Sacha Boey Hırs Yapıp Kendini Sakatladı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FT en kötü Tjk maçında oynar demişken işin uzaması, Sağlık ekibinin belirsiz açıklamaları bir sorun olduğunu gösteriyordu zira GSTV de antrenman haberinde zorlanma bulgusu devam eden ifadesini kullanmıştı, muhtemelen yeni MR sonucundan bahsettiler, aynı anlarda Sacha da dönmek istiyorum diye açıklama yaptı.

Bir şey olduğu belli kısacası.

Yedlin de her maç 90 dk oynamaya devam ederse onun da patlaması yakındır, Boey'in kendi kusuru varsa yaktı bizi; sağolsun.

adelesini patlatmış ha

bu arkadaşın dizindeki ameliyat izi nedir necidir bilen var mı? 10 kere sordum fakat net bilgi sahibi olan yok sanırım.

bütün bu olaylar ve dizdeki ronaldo izi.. kronik gibi geldi.

FT en kötü Tjk maçında oynar demişken işin uzaması, Sağlık ekibinin belirsiz açıklamaları bir sorun olduğunu gösteriyordu zira GSTV de antrenman haberinde zorlanma bulgusu devam eden ifadesini kullanmıştı, muhtemelen yeni MR sonucundan bahsettiler, aynı anlarda Sacha da dönmek istiyorum diye açıklama yaptı.

Bir şey olduğu belli kısacası.

Yedlin de her maç 90 dk oynamaya devam ederse onun da patlaması yakındır, Boey'in kendi kusuru varsa yaktı bizi; sağolsun.
Söylenenler doğruysa rezillik sözleşmeyle ilgili sıkıntı varsa daha büyük rezillik bakalım ne kadar şeffaf olacaklar

Bu sakatlık olayları artık can sıkmaya başladı. Yener İnce'ye güvenim kalmadı. Artık yeni bir ekip kurulmalı.

Sakatlığı atlatır aslan gibi sahaya çıkar oynar rahat olun.Haberlere çok takılmayın tamamen iyice iyileşmesi bekleniyor bana göre aynı durum yaşanmaması adına.

kaç haftadır top oynamayan adam bi sprint ile sakatlanıyorsa tedavisinde sıkıntı var demektir büyük ihtimal. suçu boey e atmaları pek inandırıcı gelmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt