Saç Yoksa Günah da Yok!

Hayır "MAUT Yöntemi ile Karar Verme ve Uygulaması" çalışmanın konusu

Uygulamalardan biri hangi yemek ile hangi şarap seçiminin daha uygun olduğunu gösteren bir karar şeması ve programı içeriyordu. Velev ki faydalarını ve zararlarını araştıran bir bilimsel çalışma olsaydı, ne değişecekti?
Ayrıntıları hakkında bilgi sahibi olsaydım daha net yorum yapardım. Yoksa insanlar et yerse şu şarapı sebze yerse şu şarabı seçiyor diyen bir çalışma mıydı?

Herkes insandır özgürlüğünü yaşama hakkı vardır önemli olan o örtü değil içinin temizliğidir böyle saçma düşünceleri bırakın Alllah aşkına İranlı kadınlara yazık sonuçta bu dayatmayla bi yerlere varılmaz bunu göstermek istemişler

Herkes insandır özgürlüğünü yaşama hakkı vardır önemli olan o örtü değil içinin temizliğidir böyle saçma düşünceleri bırakın Alllah aşkına İranlı kadınlara yazık sonuçta bu dayatmayla bi yerlere varılmaz bunu göstermek istemişler

Aynen

Kuranda saçın örtülmesi hele ki türban ile ilgili olarak tek bir ayet yoktur bu durum kuranı bazı kişilerin kendi istediği gibi anlamak ve anlatmak istemesinden kaynaklanıyor kuran alkol haramdır demez ama birileri alkol haramdır diye kabul etmiş şimdi kalkıp birileri hadisleri falan sallayacak burada ama asıl olanın kuran olduğunu unuttuklarının farkında değiller.

Son düzenleme:

başını bağlar bağlamaz beni de enterese etmez bağlaması hayrınadır ama zorla da kimseye başını ört denmez Çünkü din zorlama ile yapılan işi kabul etmez

Kuranda saçın örtülmesi hele ki türban ile ilgili olarak tek bir ayet yoktur bu durum kuranı bazı kişilerin kendi istediği gibi anlamak ve anlatmak istemesinden kaynaklanıyor kuran alkol haramdır demez ama birileri alkol haramdır diye kabul etmiş şimdi kalkıp birileri hadisleri falan sallayacak burada ama asıl olanın kuran olduğunu unuttuklarının farkında değiller.

Banka faizi de bunları bir örnek.

Bakara 219

"Sene 2016 olmuş hala ayet 31 diyo" kelimesinden ziyade tartışılması gereken sene 2016 olmuş hala Nur süresi 31. ayetinde ne yazıldığı tartışılır. Biri şunu diyor der, diğeri bunu. Aslında bir çok şey nette kafa karıştıran farklı kaynaklar, kafa karıştıran farklı yorumlar ve tahripler mevcut.

Şunu kabul etmek lazım birileri islam dinini insanların öğrenmesini istemiyor, yıllarca da istememiş, hep bir takım akıl hocalarına ihtiyaç duymaları istenmiş, her dönemde birileri bu muallak noktalardan yararlanmak istemiş. Yoksa senenin 2016 olması bazı şeylerin anlamını yitirdiği anlamına gelmez, bir çok düşünürün çok daha öncesinde söyledikleri sözler bugün hala aktifliğini koruyor mesela.

bakara 219 da günah olduğu yazıyor. onun haricinde de diğer ayetlerde uzak durun diyor. senin mantığınla bakarsak zina da günah değil. Çünkü Kuran'da zina için de zina yapmayın denmiyor zinaya yaklaşmayın deniyor. yani yapmayı bırak yaklaşmak bile yanlış bir davranış olarak görülüyor aynıdı içki için de geçerli

bakara 219 da günah olduğu yazıyor. onun haricinde de diğer ayetlerde uzak durun diyor. senin mantığınla bakarsak zina da günah değil. Çünkü Kuran'da zina için de zina yapmayın denmiyor zinaya yaklaşmayın deniyor. yani yapmayı bırak yaklaşmak bile yanlış bir davranış olarak görülüyor aynıdı içki için de geçerli
Arkadasim haram ve gunah ayridir sen bunu oncelikle ogren seninle ondan sonra tartisayim ben.

Rahatsız olanlar var galiba siz ateistlere demediğinizi bırakmıyorsunuz, bırak ateistler i alevileri bile cayır cayır yaktınız daha gelmiş konuşuyorsunuz.

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Sağlık konusunu ben anlamadım açarsanız sevinirim

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Rahatsız olanlar var galiba siz ateistlere demediğinizi bırakmıyorsunuz, bırak ateistler i alevileri bile cayır cayır yaktınız daha gelmiş konuşuyorsunuz.

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

helal leo renkdaş bunlar empati beklerler kendilerine gelince ama alevileri yakmaktan başlarını kesmekten geri kalmazlar umarım önümzdeki bir kaç yüzyıl sonra şu arabın dininden kökten kurtuluruz türkler olarak.. karını dövebilirsin 4 karı helaldır diyen bir din mi olur lan???

iranlı hatunlarda ayrı güzel büyük iskender ve askerleri ağzının tadını biliyomuş

Bir Müslüman olarak insanların İslam'a antipati duymasını o kadar normal karşılıyorum ki. Ama bu İslam'ın değil Müslümanlar olarak bizim ayıbımız. Kuran'da yazanları en uç noktadan algılayıp bir de bunun için insanlara baskı yapanların ayıbı. Ve maalesef ki günümüz Müslümanlarının %90'ı bu anlayışta olduğu için kimseye anlatamıyoruz İslam'ın gerçek yüzünü.

Edit: İranlı kadınların protestosunu da sonuna kadar destekliyorum bu arada..

Geri
Üst Alt