Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.018
- 101.246
- 5.238
İstanbul Belediye Başkanı Mauro Emanuel Icardi Riveroflaması bile var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbul Belediye Başkanı Mauro Emanuel Icardi Riveroflaması bile var.
Icardi de mi reisçiymiş?
Full KK çıkar.Fb soyunma odasına da bir bakıp biraz düşüneceğim.
İnş onlar da rtecidirFull KK çıkar.
İnşallah bahçecidir diyeyim de en az seninki kadar kaliteli beddua olsun Renktaş.İnş onlar da rtecidir
- NASIL ŞAMPİYON OLDUNUZ
- BU KADAR YILDIZI NASIL İDARE ETTİNİZ
- İKARDİYE İZİN VERDİNİZ MÜKEMMEL HAMLEYDİ ADAMI NASIL KAZANDINIZ
- BOHEY'İ MÜKEMMEL KAZANDINIZ
- İDOLUNUZ HOCA VAR MI VS FATİH TERİMLE GÖRÜŞTÜNÜZ MÜ
- İKARDİ KALACAK MI
- SEZONUN KIRILMA ANI HANGİ MAÇTI
- İKARDİ SİZİ OMUZLADI NE DÜŞÜNDÜNÜZ
- ALİ YİĞİT DE SEZONUN SİMGELERİNDEN OLDU HEHEHE
wandalı bir sahne canlandı gözümde o şarkı eşliğinde.Dombırasız uyuduğu vaki değildir.
Sado mazo dedikleri bu herhalde.wandalı bir sahne canlandı gözümde o şarkı eşliğinde.
Takımın ruh hastası seviyesi halis mi?Sacha Boey: “Bu söylediğimden gurur duymuyorum ama bir keresinde otobüste bir animatörü dövmüş ve daha sonrasında dövdüğümü kabul etmemiştim yoksa beni mahvederlerdi, uyanık olmam gerekiyordu.”
![]()
- En son ne zaman ağladın?
Sacha Boey: “Çok uzun zaman oldu, hatırlamıyorum bile. Ayrıca ağlayamıyorum, sanırım gözyaşım kalmadı, bitti.”
- Futbolcu olmasan ne olurdun?
Sacha Boey: “Hiçbir şey. Bazen konuşuyoruz ve elimden hiçbir şey gelmiyor. Futbol bir noktada hayatımı kurtardı.”
Barış Alper Yılmaz: rizeli, keçiörende yıllar geçirmiş. kesin reisçi...Bilinen oyuncuların bu konuda fikir belirtmeleri çok zor ama bizim soyunma odamızın daha çok Erdoğancı olduğunu söyleyebilirim.”
Ne yapmamizi bekliyorsun?Barış Alper Yılmaz: rizeli, keçiörende yıllar geçirmiş. kesin reisçi...
Muhammed Kerem Aktürkoğlu: Hacı futbolcumuz... Tatilinde Harem-i Şerif'i ziyaret etti, Diyanet'in Kamu spotuna çıktı... Doblo kullansaydı kesin tuğrası olurdu...
Abdülkerim Bardakçı: Konya'lı, damardan reisçidir...
Kaan Ayhan ve Kerem Demirbay: Gurbetçi olduklarından reisçi olmama ihtimalleri yok.
Bu arada ben de reisçiyim...
- Cenaze törenin için bir şarkı seçecek olsaydın bu hangi şarkı olurdu?
Sacha Boey: '' Kuran yeterli olacaktır ''

valla her girdi gibi okuyup geçmeni... bir de duygularını ifade eden bir emoji varsa onu gönderebiliyorsun sanırım.Ne yapmamizi bekliyorsun?