Sacha Boey: "Fenerbahçe ile bir iletişimim olmadı"

Furkan Korkmaz

🦁PALA🦁
Yönetici
Süper Moderatör
6388612986b24a47a4ef2373.jpg

Galatasaray'da performansıyla dikkat çeken Sacha Boey antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Boey sözleşme ve Fenerbahçe'den teklif sorularına cevap verdi.

İYİ SONUÇLAR PARLAMAMI SAĞLADI
"Bu sezon gelişimimin altındaki tek sebep, yaptığım çalışmalar. Takım dışında da idmanlarıma devam ettim sürekli olarak. Takımın iyi sonuçlar alması, benim de parlamamı sağladı." cevabını verdi.

"Berkan ve Bafe'yle çok iyi arkadaşız. Hem saha içinde hem de saha dışında. Sözleşme konularıyla ilgili durumları menajerime bırakıyorum. Ben şu an sadece futboluma odaklanıyorum. Sezon başında takımda değildim ancak şu an iyi bir durumdayım. Umarım sezon sonunu şampiyonlukla getiririz."

"DÜNYA KUPASI'NDA YER ALMAYI İSTİYORUM"
"Kamerun'un Dünya Kupası'nda ileri turlara gitmesini umuyorum. Çok büyük bir organizasyon. Ben şu an Galatasaray'a konsantreyim ama gelecekte Dünya Kupası'nda yer almayı istiyorum."

"Bana göre Başakşehir maçı, oynadığımız en iyi maçlardan biriydi. Zaten aldığımız skordan da bu belli oluyordu. Şu an da iyi bir şekilde çalışıyoruz. Aynı maçları yeniden tekrarlamak istiyoruz."

FENERBAHÇE CEVABI
"Ne Fenerbahçe ile bir iletişimim oldu, ne de onlardan bana teklif geldi. Kendi performansıma bakıyorum. İstatistiklerle ilgilenmiyorum."

Milliyet

sabgekin mbappe'si gibi herif pozisyon almayi ögrenirse ama avrupa kulüplerine gitmeli gelismesi icin

İki takımı birbirine düşürmek için sorulmuş bir soru. Boey neden gitsin ek olarak Osayi ve Ferdi varken Fenerbahçenin zaten Boeye ihtiyacı yok. İki takımında sağ bekleri çok iyi. İzleyip keyif almak varken ortalık karıştırmak doğru değil.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligin en iyi, güçlü ve komplike sag beki Sacha Boey valla çok özlemişiz seni ve Rashicayı arkalı önlü yardırmalarınızı. İyi ki Fransaya seçilmedin de kaldın takımda. Trent Alexander Boey mi desek?
InCollage_20221201_130916842.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt