bakalım nasıl olacak. Tecrübelerimi buradan sizinle paylaşacağım.

Dün gece otele yerleştim. Antalya - Konya altı bölgesindeki denize 0 olan Corner park otel ile beraber çalışıyorlar. Otel odası büyük olsada oda sanki 2. Dünya savaşından kalma, yani doğru söylemem gerekirse otel konusunda sınıfta kaldılar diyebilirim.

InşaAllah gerisi iyi geçer

foto falan t bari oadan

Otel kahvaltı dahildir.Ekli dosyayı görüntüle 139659Ekli dosyayı görüntüle 139660Ekli dosyayı görüntüle 139661

tr şartlarında iyi bi otel. avrupadan mı geliyosun?

Demek İstanbul Aksaray’daki otelleri görsen saçı bırakır arkana bile bakmadan topuklardın sen :giggle:

Arkadaşlar size fotolu update.

Bugun 2 seans gerceklestirdik, ben cok memnun kaldim. Hem yaptiklari isten hem ilgi alakadan, cok memnunum yani.

Serkan bey sabah sahsen beni otelden aldi Esma hanim ile birlikte. Hastaneye gittik, ilk once doktor kontrolleri oldu sonra sacimi kesip ilk seansa basladik. Ilk seansta on tarafi 2. Seansta vertex bolgesini yaptilar (tepe). Hic agri sizi yok suan icin masaAllah. Tabiki lokal anastezi var fakat Esma hanimin elleri gercekten cok narindi. Allah razi olsun, yani gerçekten cok memnun kaldim. Yarin 3 ve 4 seansta bosluklari dolduracaklar ve bitecek insaAllah.

Dedigim gibi simdilik cok memnunum. Ne agrim var ne sizim. Sadece sirt ustu uyumam gerekiyor ve ben normalde hep sag omzumda yatiyorum, bakalim geceyi nasil gecirecegiz. Agri olmasi ihtimaline karsilik agri kesici verdiler, 1 tane simdi yuttum 1 tanede gece yatmadan yutacagim ve yarin tekrar 8.15 te almaya gelecekler.

Nasip insaAllah gonlumden gectigi gibi uzar. Bakacagiz
20210929_133427.webp
20210929_185756.webp

Hayırlı olsun.. Zaten saç ekimine çok uygun bir açıklığınız var.. Çok iyi sonuç alırsınız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı uğurlu olsun 2 sene önce acmışsın konuyu Daha yeni mi yaptirdin la

Hayırlı uğurlu olsun 2 sene önce acmışsın konuyu Daha yeni mi yaptirdin la
Evet o zaman arastirmalarima baslamistim rdas. Hatta 2018 den beri arastiriyorum, dokulecegini bildigim icin ve buyuk/onemli birsey oldugu icin forumlarda milleti takip ettim. En sonunda bunlarda karar kildim iste ve iyiki Esma Serkan tetiki secmisim diyorum. Tabi daha uzayacakmi uzamayacakmi bilmiyoruz fakat gerçekten islerinin ehli olduklarini gordum bugun. Arti birde yani sahsen gelip otelden aldilar, geri otele biraktilar vesaire. Yani bakalim, simdilik memnunum

Geri
Üst Alt