Sacha Boey ile Özel Röportaj

reisçiler: icardi muslera kerem abdülkerim
macroncu:dubois
bay kemalci: emre taşdemir

Ateist bir şahsiyet olarak oldukça takdir ettim. Bize gece hayatı olmayan topçu lazım.

adamlar bağımsız, hür medya oldukları için kafalarına eseni sormuşlar, güzel röportaj olmuş. bizimkiler olsa

- NASIL ŞAMPİYON OLDUNUZ
- BU KADAR YILDIZI NASIL İDARE ETTİNİZ
- İKARDİYE İZİN VERDİNİZ MÜKEMMEL HAMLEYDİ ADAMI NASIL KAZANDINIZ
- BOHEY'İ MÜKEMMEL KAZANDINIZ
- İDOLUNUZ HOCA VAR MI VS FATİH TERİMLE GÖRÜŞTÜNÜZ MÜ
- İKARDİ KALACAK MI
- SEZONUN KIRILMA ANI HANGİ MAÇTI
- İKARDİ SİZİ OMUZLADI NE DÜŞÜNDÜNÜZ
- ALİ YİĞİT DE SEZONUN SİMGELERİNDEN OLDU HEHEHE

- En son ne zaman ağladın?

Sacha Boey: “Çok uzun zaman oldu, hatırlamıyorum bile. Ayrıca ağlayamıyorum, sanırım gözyaşım kalmadı, bitti.”

- Futbolcu olmasan ne olurdun?

Sacha Boey: “Hiçbir şey. Bazen konuşuyoruz ve elimden hiçbir şey gelmiyor. Futbol bir noktada hayatımı kurtardı.”

Biraz kendimi gördüm kendisinde. İçinden ağlayan, işi olmasaydı hiçbir halt olmayacağını düşünen kardeşim benim.

Topçu tayfasının en aşağı %80'i akplidir, şaşırmamak lazım.

Bilinen oyuncuların bu konuda fikir belirtmeleri çok zor ama bizim soyunma odamızın daha çok Erdoğancı olduğunu söyleyebilirim.”
Barış Alper Yılmaz: rizeli, keçiörende yıllar geçirmiş. kesin reisçi...
Muhammed Kerem Aktürkoğlu: Hacı futbolcumuz... Tatilinde Harem-i Şerif'i ziyaret etti, Diyanet'in Kamu spotuna çıktı... Doblo kullansaydı kesin tuğrası olurdu...
Abdülkerim Bardakçı: Konya'lı, damardan reisçidir...
Kaan Ayhan ve Kerem Demirbay: Gurbetçi olduklarından reisçi olmama ihtimalleri yok.

Bu arada ben de reisçiyim...

Barış Alper Yılmaz: rizeli, keçiörende yıllar geçirmiş. kesin reisçi...
Muhammed Kerem Aktürkoğlu: Hacı futbolcumuz... Tatilinde Harem-i Şerif'i ziyaret etti, Diyanet'in Kamu spotuna çıktı... Doblo kullansaydı kesin tuğrası olurdu...
Abdülkerim Bardakçı: Konya'lı, damardan reisçidir...
Kaan Ayhan ve Kerem Demirbay: Gurbetçi olduklarından reisçi olmama ihtimalleri yok.

Bu arada ben de reisçiyim...
Ne yapmamizi bekliyorsun?

Geri
Üst Alt