- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Ligin ilk yarisini kapatti artik @Alper Altun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söylenenler doğruysa rezillik sözleşmeyle ilgili sıkıntı varsa daha büyük rezillik bakalım ne kadar şeffaf olacaklarFT en kötü Tjk maçında oynar demişken işin uzaması, Sağlık ekibinin belirsiz açıklamaları bir sorun olduğunu gösteriyordu zira GSTV de antrenman haberinde zorlanma bulgusu devam eden ifadesini kullanmıştı, muhtemelen yeni MR sonucundan bahsettiler, aynı anlarda Sacha da dönmek istiyorum diye açıklama yaptı.
Bir şey olduğu belli kısacası.
Yedlin de her maç 90 dk oynamaya devam ederse onun da patlaması yakındır, Boey'in kendi kusuru varsa yaktı bizi; sağolsun.
adam napsin, rusyaya ucarken bu gerizekali kendi basina sprint atarsa xdBu sakatlık olayları artık can sıkmaya başladı. Yener İnce'ye güvenim kalmadı. Artık yeni bir ekip kurulmalı.
Bu sprint olayını ciddiye aldın miadam napsin, rusyaya ucarken bu gerizekali kendi basina sprint atarsa xd
Bunu yakalayip çarmıha germek lazimsorumlusu yiğit denen süper cenabettir @Barış Savaş
ne yalan söylim aldim. cünkü ince 3 gün önce bu konuya bi anda deginmistiBu sprint olayını ciddiye aldın mi
İsterse evde yatarken sakatlasın kendini. Benim yine de Yener Ince'ye güvenim kalmadıadam napsin, rusyaya ucarken bu gerizekali kendi basina sprint atarsa xd
En büyük kolpaci o zatenne yalan söylim aldim. cünkü ince 3 gün önce bu konuya bi anda deginmisti